O dr.Lučingeru sam čula sve naj!!!nisam mislila ozbiljno da traje samo 5 minuta
i za Vili sam čula sve najbolje....neznam ni sama gdje otići....lučinger ili vili nemogu se nikako odlučiti
Printable View
O dr.Lučingeru sam čula sve naj!!!nisam mislila ozbiljno da traje samo 5 minuta
i za Vili sam čula sve najbolje....neznam ni sama gdje otići....lučinger ili vili nemogu se nikako odlučiti
Nina, znam neke koji obave konzultacije na više mjesta pa se onda odluče. Inače, oba laboratorija su odlična, s vrhunskim embriolozima.
kada nam je dr.Lučinger na godišnjem?
hvala, Jesen!
evo mene u rodilistu.moja curka uranila skoro 3tj.sve je uredu-rodila sam na carski.jos 1 hvala dr. L
Azrijelka, čestitam od :heart: Princezice, dobro nam došla!!! :*
Azrijelka, čestitam, čestitam! Neka je bebica živa i zdrava! :)
azrijelka, čestitam!
čestitamo! curki se požurilo da upozna svijet i sretne roditelje...
Azrijelka -iskrene čestitke -ajme pa kad je već došlo vrijeme-pratim te od početka i baš mi je drago zbog vas i naravno dr. L.-pusa tvojoj maloj princezi-sretno!:klap::klap:
azrijelka pa krasne vijesti čestitam od srca:-D:-D
čestitam ti od srca!!!
Zna li netko kada je dr. R na GO?
da li je koja od vas koja je dr.L. uz klomifene dobijala i gonale? kako to ide, od kojeg dana i koliko čega? i koliko js ste dobile :-)
ako sam dobro skužila, gonali su za kvalitetu js?
cure, ja sam prije par dana iz prve ruke saznala da poliklinika ivf više nema ugovor s hzzo-om za ivf postupke. zna li netko nešto više o tome?
Dhea, pretpostavljam da jos nisu sklopili ugovor za iducu godinu a da su ovu vec ispucali. Cudno mi je da bi minostrov MPO-vac br.1 ostao tako naprasno bez ugovora. Jedino sto sam cula je im da HZZO bas ne placa pa im mozda nije u interesu raditi tako kad mogu odmah uzeti cistu lovu.
jeli mi može netko reći koliko dođe ivf-u prirodnom ciklusu kod dr.lučingera uz mala pripomoć gonala,to bi bilo nešto kao polustimulirani hvala
ja sam klomifenski + isci platila 6.500 kn, sad da li se to računa pod polustimulirani ne znam.
i da, danas na uzv 8.dc dr.L. našao dva veća folikula i dva manja, dalje po 1 klomifen i 1 gonal...malo me zbunilo jer vidjela sam da ste vi primale 2 gonala....kako u sam u klubu 39+ to me potpuno iznenadilo jer kao gonali dižu kvalitetu js a ja primam samo jedan... :roll:
Za one koji eventualno razmisljaju izmedju dr. R i dr. L ja mogu reci da sam bila kod oba i oba dva su mi bila izvrsna.
Medjutim, kad sam bila kod L-a to je jos bilo na VV, sve je bilo jako uzurbano, pregled je trajao 5 min, cekalo se satima... to me ubijalo. Svaki put kad sam isla gore, morala sam uzeti godisnji jer bi mi cijeli dan otisao. MPO svijet je za mene tada bio nov, imala sam hrpu pitanja i nedoumica. Medjutim, sve je tako brzo islo (kao na traci) da ponekad se jednostavno u tom trenutku nisam mogla sjetiti sto sam jos htjela pitati, a kad bi se sjetila vec bih bila vani, u cekaonici. Jednostavno je bilo previse pacijenata. Zbog silnog cekanja i kasnije neuspjeha, odlucili smo pokusati u Viliju privatno.
Uspjelo nam je iz prve, medjutim trudnoca i porod su bili jako komplicirani. O dr. R mogu reci sve samo najbolje!!
Vjerojatno otkad je L u privatnicima moze vise vremena posvetiti svakom pacijentu. Meni je i tada na VV unatoc okolnostima u kojima je radio bio simpatican, susretljiv i profesionalan.
Nego, ja sad planiram ponovo u Vili. Imam smrzlice :heart: tamo koji me cekaju, pa me zanima vise informacija o postupku, lijekovima koji su eventualno potrebni, cijeni takvog postupka....
Ima netko tko je bio nedavno?
Matovila bravo za bracu ili seku!!! Neka vam dođe što prije :)
Što se tiče FET-a, trebaju ti lh trakice da pratiš ovulaciju, a od lijekova ti zapravo treba samo utrogestan. Naravno ako ti dr.R.ne uvede nešto od dodatne terapije tipa fragmin. andol etc. Od našeg FET-a su mijenjali cijene, koliko je sada, nemam pojma - valjda će se javiti netko "friški".
pozz svima,
znate li koliko se dugo čeka na pregled kod dr E.R ? i kod doktora L?
ako se sutra narucim kad bi me mogli primiti???
Oko 10-tak dana kod dr.R. al radi samo sad u 7 mj. tako da požuri, za dr. L ne znam
hvala puno :)
dr L ide na godišnji zadnji tjedan 7.og mjeseca i nema ga do 29.8.
Ali ga se može dobiti na mobitel tjedan prije toga (od 22. 8.)
Cure, može lini koja napiati koje privatne klinike u Zg imaju ugovor sa HZZO?
Hvala!
Samo Poliklinika IVF od Šimunića. Iako se često spominjala moguća kombinacija IVF centra (Lučijevog) i HZZO-a, za sada na žalost ništa od toga.