Nista i od osjetljivosti 10... Idemo dalje u nove pobjede ..
Sretno svima curama!!
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Nista i od osjetljivosti 10... Idemo dalje u nove pobjede ..
Sretno svima curama!!
Vise necu test raditi nego cekati kad dode M
Evo, nažalost, beta je 8.4 :cry: :cry: opet ništa! :(
Ajme Mardu bas mi je žao, baš sam očekivala veliku betu! Drži se od tuguj i u nove pobjede, nema odustajanja!!!
Cestitke draga... nisam upratila, ti nisi primila booster?
Mardu...jako mi je zao. Mislim da je ipak bila rijec o boosteru. Ja osobno ih mrzim i ne kuzim uopce cemu ustvari oni sluze. Zelim ti da se sto prije oporavis i razmisljas o buducim pokusajima, to je nabolji lijek za izlijeciti tugu iza neuspjeha...
Zvala sam u polikliniku i rekli su da oni misle da je to ipak još od boostera. Ne znam, osjećam se prazno, cak nisam ni plakala kao prvi put, nekako ni to ne mogu. Moramo se malo sabrati i vidjeti sto dalje. Ostala su nam jos dva smrzlića pa cemo probati jos jednom,ali nekako nemam uopce nade. Znam da je glupo tako razmisljati,ali sad sam u takvom (ne)raspolozenju.
Mardu grlim te i jako mi je zao.
[QUOTE=katka22;3073230]Cestitke draga... nisam upratila, ti nisi primila booster?
Nisam ne, samo utriće i estrofem koristim.
Hvala :heart:
Mardu, drži se, otplači i ispuši se i dalje. Žao mi je jako
Hvala vam svima na potpori, puno mi to znaci...:heart: mi se ovdje razumijemo i znam da dosta vas zna kako mi je...
Znam kako ti je... isplaci se i dalje... ja sam danas cijeli dan na rubu suza, i jedva cekam doc doma i isplakat se. Znam, sutra jos jednom radim test, radit cu i betu svejedno, ali...
Bar je Flare pozitivna, bar jedna da je, zaista mi je drago da je bar nekome uspjelo.
Opet neg malo prije... necu ni radit betu ;-(
Drage cure da Vam se pridruzim, zao mi je zbog cura s novim minusom, ja sam se osobno navikla na njih i sve suprotno ni ne ocekujem sto je najgore. Danas mi je 3 DNT, Fet blastica u Cita. Odlucila sam da je ovo posljedni MPO koji sam radila jer mi se iskreno uziva u zivotu malo a ovo sve skupa postane takvo opterecenje da se zelim izvuc. Imam jednu djevojcicu od nepunih 9 iz jednog davnog Feta najlosijih embrija mogucih, dvostanicni i cetverostanici ... Ugl. pridruzujem se cekanju s vama
U stimuliranom. Sve skupa sam 2 puta bila u stimuliranom. Prvi je bio davno eto ima 10 god, a ovaj drugi put prije neke 3 god sam bila na stimuliranom (svjeza 3 embrija blastice), pa prije nekih godinu dana Fet blastica i evo opet sam se nakanila doc po posljednju slamku. Privatni smo poduzetnici pa zbog obaveza oko posla nisam bas imala vremena bit ustrajna a mozda je to samo maska koju sama sebi slazem u glavi.Mozda me strah svega toga jer iskreno svaki put kad se uvalim u jos jedan pokusaj muce me misli sto mi ovo treba opet. Grozno al istinito. Valjda imamPTSP od svega ...
Razmisljam da u Petak prije boostera napravim test, kontam mozda bise trebalo sto vidit ... U Subotu bio transfer ujutro i dobila booster 1500jj.
Sretno @lostintranslation!
Mardu, jesi se oporavila bar malo? Mene je ovaj put bas pokosilo, ono bas bas
Ne znam što bih ti rekla... ja još uvijek nisam ni suze pustila, valjda mi se javio neki obrambeni mehanizam pa ni plakat ne mogu. Ne mogu uopce odrediti kako se osjecam... danas mi je doktor poslao listu nalaza koje mi predlaze da napravim prije sljedeceg feta pa sam se sad zabavila oko toga. Proučavam sto uopce ti svi nalazi znace i gdje cu ih napraviti. Sto ti planiras dalje? Imate li smrznutih?
