ako je ajme kad stisne, to je to :) mislim...mogu bit lažnjaci, ali vrlo vjerovatno je počelo. na koliko su, BB?
Printable View
ako je ajme kad stisne, to je to :) mislim...mogu bit lažnjaci, ali vrlo vjerovatno je počelo. na koliko su, BB?
Malo na 5min, pa na 10, 7 ...
Uf... boli samo tako. Ne mogu ovo biti laznjaci.
Kamo srece pa ne traju predugo, par sekundi njgora bol i onda popušta i olakšanje.
BB jeeee nek je krenulo:-D:-D
kako kažu bolje biti što dulje doma jer bolnica i adrenalin mogu zaustaviti trudove
drž se, ti mali Maksiću budi dobar a mi čekamo i vjerujemo u novi Milasova-porod
još se nisu ustabilili - samo polako, ne žuri nigdje. kažu da je vrijeme za bolnicu kad više ne možeš tipkati na forumu:)
sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
Bbellice ~~~~~~~~~ da prodje sto lakse i brze
Mislimo na tebe :-*
Bb sretnoooooo, nek bude sve kako si planirala...
jutro!
bluebella,ajme..možda za vikend već čuvaš svog dečkića:mama: !
ja danas rješavat doznake,kod nas se može predat do 6,ali na poslu moram rješit do kraja mj...
linalena,je neki imaju problematične dr,ja imam problematičnu sestru,jučer čim je ušla kroz vrata kad je došla na posal derala se,dobro prema meni nije tak neljubazna,jer zna koliko dugo smo hodali,pa uvijek lijepo priča..ali inaće prema drugima,ne daj bože da ju nekaj pitaš
ako tko ima danas pregled..sretno!
Bluebella, sretno, čuvam fige za što bezbolniji porod :)
Bubimitka, mali princ je :zaljubljen: da se istopiš :)
juhuhuuuuuuu Bbella krenulo je! sretno i neka bude točno onako kako si poželjela! :kiss:
Maks ne zezati mamu previše,samo malo! :mrgreen:
Bbella ajme!!! Juhuuu! Izdrzi i neka bude lagano i prirodno!
Ajme blubella pa krenulo je kod tebe :) :) ajme jedva cekam ide zimski vlakić :))))))))
Samo hrabro- danas grliš svoga malog princa :))))))))
Jos sam doma. Sve mi se neda krenuti :-) al zgusnuli se trudici lagano na 6 do 7min
BB navijam za tebe :-D
(just for the record - ja nisam nikad dočekala one ujednačene trudove na 5 min, ali me bol rasturala doslovno, odradila sam koliko sam mogla doma i došla otvorena direkt za rađaonu, rodila u malo više od dva sata od ulaska u box)
Želim ti prirodan, brz i što manje bolan porod!
Moji su bili nepravilni,poceli oko pola 12 i to svega 2 u sat vremena..u pola 1 sam otisla gore i eto rodila u pola 2..
Nisu uopce bili pravilni..i da,tih sat vremena u radaoni sam cijelo vrijeme tipkala na mob..dopisivala se sa dragim i frendicon istodobno..mislila sam da ce potrajati
Tek zadnjih desetak minuta kod izgona sam umorala od bolova
Ocito je kod mene bio skroz netipican porod
Bbella sretnoo!!!
odoh :yes:
javim se kad budem mogla.
leptirice... boli ali nije da padam u nesvjest....
kiss svima i hvala na lijepim željama :-*
bluebella samo hrabro!
bbella pa mi smo danas punih 39 tt ... u to ime zadnji put u duetu :pivo::pivo:
draga Bluebella iako si već na putu u bolnicu ovo ćeš pročitati malo kasnije - želim ti predivno iskustvo i nezaboravan susret koji mijenja život. Nakon svih problema, loših dana i preživljavanja evo došao je i dan kojim postaješ Majka. Uživaj :alexis:
BB sretno, nek bude brzo i divno iskustvo...
A ja vam na brzinu ponudim rodjendansku kavicu,sokic,baklavu i rakijicu pa tko sta smije,hoce ,voli...
joj ojoj joj oprostite cure Sretan rođendan :sing::sing::dancingfever::sing::sing:
Jutro!
Iako nam je Bluebella već otišla, draga sretno!!! Nek je što kraće i bezbolnije...i da se vrlo brzo mazite!
(p.s. ja mogu doznake tek od 25. u mjesecu podići kod ginekologice, pa predati do 5. idući mjesec...)
koja sam ja spavalica šta propuštam tu baš napeto a ja spavam ko top!
Bluebella sretnooooooooooooo!!!!!!!!!javi nam se brzo!
jejja sretan rođendan!!!!!!!:pivo:
Nema me odmah ujutro na forumu,i svašta propustim
Bbella sretno, stiže bebica :-D
jejja sretan ti rođendan, idući bude već sa članom više :)
[QUOTE=butterfly101;2526114]joj BB, šta tako boli?! grrrrrr,kako cu ja to!!!!
aaaaaa butterfly ti si sljedeća, a kako ću ja!!!!!!!!! ma mi ćemo to junački ha ha
Bluebella, sretno!!! Nek već do podneva bude gotovo! Ovo je vrijedilo čekati :-)
Jeja, sretan ročkas! :pivo:
BB, mala moja... Sretno!!!
jejja sretan ročkas od srca!
bbella još jednom sretno!
puse svima!
BB čekamo, čekamo.....:-)
ja sam išla čistit samo da mi prodje vrijeme do lijepih vijesti, baš sam napeta! Valjda zato jer sam slijedeća!!!
željkice da,da lako ćemo mi...:lol:
jejja,sretan rođendan,nek ti bude sretan,a sljedeći još sretniji!!
željkice,ma ti se tak bojiš,a na kraju buš to obavila ekspresno..kak je meni danas rekla šefica,oko poroda se niš ne brini,roditi moraš,to znaš,kak svi tak i ti...ona rodila prirodnim putem dečka od 4 i pol kile.
bb,još jednom sretno...meni suze idu zbog teb..,ah ti hormoni
ja se danas nikako razbuditi, iako sam se recimo i naspavala
možda mi je željezo loše, sada sam vadila hemoglobin i bio je 128 (referenetno 119-157) a eritrociti 3.96 (3.86-5.08) i dok nije niš komentirao
Lina, u trudnoci je normalno da i hemoglobin i eritrociti budu i ispod donje granice. Ne znaci to da fali zeljeza,samo je krv razrjedenija zbog trudnoce
Bluebella sretno :-)
Jejja sretan rodjendan, sve najbolje @-}--
tak je Vrci, uvijek to zaboravim :oops:
moram se ići malo prošetati pa će biti bolje, nadam se da BB polako otvara dveri
BB sretno i mislimo na tebe!!
BB sretno!
javila mi je da ce sad u radjaonu :-)
BB sretno i nek bude expresno!!!!!! :mama: