A ima jos par tableta. Pa nisam pametna...znaci morala bi kupit da ima za ovaj cijeli mjesec.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Printable View
Aha! E, ne znam što bi bilo najpametnije. Možda da ipak onda još to popije jer matična ne bude puno pomogla u tako kratkom roku. Ja bih isto najrađe skakala s proizvoda na proizvod kad čujem za nešto bolje, ali to tako ne funkcionira...
15 dan nakon transfera veliki minus na testu
Stimulirani, ma očajna sam toliko sam vjerovala baš zbog toga jer sam prošli put dobila 14 od punkcije a prije toga imala iscjedak 4 dana. Sad toga nije bilo. A mislim da bi test makar malo pokazao ipak.
Ja sam prošli put dobila 17dnt, sad 13dnt, neznam o čemu to ovisi. Sve je bilo isto, oba dva puta prirodni, crinone, 3dan vratili...baš neznam o čemu to ovisi
Koji test si koristila? Ima svakakvih testova... Meni su uvijek bili točni oni jeftini iz Mullera.
Ne volim taj, to je onaj pola bijeli pola rozi sa srcem?
A, to da si bez simptoma nema veze. Ionako nam je to sve od progesterona... Kad sam bila trudna onda uopće nisam znala da se nešto dešava...
Pozdrav curke,
čitam vas već dugo i evo odlučila sam se priključiti na ovoj temi.
Više od godinu dana sam na obradi u MPO klinici (vod.ciste, upale, AMH ispod granice, miomčić... a imamo i muški faktor tako da je IVF jedina opcija).
Napokon sam u prvom postupku - prirodnjak (primila štopericu naravno).
14.2. je bio transfer (11.2. aspiracija 2 folikula, 1 j. stanica oplođena IVF metodom).
Danas je 9dnt i digitalni Clear blue pokazuje minus. Jučer predvečer sam zamijetila laganu sukrvicu na wc papiru. Danima već imam grčeve poput menstrualnih (jajnici i maternica zabole..nekad jače, nekad slabije)... I mislim da ipak ništa od ovog postupka. Već sam ga oplakala kad sam vidjela tu sukrvicu i nekako nemam dobar feeling.
Inače, liječnica je bila uvjerena da ću ostat trudna jer je sve djelovalo obećavajuće (endometrij, embrij, godine su još ok...).
Napisala mi je za betu tek 7.3. (onda znate u kojoj sam bolnici).
Ipak bih ja to ranije privatno riješila da znam trebam li tražiti drugu kutiju Crinone gela i da znam definitivno gdje sam. Uglavnom, čini mi se da menga ne dolazi zbog Crinone a opet me strah riskirat i prestat naglo s njim.
Razmišljam sad u pon (11dnt) to obaviti, je li to rano za betu ili je ok? :?:
Meni je danas test negativan 22 dan od punkcije 19 od transfera. Beta tek u utorak. Mislim da neću ni ići. Antigravity nije ti rano za betu, meni je žao da nisam prije, pa da znam di sam.
Pozdrav curke, meni danas 6dnt, 2 trodnevna FET-a. Simptomi: 0-5dnt bolovi ko pred mengu..to je to za sada... cekamo dalje. Beta 4.3.
Antigravity - nije ti rano ako nisi primala neki od boostera nakon transfera.
Za pocetkak pozdravi svima, dugo vas citam a evo tek sad reg.
Kad bi po vasem misljenju najranije mogla uraditi test (urin) vracena
su mi 2 embriona 3 dnevna (8 celija) u prosli petak 15.02.
Vec 5 dana imam klasicne mens bolove i simptome al to moze biti od Lutinusa.
Citala sam malo po stranim forumima, nekima vec na 7 danu nakon transfera pokaze +, kod mene jos nista
pa ne znam da li vise da se nadam.
korisnickoime11dnt bi ti pokazao kucni test bljedunjavu crticu. Beta bi ti pokazala tocnije, pa ti radje to preporucam.
11 dan je sutra, znaci nada jos zivi.
Ja sam u ino, ovdje beta nije praksa sto je po mom misljenju, narocito kada je ifv u pitanju, totalno glupo, al sta da radim, nemam izbora
no pisnuti sutra na test.