Mardu sta ti dr predlaže da napraviš?
Mardu ja sam prije ovog feta isla na struganje endometrija pa cemo eto vidit jel to ima kakvog smisla ... Al sam krvarila u kompletu sa mjesecnicom 15 dana ...
Mardu i Sunshine, imate li jos smrzlica za fet, da li planirate sljedeci ciklus pokusati ponovo?
Nemam smrzlica. Imamo samo jos jedan postupak preko hzzo, ivf prirodni.
Godine mi cure, za koji mjesec cu 41, a i M je jako los spermiogram. Neznam uopce sto sada... Ici privatno odmah kod nekog... ili sad odmah ici na taj zadnji ivf? Nisam pametna... Sto predlazete?
Mi imamo jos dva smrzlica pa cemo ici na transfer cim napravim sve pretrage. Iskreno,cijeli dan proucavam po forumu sto uopce sve ove pretrage znace, gdje da ih uradim, koliko cu cekati na njih i nalaze itd. Kad sam prvi put vidjela ove sve kratice imala sam osjecaj da na kineskom pise. :) doduse, nisu mi ni sad bas sve jasne,ali otprilike sam shvatila o cemu je rijec.
Preporucio mi je:
-Antikardiolipinska antitijela, alac, antitrombin III
-faktori II i V (Leiden), MTHFR, PAI-1, ACE
-koagulogram: protrombin, protein C, protein S i homocistein
I rekao je da bi svakako ovaj put radio i SE.
Mardu jako mi je žao da je beta ipak negativna, katastrofa. :(
Sunshine, ipak izvadi betu za svaki slučaj, testovi nikad nisu 100% pouzdani.
Mardu radila sam sve ove pretrage, antikardiolipinska antitijela, aLac (i ANA profil, B12, homocistein i D-dimere) sam radila privatno u poliklinici Imunomed, ostale pretrage sam napravila u Vinogradskoj! Obavezno ih napravi...
Subshine suosjećam. Odi odmah u prirodnjak, posebno ako si bila sad u stimuliranom, možda bude koji folikul više od ostataka stim. u tijelu. Nakon toga pravac privatnik, u nove pobjede u novoj godini.
Da ja sam krvarila sve to mjesecnice otp 7 dana, nije puno al opet sam krvarila. I kad sam osla pogledat endometrij odgovaramo je danu otprilike ... tako da ko zna sto je to bilo, nije ni Poljaku jasno. Al ja cesto imam krvarenja meni taj moj endometrij inace nije bas jasam. Trebalo bi sve hormone provjerit ocigledno ... PS. pocela sam sutri dan nakon transfera piti eutirox jer mi je TSH3.8. Recimo kad sam ostala trudna sa mojom djevojcicom, tada sam prije Feta pila eutirox i spustila TSH na 1. Neka istrazivja kazu da je to bitno ...
Hvala cure na potpori, i svojevrsnoj sucuti. Svi se tu nekako razumijemo i zajedno titramo, nadamo... placemo i veselimo se... mislim da cemo sad odmah iskoristiti taj prirodnjak, pa ako ne uspije, kod privatnika, odmah oko nove godine...
Koga biste mi preporucili u Zgb? Cula sam da je Lucinger odlican...
MARDU - svakako napravi ove pretrage. Tvoj ginekolog ti mora dati uputnice za sve. Ne placaj ako ne moras, to su jako skupe pretrage. Mislim da samo laboratorij u Vinogradskoj radi te trombofilijske pretrage, ali da svi laboratoriji u drzavi vade krv i salju u Zgb, pa pitaj.
Svu srecu cekalicama!
Drage curke, nisam vas ja napustila, dapače, pratim vas iako imam plus.
Od sveg srca vam želim da uspijete, ništa drugo.
Ja radila betu pa sad čekam, nekako bit ću potpuno mirna kad napravim je 1-2 puta pa ću moći uživati u trudnoći. I dalje sam pozitivna i vjerujem da će sve biti u redu.
lostintranslation ja bi vam preporučila da ne radite test, mislim da je rano, a i ukoliko bude minus samo ćete biti u stresu, a možda nepotrebno.
Svu sreću drage borilice želim, od srca.
Mardu, ako doneseš uputnicu ne plaćaš ništa.