Normalno ti je to. Stara krv... Ne brini, nama stalno ponavljaju da je to normalno...
Printable View
Normalno ti je to. Stara krv... Ne brini, nama stalno ponavljaju da je to normalno...
Kasnije je bilo i svjetlije na papiru, onako "rozo"... a fakat je prerano za najavu menge. :-(
Nadam se da se neće nastaviti, baš me zabrinulo.
To je samo od gela. To je i meni bilo
Nadam se da je samo zbog toga.. prvi put mi nije bilo tako "obojano" sve dok se menga nije počela najavljivati. Jutros mi je bilo "breskvaste boje" - to je treća nijansa do sad :lool:
Ono što je isto sada kao prošli put su povremeni bolovi u jajnicima i maternici od 1 dnt. Možda je to isto reakcija na progesteron.
Prošli put sam jako često mokrila i imala sam temperaturu svaki dan iznad 37, a sada nije tako (bar zasad, ali još je rano).
Ima li još kakvih novosti cure? Sigurno je još netko u periodu nakon punkcije i transfera, pišite :)
To su dobri simptomi... Sviđa mi se...
Ja sam u fazi bockanja, tek sam počela pa nemam još ništa za prijaviti.
Cure pozdrav,
Meni je ova tema puno pomogla, pa sam odlučila napisati svoje iskustvo. Odrađen je bio FET (radi hipera i hospitalizacije u bolnici) dvaju (prvo su rekli 8 i 9-stanicni, no dok smo cekali transfer vec su bili 9 i 10-stanicni) trodnevnih embrija u umjetnom ciklusu. Nakon transfera sve sam radila najnormalnije sa mišlju: trudna dok se ne dokaže drugačije. Da ne zaboravim, netom prije i odmah nakon transfera imala sam akupunkturu. Simptomi: 6dnt jaki menstrualni bolovi, 9dnt bolovi u donjem dijelu leđa, sta ja inače nemam pa sam odlučila napraviti test popodnevnim urinom koji je pokazao jasnu drugu liniju. Beta 11dnt iznosila je 178. Isti dan, 11dnt dobijem krvarenje i mislim, gotovo je, kad ono stane isti dan (prvo malo crveno, nakon toga smeđe). Beta 17dnt 1350, pa 25dnt 13500 (samo jedan embrio je ostao). Mučnine su počele u 8om tjednu. Od 7og do 9og tjedna, stalno smedarenje i umiranje od straha. Bilo je to više smeđe na crno, kao da se nešto u meni raspalo i izlazi, poput malih mušica(oprostite na detaljnosti, ali znam kako je kad tražiš svaku slamku spasa), te je 2 puta bilo i malo crvenkasta. Nakon 10og tjedna sve je stalo i više nisam imala krvarenja, a naše malo srceko trenutno spava pored mene. Lijepi pozdrav svima i sretno!
I da ne zaboravim, moje iskustvo sa Clearblue testom. Pokazao mi je drugu tanku liniju kad mi je beta iznosila svega 16 (vanmaternicna). Digitalni naravno isto pozitivno.
Hvala ti što si podijelila svoju priču s nama, uživaj sa svojim srcekom! :zaljubljen:
Jutros sam imala grčeve u maternici (najčešće mi se javljaju ujutro). Temperatura mi je sasvim normalna za razliku od prošlog pokušaja.
Vjerojatno to ništa ne znači, ali lakše mi je kad podijelim. :mrgreen:
Danas mi je tek 4dnt.
Vaki, sretno i strpljivo do cilja! Koji ti je dan ciklusa i kad bi ti mogla biti punkcija po tvojoj procjeni?
da bio lagani hiper, pa smo preskakali jedan ciklus. pa smo trebali imati fet ali folikul navodno otisao u cistu, po rijecima dr. ali po meni nije nego moji folikuli rastu dosta veliki i na 25,26 pucaju, a ona je zakljucila da ide u cistu, tjedan dana kasnije na pregledu je skuzila da je pogrijesila, ali bilo kasno vec, pa opet preskok zbog 12mj nije htijela nista raditi, pa eto napokon docekala u 2mj transfer, i hvala bogu sve super
Antigravity - uh, ja sam ti u dugom protokolu. Bockam se decapeptylom od 21.dc pa ću tako do transfera. Sa stimulacijom još nisam počela jer to kreće od 3.dc novog ciklusa. Eto, sad čekam da dođe nova mjesečnica pa da dodam još jedne injekcije. To mi je zadnji besplatan postupak pa je doktorica odlučila probati nov pristup za mene...
Marienk - super da je sve dobro završilo. Mogu misliti koliko ti je to bilo stresno za prolaziti u trudnoći.
Pa to je dobro, širi se maternica, gnijezde se mrvice...
Ma počeo me prat pesimizam jer me identično tako šarafilo i prošli put. :-( Jutros me toliko bolilo da sam pomislila da je krenula M. Iduća srijeda je 14d nakon punkcije, M mi obično krene sa spottingom 2-3 dana prije tako da krajem/nakon vikenda će biti jasnije.
Opterećujem se previše, znam, ali ne mogu si pomoći čak ni kad radim sasvim nešto deseto... kompletno ludilo.
Shvaćam te. Meni je isto tako, svaki put se izluđujem simptomima i nesimptomima. To je jednostavno jače od nas... Držim palčeve da nam javiš sretne vijesti!
Hvala ti :*
Danas mi poispadali grumeni C. gela u crvenkastoj boji... bljak. Vidjet ću sutra (9. dnt) kako se stvari razvijaju. Ako krene konkretan spotting, onda znam da je gotovo jer to meni znači da kreće M.
Povremeni bolovi (maternica i jajnici) i dalje su prisutni.
A ništa, nada umire zadnja!
Znači, nisam normalna.
Radila sam Cyclotest, imam jaaako svijetlu crticu nakon 5 min. Dragi potvrdio da vidi, ali me upozorio da nije toliko sigurno i da se skuliram (yeah, right...).
Onda sam rastavila test (ludača), pa je crtica mrvu vidljivija.
Javim se sutra, danas šizim kompletno. Jedino što me spušta na zemlju je osjećaj dolje da ću dobit M.
Ulogirala sam se nakon 100 godina samo da tebi Antigravity dam podrsku i kazem da ja imam zasad pozitivnu betu koja se dupla, a krenulo je odvratnim, jakim grcevima cca 8. Dan od punkcije. Na 12. dan nakon punkcije malo krvi, al ne bas ni tako malo i taj dan mi test isto pokazao jako svijetlu crticu. Drzim ogromne fige da ti bude scenarij kao meni. Btw. Ja jos uvijek imam grcebe ko menga samo su od jucer slabiji, ali znaci jedno 4-5 dana su bas jaki bili. Cak jaci nego kad imam mengu jer nemam bolne menge bas.
Sretno!
Hvala!
Nije bila lažna crtica na Cyclo testu iako je bila jako svijetla - jedva vidljiva. Danas Clear blue digital je pozitivan! Sad dan po dan, u srijedu (14dnp) idem privatno izvadit betu. Trbuh me boli kao da cu dobit, trta me full. Ali moj prvi plusek je tu!!!
Koja je mogućnost da je to ostatak štoperice primljene 4.3. u 22:30? Moram dodati malo svoje paranoje...
Ajde po betu da ti i sluzbeno cestitamo ;)
Hvala vam, javim rezultat svakako!
Pozdrav svima i cestitke visokim betama i plus testovima
Ja sam danas 9.dan et, firs sign test u vecernjim satima kaže "ništa"
Temperaturu mjerim od 5. Ili 6. Dana kada mi je dragi rekao da sam vruća. Kada god izmjerim, a većinom je to popodne ili navečer, uvijek je 37.1, 2, 4... Tako da još se nadam iako slabo znam o tome
Savjetujem da si uzmeš Clear Blue digitalni i testiraš s prvom jutarnjom, ali pričekaj 11. dnt.
Mislim da je temp dobar znak.
Sretno!!! :fige:
Mene malo manje šarafi u trbuhu i pala mi je temp na 36,8 :zbunj:
Imala sam sexy san noćas što mi se inače jako rijetko događa. :lol:
Jedva čekam sutra izvadit betu i samo se nadam da će biti ok brojka za tu fazu. I naravno - da neću procurit.
https://www.drmalpani.com/images/hcg.jpg
Antigravity - jesam li ti rekla da imaš super simptome! Bravo za +, ne brini toliko zbog krvarenja. Mnogima se to događa. Eto, nisam htjela spominjati Kenguricu jer nije na meni da prenosim njena iskustva, ali se sama javila pa vidiš da je ona imala slična iskustva, a sve je o. k.! :heart:
Ladida - draga, malo si uranila s testom. Znam da si nestrpljiva, ali napravi test opet za 2 dana kao što ti je rekla i Antigravity. Sretno!
Dakle, beta iznosi 173!!!
11.dnt 3-dnevnog 8-staničnog embrija.
Moram priznat da nisam očekivala da će biti tako velika na 14. dan nakon aspiracije/ovulacije.
Jučer popodne mi je bila baš jarko crvena KRV na aplikatoru, baš sam se osjećala nikako do navečer kad sam se malo smirila.
Cestitam, sretno dalje! :)
Joj Antigravity sjajno! Sjajno! Meni je 10dnt trodnevih (kod mene su dva, al sumnjam da su se oba primila) beta 180 bila. Tu smo negdje. Sretno s duplanjem pa onda sretno i dalje!
Antigravity, meni 29.3... Dan kasnije, možda jer je meni 6stanični embrio vraćen? Pohvalili su ga kao predivnog, ali evo maloprije napravila testić i samo jedna crtica
Još uvijek se nadam da je minus zbog toga što sam u zadnjih sat vremena išla 3-4 puta na wc, i da je mokraća previše razrijeđena
Antigravity - beta ti je super! Inače se beta vadi za dva dana da vidiš duplanje i opuštenije čekaš ultrazvuk. Nisu ti tako rekli u klinici? Ginekolog ti treba dati još jednu uputnicu, zašto bi plaćala bezveze... Za tu lovu kupi nešto za bebu.
Ladida - jesi mi ti nestrpljiva... Takvo će ti i dijete biti...
Joj nikako s razrijeđenom, zato bolje piški na test ujutro. Navijam da je minus krivi rezultat!!!
Ne kužim kako određuju kad je beta... meni je prošli put 3. dan bio čak 12-stanični, pa mi je profka stavila betu 2 dana više nego ovaj put. Ali ovaj put je bila druga doktorica pa možda i o tome ovisi.
Jesi li bila prva ili druga na transferu? Ja sam bila zadnja, pretpostavljam da smo bile isti dan.