Zbedirala sam se jer vidim da mnogima pokazuje vec od 7. dana, a kod mene jos nista.
korisnickoims ovisi koliko je embrij star. Ovisi i o tome koristi li se booster nakon transfera. Tako da.. nemoj radi sebe raditi prije, samo se iznerviras.
Jutro cure...kod mene punkcija prekjucer, prvo 4 stanice, bile su na kraju 3 stanice. Jedna je bila losa i odmah je propala tak da su 3. Oplodila se jedna. Nije bas bajna haha, ima neke fragmente. Posto mi je bilo losije jutros pregledala me doktorica, uvecani su jajnici za duplo, al kazu da nisu sigurni da bi prezivjela odmrzavanje ta jedna ako je sad zamrznu. Pa su odlucili napravit transfer pa sta bude.. Ima tko iskustva s tom fragmentacijom?
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Sve kužim, no imala sam osjećaj da ništa od toga čim sam vidjela malo svijetle krvi, pa me to "natjeralo" da napravim prvi test.
2 dana kasnije i drugi test negativan, a nakon toga procurila brutalno, tako da nisam ni vadila betu.
U pon mi je prva folikulometrija, idem dalje...
Korisnickoime, koji je tvoj status nakon ranog minusa na testu? Nadam se da je bio lažan!
Uh, baš mrzim testove... Nikako ih nemojte raditi prije 11. dana jer, kao što kaže Katka, mogu pogriješiti pa se nervirate bezveze.
Nemasekirancije - nisam nigdje pronašla tu informaciju, ali držim fige da će se čvrsto uhvatiti...
Antigravity - žao mi je što si procurila. Dobro da si odmah krenula dalje. Javi nam detalje..
Ima li friških transfera ovdje? :klap: Držim fige za sve betočekalice.
Ako bude sreće ja idem uskoro, sutra je punkcija ukoliko ulovimo folikul.
Sinoć sam primila štopericu, folikul bio na 19mm tijekom jutra.
Skratio mi se ciklus užasno zadnjih par mjeseci... Ovo mi je 2. postupak u prirodnom.
Pozdrav i od mene..Nova sam na forumu,dane provodim citajuci vasa iskustva...Meni je danas 9dt .ubacena 3 osmocelijska embriona..Cekamo betu u suboty .Divno je sto postoji ovako nesto
Dobrodošla i želim ti ogromnu betu!! :-) Svakako nam javi.
U subotu ću saznati idem li na transfer, jučer je bila punkcija - jedan folikul i jedna jajna stanica.
Saznala sam da mi je embrij imao čak 12 stanica 3. dan na zadnjem transferu. Možda zato nije uspjelo. :?:
9dnt plus clear blue
11dnt beta 161
14dnt beta563
18dnt beta 2384
vracena 1 blastica fet u prirodnom ciklusu
od prve se primilo :-D:-D:-D:-D
Odlično! Onda držim fige da bude velika beta u subotu.
Antigravity - kako je kod tebe?
Stars - tvoje poruke kasne pa nisam skužila da imamo trudnicu. Čestitam!
Bila si u hiperu pa ste išli na FET?
@Vaki - nama novima poruke kasne zbog čekanja odobrenja moderatora... nadam se da ću ubrzo dobit pravo automatskog postanja.
Pere me neizvjesnost hoće li biti transfera ili ne... sutra idem u kbc. :cekam::raspa:
@Dusica83 - javi nam betu! :fige:
Transfer je odrađen! Ovaj put je 8-stanični, odličan embrij. :klap:
Odlično! Sad odbrojavanje do pozitivne bete. Ja počinjem s bockanjem u ponedjeljak...
Dusice - vratili su ti 3 embrija? Onda mora da bude barem jedna beba. Držim palčeve!
1dnt pojavile se mrvice odnosno ostaci Crinone gela smeđe boje kao stara krv. Trebam li se zabrinut? :|
Nadam se da je to nešto ostalo od punkcije ili je bilo neko malo oštećenje prilikom pripreme za transfer...
Prošli put mi nije to došlo tako rano već se pojavilo u toj boji tek kad sam znala da ništa od toga 8-9dnt.