Eugen (juđin):lol:
Printable View
Eugen (juđin):lol:
Hrvoje ( franc. ervež)
Ernest je dobro ime!
Sto kazete na Adriana?
Adrian je meni vrlo lijepo ime. Odmah zamišljam nekog zgodnog dečka. :-)
Kaee, Robert je doista lijepo ime, može proci kao hrv., poznato je u V.B. i USA i isto se izgovara na tim jezicima.
Meni se ne svidja, a i imamo jednog u bliskom krugu prijatelja. Onda bi ga jos svi i zvali Robby, sto mi se svidja jos manje.
Kaae, a Noa?
Leonardo :trep:
kod nas se polako ali sigurno izdvaja Fran
Fran mi je baš lijepo ime, ali ja izgeda nosim curku, pa nam otpada, plus da nam se u kvartu frendići tako zovu, pa opet otpada....
cure kako vam se čini Ivor? mi smo već daleko dogurali a ime nikako da dođe na red. do sada su nam se nekako izdvojili Jakov i Frane. s tim da se dragom Frane uopće ne sviđa. Jakov i Ivor su njegovi prijedlozi, a meni je sve ok. ja samo razmišljam o tome da mali bude živ i zdrav i na ništa drugo se ne mogu usredotočiti.
za Jakova se bojim da je postalo prečesto i ona glupa sapunica ufaaaaaa.
Ja navijam za Ivor :heart:! Tako mi se zove brat, inače bi i meni došlo u obzir. I jeste, Jakov je dosta često, Ivor relativno rijetko (bar mislim).
meni je Ivor jakoo lijepo,negdje ranije već sam i pisala.
Meni se Ivor nekako ne svidja.
Jakov mi je lijepo ime,mada davno mi nije bilo lijepo,nekako mi je jadno zvučalo.
:cupakosu: :cupakosu: :cupakosu:
75% musko, a mi smislili ime za curicu. :drama:
Nek' je dečko, smislit ćete vi ime, ako ne prije, a onda kad ga ugledate...ili koji dan kasnije.
Mi za curu imamo Doris (seka je izabrala), ali za decka jos nista.. Za sada s u igri:
Lovro
Benjamin
Benedikt
kako vam se svidaju?
meni je Ivor prelijepo ime :heart:
Fran mi je malo to r iza f ne znam opisati, recimo hroptavo
Ja cu spalit dok ne nadjem musko ime. Koje god predlozim njemu se ne svidja, a evo i danas mi je rekao daj nadji musko ime. Sram me reci koje mi je ime predlozio.
svidja mi se Leon ili Vid. Ni da cuje.
A Art? Previse cudno?
meni je lijepo Mateo
Pucat cu si u nogu
Nemoj, naći ćeš ime. Koje će vam se sviđati, sigurno.
Art se zove hotel u Sl Brodu :)
:lol:
Otpalo definitivno
Optimisticna kad ti je termin? Valjda nije hitno? :-)
Bilo bi lakse kad bi druga polovica imala konkretni prijedlog. On samo vice "nece da moze" i ide mi na zivce.
Pokusavam naci ime koje nema nikakve negativne konotacije tipa podsjecanje na nekoga npr. ja kazem
Leon a sveki kaze znala sam jednog, sepao je od rodjenja. Odmah mi pokvari.
Bilo bi lakse da je curica. Ili kad bi mi iskustvo boli stvarno pomoglo da mi sine ime :lol:.
meni su lijepa: Noa, Niko, Lukas i Benjamin
Najnoviji biser koji sam čula je jedan od potencijalnih nistera za 2012.
Anđelko Vragović!!! Jao!
mogli su mu dat ime Satan da paše uz prezime .
Vriiiiiiiiiist!!!!!!!!!!!:lol:
Jakov i Patrik
Ja ne odustajem od Jakova...to mi je super ime..i nema veze sa serijom! :lol: