divno :zaljubljen:
jedva čekam fotkice male slatke bebice :heart:
Printable View
Evo meni se javile suborke koje su bile cijelo vrijeme samnom na uzv i aspiraciji sve tri su imale danas transfer. Jednoj je vračeno tri zametka, a tri su smrzli ( pretpostavljam js, a što drugo ), druga je isto imala tri zametka, ali joj je na njen zahtjev vračeno dva, a trećoj je vraćen jedan ( ali vrijedan ).
Koliko se sječam sa aspiracije ova prva je imala 8 js, druga 4 js, a treća 2 js, što znači da prosjek nije loš...!!!
A sada svi malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se sve te silne mrvice prime!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart::heart::heart:
osijek za tebe i tvoje cure iz Petrove
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
joj blago vama, svi se imate čemu nadati, veseliti...
osijek ~~~~~~~~~~~~~~ za ostvarenje planova i to čim prije
sandra kako dečko? Već je lipo narasa. Kako Ema i Karlo ? Traje još šmrkavost?
kejt kako mučnine? Su malo popustile?
mandy nije me strah pucanja vodenjaka,jer u 2 T mi je u 4:30 ujutro puko vodenjak. Ali toliko mislim o porodu kako će krenut dali s trudovima ili će puknut voda da sam počela to i sanjat. Isčekujem taj trenutak.
roza groza aaaaaa di si ti? Ča je, Špiro neda slobode? Uspjevate uživat u šetnjama? Se voli vozit u kolicima?
a72 zašto misliš da ćeš rodit carski? Se nije beba okrenula ili tvoj neki feeling ili su ti ča doktori rekli? Ja koja sam rodila carski prije niti 17 mjeseci spremam se na prirodan porod. Beba je okrenuta i sve je kako treba.
Ja sitno brojim. Danas još 8. Počelo mi je bit teško. KOža me zateže, ne mogu si vezat cipele, još sam neku večer imala 2 sata lažnih trudova. Sve je spremno, ali kamo sreće da se mene pita.
POzdrav ostalim curama : tibi, bzara, boxica, bambus, choco, visnja......
Tibi, draga ne tonuti, još malo i ti ćeš imati tulume u labosu, očekivanje plusića, i onda naravno ono beskrajno veselje svih nas kad osvane jedna lijepi plusić! :zaljubljen:
ma vidjeti ćeš draga, ove godine slavimo još puno lijepih vijesti na našem PDF-u.
osijek, tako i treba, glavu gore! takav stav treba zauzeti, pozitivan, optimističan, ma nema šanse da ne bude tako!
tamagoči, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije krene! :heart:
a72, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepi porod! jel ti već jako teško sada kada je big day tako blizu?
Kejt, javi nam se odmah poslije pregleda!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude super!
svim curama koje nisam spomenula veeeeeeeeeeelike :kiss:
mene nema dva dana, a tu hrpa novih stvari!!
kejt sve će biti ok na pregledu!! jel gotovo već???
osijek još malo i sve će biti gotovo, onda samo još moraš čekati 9 mjeseci!!
Tibi rekli smo da će i tebi sad krenuti, prvo rješavamo osijek, onda vibramo i za tebe!!
sandra pa maleni fino papa!
tamagoči i a72 još samo maaaalooooo!!!!!!!!
bambus nadam se da si se malo smirila. to moraš obavezno! ja kad sam bila sad zadnji put na pregledu, tako me bilo strah što će mi dr reći da je bebiliju srčeko kucalo 100 na sat zbog mojeg stresa...:-( miceki mali sve to osjete.. ja sam nekako sredila stvari u svojoj glavi..znam da nemogu ništa promjeniti, tako da kako mi je suđeno tako će biti
ako sam koga zaboravila. sorry cure...
:-* svima!!
Boxica, baš mi je drago da si se uspjela smiriti i posložiti stvari u glavi! :love:
da, bebice to sve osjete, i zbog njih mi moramo izvući ono najbolje iz sebe! nekad je lakše, nekad teže...
a kad je teže onda samo dođem ovdje i sve ove ovdje divne žene uvijek se potrude da dignem se iz svega i ponovno vratim osmijeh na lice! :heart:
sve je ok i kod mene, hvala bogu :-)
dogovorila se s dr. da idem ipak 1.6. na koji dan u bolnicu
Eh , cure moje, jos malo ;) , evo malo izasla u setnju, konacno sunce i sretnem moju divnu dr (ali koja mi je sad na porodiljnom pa sam kod drugog :roll:) seta ona svoga bebaca ,gleda mi stomak i kaze " jos je visoko, necete vi jos ;) " a ja se vec osjecam teskom i sporom, a do juce sam bila sva poletna i laka, ma cini mi se preko noci se promjenilo kao da ti beba salje signal cekaj, uspori, skupi snagu :yes:
Tamagoci, ne zelim ja na carski, niti imam indikacija, ali ovaj soc. dr sto mi prati trudnocu zadnjih 3-4 mjeseca (da ne bih putovala kod MPO-vca 2 sata voznje) je sav nekako u fazonu "IVF oooo, pa to cemo na carski" , da poludis...ali uspjela sam ga odgovoriti od tih ideja, i rekla svoje zelje i od tada je omeksao kad je vidio da ja ne panicim, vec sam prosla prirodan porod i znam sta je i kako je ,sve bilo u redu i nema potrebe sad o carskom pricati, ali se samo nadam da ce beba krenuti na vrijeme da ne bude prenosenja, jer ne znam kako cu mu onda umaci, a mozda i mene uhvati frka od rizika ,pa sam zato spomenula carski...
kod tebe poceli i lagani trudovi, ajoj,pa ti si bas blizu ....ajde nabaci koju slicicu da te vidimo trbusastu!
Ljubim vas cure, i vibram da nam i Tibi uskoro nesto fino prijavi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kejt super za mrvicu da dobro napreduje :zaljubljen:
tamagoči i a72 evo puno pozitivnih vibrica za vas i vaše bebice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
hvala curke moje što me bodrite, baš sam u nekoj bezveze fazi, ali bit će bolje...mora....
zaboravih u prijašnjim postovima pozdraviti bambusicu, pa evo šaljem njoj i mrvici velike puse :kiss:
Puse!!
Mi smo i dalje šmrkavi,Karlo manje,ja više,Ema i mm su dobro,ona je i u vrtić opet krenula. Ta šmrkavost tako nešto bezveze, nadam se da će i to skoro proći.Malo nam je crvena guza ali i to lijepo prolazi.Nedjelja nam je bila prekrasna,bili kod prijatelja,djeca uživala,baš sam se opustila :)
a72 i tamagoči čitam kako iščekujete i najveće fige vam držim!!Ja sitno brojim sa svojom kumom,termin joj je 1.6. ali luda je sirota već,teško joj je, buša velika,otiče,živčana,starije dijete traži svoje...a ona više ne može ništa.Danas je na kontroli u Vinogradskoj i sve čekam da mi se javi...inače smo jako bliske,ona je moja sestra po svemu,osim rodom.Strašno brinem,i samo čekam da rodi to maleno(isto sina :) ) i da ga donese doma,da položim našu djecu jedno do drugoga,nitko sretniji od mene...
osijek mislim puno na tebe ovih dana ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje mrvice!!
tibi:love2:
bzara, boxica, bambus, choco, visnja,kejt...... :-*
Hej cure moje drage, javljam se na brzinu jer sam potopljena obavezama. Kako smo došli u Dubrovnik milijon stvari je trebalo srediti sa stanom, a malecki kako ide veći tako sve manje i manje vremena dava za komp, uglavnom sam stalno u pokretu, ili s njim.
Čitam vas sve, al dok pročitam nikad ne stignem ništa napisat jer se on probudi, al evo sad sam stigla pročitat i čak popit kapućino :-)
Vibram A72 i Tamagoći za što ljepše susrete, one su nam tu več pred vratima!!!
Choco, Bzarice, Boxice, Bambus, Kejt i ostale trudnice šaljemo ogroman kiss mrvicama...a šaljem odmah i kiss Osijek jer znam da je jednom nogom već u vlakiću :*
Tibi dolazi tvoje vrijeme, malo sunca, malo mora, i vidjet češ kako ćeš Jesen dočekat trbušasta ;)
Volim vas sve spomenute i nespomenute
Roza, samo ti ljubi svoga malenog frajera, i bas mi je drago sto nemas vremena ni za sta osim za njega ;)
osijek, sretno sutra, ma super, super ce to biti, blastice nisu sala evo ti kod mene dokaz :) ! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
samo da se pohvalim malo, dobila sam nalaze CB i sve je čisto!! :-D:-D
jedino kaj imam malo problema sa srčekom (svojim), nekakve nejednake otkucaje...zvala giniće pa mi rekli da je to vjerojatno južina i blaga anemija...i stvarno vadila danas feritin, malo extra ispod normale..popodne im šaljem nalaz...a ja se već smrzla da ću morati kardiologu i što ti ja znam...fakat mi nije bilo svejedno ova dva dana otkad me to tepe...
bzara ti sutra opet u metropoli?
Roza ti si se vratila u Zg?
Boxica ma vrijeme je skroz ružno i tako teško za izdržati. Super za cb, sve će to biti super...
osijek :klap: za tvoj novi potpis!!
cure mislite na mene. Sutra odlazim i ostajem u bolnici. Više se ne vraćam doma 2u1. Jedva čekam da zagrlim svoju bebicu. Jučer sam bila na kontroli i sve je super, ali najvjerojatnije će me porodit carski jer je bebica velika. Po njihovoj procjeni između 4 - 4,5 kg. Svaka beba sve veća.
Mislit ću na vas i javiti vam novosti. Pusa svimai vibrice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo da vam se na brzinu javim! krećem upravo za zg, sutra ujutro moram biti na bolnici!
sms-at ću curke čije brojeve imam da vas izvjestim o situaciji! nemam pojma kakve su im namjere i zašto sam naručena u petak, jer prošli puta sam trebala ostati svega 2 dana!
pusa svima!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tamagoči! :heart:
bzara,sretan put i javi nam se ubrzo sa dobrim novostima
tamagoci,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za najljepsi susret i porodjaj bez problema.
boxica,sve ti je to od uzbudjenja,ne brigaj...
roza,ti si nam prava ambiciozna mama,sve stizes.A nije ni cudo,motivaciju imas kraj sebe,Spirek slatki,nasmijani:heart:
sandra23,je li prosla prehlada?Ljubac za Karla i Emu
a72,kako ide?Bolje sto nisu krenule vrucine,lakse se dise,mada je i ova kisa dosadila
tibi,je li se popravilo raspolozenje?Drago mi je da si promijenila doktora,ja sam tako nesto uradila prije 4 godine i odmah ostala trudna.To isto zelim i tebi!
osijek,cekamo da prijavis plus veliki kao kuca!!!!
mandy,sta ti radis,ima li sta novo?Kako princeze?
visnja,kejt i ostale cure :love2:
p.s.zaboravih da napisem da sam danas bila kod svog dr na kontroli,sve ok...
11.juna imam termin u bolnici...opet kontrola
Tamagoči i bzara sretno i izvještavajte nas...
bzara sretno (valjda si im se svidila pa te žele malo duže promatrati ):kiss:
tamagoči vibrice do neba za najljepši susret sa svojom bebicom i da ne moraš na carski :klap:
boxica za željezo imaš kupinovo vino koje se može piti po 1 dcl dnevno u trudnoći, a za srčeko ako ne ide drugačije onda sa nečim za smirenje, znam da to naši dr propisuju; ja sam imala željezo oko 2 zbog obilnih M, ali nakon 2-3 mj. trudnoće bi se obično povisilo uobičajenom prehranom i tim kupinovim vinom ( preporučila moja dr :mrgreen: da ne ispadnem alkić)
choco sve će biti ok, samo ti nas izvještavaj, već si daleko odmakla :-D
moje curke odlično,upravo smo pravile frizure i analizirale ljetnu garderobu u ormaru, škola se bliži kraju, sunce pripeklo, jedva čekaju kupanje i praznike
tibi, ljube kad si ugovorila pregled kod novog dr ? ( jučer sam vidila 1 mali bodi u izlogu, piše na njemu "ja sam tatina mrvica", pa sam se sitila tebe; možda ga kupim MM-u za ročkas da ga malo smekšam :yes:)
osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tamagoci i bzara, sretno cure do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :)
mandy, joj bas mi je slatko to za bodic, ma uzmi ga pa sta bude ;)
chocco bas na moj termin, sretno!
Boxica, ja ne znam nista o tome, ali nadam se da nije nista zabrinjavajuce ,evo i tebi malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja sam stavila par slicica ,pa ako hocete mozete nas malo vidjeti ovdje :)
evo ja napisala cijeli roman i sve mi pojelo, nestalo mreže :-x
a72 prekrasna si trudnica, skroz sjajiš i još malo pa si u zagrljaju sa svojom bebicom :zaljubljen:
mandy kupi taj bodić i smekašaj TM-a, sigurno će pasti na tu poruku :mrgreen:
bzara sretno na pregledu i nadam se da se čujemo/vidimo
choco super da je pregled prošao u redu i bebica napreduje, sretno do kraja
boxica moguće da ti je to od uzbuđenja, super za nalaz
tamagoči želim ti što bezbolniji porod, nadam se da ćeš izbjeći carski rez. Draga ti si nam uskoro u zagrljaju sa svojom bebicom :zaljubljen:
...a ja sam vam bolje. Pregled imam 9.6. i baš se veselim da ću upoznati svog novog doktora. Nadam se da je ovaj grozni period iza mene i da će konačno krenuti pozitiva...
višnja, roza, bambus, osijek i sve drage cure koje nisam spomenula sve vas ljubim :kiss:
Tibi, hvala ti , zelim i ja tebi takav sjaj sto prije!
Cekala sam vise od 8 godina na taj sjaj,pa se toga nakupilo ;-)
a72 tako si blizu jedva čekam da vidimo tu bebicu...:zaljubljen:
Tibi jedva čekam da obaviš taj pregled da čujemo kad krećeš u akciju..:klap:
osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu jakkkkkoooooo velikuuuuuuuu betu!!! :*
tamagoči zelim ti nalipsi moguci susret sa svojom bebicom.
a72 prekrasna si trudnica, jednostavno blistas :heart:
tibi draga, virujem da je los period iza tebe, i da ces se vec na ovom pregledu sta dolazi dogovorit za postupak. saljem ti puno poljubaca :*
bzara ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve super prode u bolnici i da nam se brzo vratis.
boxica pretpostavljam da ti je to sve od ove nagle promjene vrimena i napetosti.
choco super za pregled! :*
mi smo vam, kao dobro. na dane manje vise. sad je bilo lipo vrime, pa sam uglavnom bila u setnjama i vani provodila vrime, i nebi toliko mislila da nece biti sve ok, nisam imala kada, ali ipak navecer kad bi legla, uhvatila bi me neka nervoza...al dobro...nedam se ja.... i neki dan sam prvi put osjetila svoju malu bebu, prvi put u svom zivotu...ma ne mogu vam opisat osjecaj, suze su pocele teci same....... i pomislila sam NAPOKON!!! svi su mi govorili kako jer to nesto posebno i evo i ja sad znam kako je to. u ponediljak nam je kontrola, pa cemo vidit hoce li špiro, karlo i nia dobit prijatelja ili prijateljicu ;-).
svima redom da vas sad ne nabrajam saljem puno vrucih pozdrava iz sunacanog splita.
bambus :zaljubljen:, stvarno lupkanje bebice je nešto najljepše...dogurali ste do tu pa će te tako i do kraja, ne brini nego uživaj u trudnoći i svojoj bebici..
Prikljucujem se sretnom vlakicu! Bila danas kod ginica, kaze 5+1 tj!! :-D
8.6. cemo cuti malene otkucaje i nemam pojma kako cu izdrzat do tad...
Pusa svim trudnicama i trudilicama!
bambus pa naravno da će ekipa dobiti prijatelja ili prijateljicu, uopće ne sumnjam u to. Predivno je kad bebica krene lupkati, nekako se još više povežeš sa njome i svjestan si da je ona stvarno tu :zaljubljen:. Uživaj u tim predivnim trenucima :heart:
samo da vas izvjestim da se javila bzara, smjestila se u bolnicu, bebica super napreduje :zaljubljen: . Sve vas odreda pozdravlja.
osijek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
svima šaljem veliki zagrljaj :love:
koksy ~~~~~~~~~~~~~~~~ za maleno srceko. :heart:
bzara :*
koksy, cestitke od srca :heart::-D
osijek za sto vecu betu :-D:love2:
Koksi, pusa i ovdje, prekrasno draga! Sven če nam dobiti društvo!!! :-D
Tamagoči mislim na tebe i želim vam najljepši susret ikada, kakav god da bude, carski il vag. bit če čaroban! :heart:
a72 draga, dugih osam godina se isplatilo, nagrada je veča od neba, želim vam prekrasan susret, evo mi suze od same pomisli!
Bzarice javi se, ljubim tebe i Niicu!
Choco pusa, skoro nam i ti počinješ brojat sitno!
Bambus, tako me dirnulo ovo što si napisala, ma naježila sam se. Tako sam sretna za tebe i tm. Špiro šaljem kiss svom frendu il frendici :heart:
Osijek čekamo plusić :klap:
Tibi draga, u vlakiću jedno posebno mjesto čeka tebe :love2:
Poljubac svima, ja sam vam mrtva umorna, po cijeli dan akcija, još sad imam vrt pa ga tendim, ma mogu vam reč cure, uživam. Život je blagoslov, i svaki dan Bogu zahvaljujem na Špiru i mm-u, ali i na svoj svojoj dječici, to je moje blago, moje 4 dječice, moj muž i moja Roza...
Volim vas!
Draga Rozić divno si ovo napisala :zaljubljen:. Nećeš vjerovati, i ja sam danas krenula pisati na čemu sam zahvalna i na listi su među ostalim i moje cure :heart:. Velike puse vam šaljem svima.
Evo da vam javim da su bzara i Nia super i bzara nam se skiće svugdje, najmanje je u bolnici :-). Bude vam ona dala detaljan izvještaj kad se vrati domeka.
Hvala curke moje što me bodrite :love: Što bih ja bez vas?
Ljubim vas sve drage moje :kiss:
Tibi pa uvijek ćemo i biti tu uz tebe i uz sve ostale kojima je potrebno. Znaš da smo mi posebna grupa ljudi koji su tu baš zato da jedni drugima pomognemo! Hajde baš si ti optimista, živni malo bit će nešto ove godine!!!