Upravo to, Žužy - bila sam apsolutno, 100 % uvjerena da smo uspjeli!
Već sam se uhvatila da gladim trbuh :drama::gaah:
No dobro.. sada kad svi znate da sam skroz luda, možemo dalje :lol:
Printable View
Upravo to, Žužy - bila sam apsolutno, 100 % uvjerena da smo uspjeli!
Već sam se uhvatila da gladim trbuh :drama::gaah:
No dobro.. sada kad svi znate da sam skroz luda, možemo dalje :lol:
Hvala, cure! Međutim, danas on dugo radi stoga ćemo se vidjeti tek oko 19 h! :lol: Ali.... obećao mi je napraviti pizzu (u našoj obitelji to je njegov, muški posao) i možda se družimo večeras (M je gotova! :-D) Eto, sad sam skroz propjevala o našim planovima... :sing:
A bolje da ne spominjem svoje umišljanje simptoma! :drama:
žužy, ne, nisam ponavljala...
i dalje me jako plaši ovaj visoki progesteron. zvala sam dr i prvo je rekao: suuper! ali kad sam mu pročitala referentne vrijednosti, najavio je ponavljanje progesterona, ali sad početkom ciklusa.
inače, danas sam sam mjerila bazalnu (inače ne mjerim, pa ni neznam koja bi bila "normalna" za mene), ali bila je 36,9C. Jučer popodne temp 37,1C. NIšta drugo apsolutno ne ukazuje na T. Cice manje bolje, cerviks visoko i tvrd...
baš se jadno osjećam...danas je M izjavio: Pa pitanje je dal ćemo uopće moći imati 2.dijete...:(
sori na jadanju i svima šaljem zagrljaj!
Sreća, sretan vam obljetnica!
Kudri samo pozitivno, mozda je stvarno bila kasnija O
Mami mama je za sad dobro, ide na zracenja i ima pruzenu max njegu s njihove strane zdravstva
Kudri, ja se toga plašim - možda nećemo imati 2. dijete! Tzv. sekundarna neplodnost. Ali gledajući ljude, parove... s moje strane obitelji, nema jedinaca. S muževe strane strši jedan, od njegove tetke! Pa nije vrag da ćemo :drek: prstom pa u govno! Baš se bojim... jako puno razmišljam o svemu tome... Kudri, koliko imaš godina, ako smijem znati, i koliko se dugo trudite oko 2. mrvice?
ljubilica, nije. znam točno kad je bila. 15dc. bol, pozitivna lh, sve se poklopilo.
držim fige za mamu i samo pozitivno!
kudri,ak je O bila 15.dc,onda je ipak možda bilo prerano za testić...ajd mjerni i sutra bazalnu pa ako T bude ko i danas,napravi test.
Neznam jedino kolko brzo prog. naraste,ako dođe do oplodnje i implant.Jer ako si trudna,vadila si ga taman oko implantacije...zar bi več bio primjetno toliki?
žužy, pa da, u tome je stvar. jučer sam pročitala bezbroj članak o povezanosti rasta progesterona i oplodnji/implantaciji itd...ali nisam našla ništa!! tako da, i dalje neznam ništ, ali se naravno brinem...
da, testić jer rađen 11dpo, relativno je rano, ali opet, nikakvih simptoma nemam. osim tog progesterona (kkoji uopće neznam sa čim povezati) i temeprature, koja još 100 puta stigne pasti jer mi M dolazi tek 30-32dc, a danas je 27dc.
no, baš ulijevam optimizam...eh!
kudri u kojim si ti mjernim jedinicama?
Ja upravo dobila rezultate svog progesterona i estradiola 8dpo (dobila uputu vaditi 7 ili 8 dpo, a ne 21dc)
Progesteron 64,34 nmol/l Ref-lutealna 5,6 -86 nmol/l
Estradiol 677.60 pmol/l Ref-lutealna 161-774 pmol/l
Brijem da bi ovo moje trebao biti znak da je bila O.
Krojačice pa dođe ti na isti 7 ili 8 dpo ili 21 dc ciklusa ako je ciklus školski, i većina njih šalje na 21 dc a da ne pita koliko traje ciklus, a trebalo bi stvarno 7-8 dpo.
Žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba !
Jutro, cure!
Samo jedan pozdrav od mene pa se idem spremati za posao! Sretno ljubičicama!:-D
Jutroooooooo!
Jutro curke, evo jedne jutarnje :coffee:
Da li ijedna od vas sto mjeri temp ima/imala ovako nisku temp kao ja??? Pa ja se probudim skoro pa pothladjena, a mm pored mene vrije :lol: Cim vidim temp 35 s nesto, smrznem se jos vise
Ljubi, bit će da si zimogroooooooozna!:lol:
Hahaha,zmijica naša...:taps: Fala na kavici,u kaj se puši..baš paše!
Jutroooo tete odbrojavalice!!
lista za 12.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40dc
hope_12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
cure, izgleda da nam slijedi 4 struko odbrojavanje? :-D
I to kratko!
Koja cura piški?
Viki, pa daj ti popiški koji štapić! Hoćeš? :?:
Žuži kakav ljepi graf :yes:..
:heart:
Nikad ljepši...ako zanemarimo ovo ludovanje temp. u prvom djelu ciklusa.Očekivala sam danas pad temp.,jer sutra bi mi trebala stiči armijica moja draga.Cice još bole,al boli me i dok duboko dišem,več treči dan kak sam prehlađena.Ali,cervix mi je gore i omekanil je,tak da mi je to pokazatelj da bum uskoro drmnula dolje.
Viki,možda zbilja da napraviš test...dobrano si gore s ciklusom.El ti več tak bilo do sad?
Žužy, baš ti se temp. stabilizirala, kao da si u ekstazi... 8-) Možda ti je sve blaženo unutra jer se mrvica ugnijezdila...:-)
Joooj Srećice,blažene ti bile ove tvoje elokventne riječi...:pivo:
Dakle,ko bu pišal s menom popodne??Ajmo jedno skupno :sing:
žužy cekam tvoj +!
Žužy, ma ne znam ni sam što mi je da se tako izražavam.... Sva sam rastresena, puno posla, spava mi se, nešto sam naduta :oops: Baš sam si bezveze....
Piški ti meni, navijam za +! Baš bi bilo lijepo! Zašto popodne, a ne ujutro? Ovdje cure očito vole iškiti samo popodne...
Jedva čekam plodne dane da pravimo mrvicu! :-D
Ma zato jer moram otiči do ljekarne koja mi nije baš blizu..pa mi se neda.Uglavnom,znate da vam bum prvima javila:-),ali budimo realni,ne očekujem dvije crtice.I nije mi bed,valjda zato jer smo ufurani u sljedeči postupak.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravljenje mrvice!
Evo,test negativan.Neća ta druga crtica u naš dom nikak pa nikak...:durise::cekam:
žužy :love2: bit će, odmah iza postupka (ipak se nadam i da je test pokvaren :mrgreen:)
Ma nije,friški je..nek ide vrit :mrgreen:
Ma mi ćemo gurat ta kolica krajem iduče godine,pazi kaj ti velim. :starac:
men je sutra dan D :-x držite fige da vještica neeee dođe
žužy, ma prerano je još za test! 8-)ovakva temperaturica zaista daje nade!!:heart:
kod mene je temp danas pala...i cice se ispuhale...i nek ide v rit progesteron duplo viši i sve ostalo!!!
Žužy, draga, miša mu! :cupakosu:
Lupnut ću i ostati živa: rano je za test i pišnula si s n-tim urinom danas. Postoji nada, zar ne? :-)
Joj kudri,da je bar prerano...sutra mi je 15 dpo i očekujem mengu.
Baš mi je žao zbog tvojih simptoma...te glupe lažne nade :gaah:
Darija,:fige: da ne dođe!Sretno!
E prije no što ću procuriti tjedan dana sam podrigivala (više no inače 8-) i negdje sam čitala na netu da je i to simptom trudnoće! Majko mila, za što sam se hvatala, koja slamka, a?! Počela sam gadno umišljati...
Pazite sad ovo: jutros sam pričala sa svojom jajnom stanicom! :idea: Tipa: gledaj, tu si, ti si mamin dio, pričekaj tatin dio, spermić, i onda si tu, bebica moja. Trebaš samo pronaći put do nas... da rasteš u svojoj mami...
Pa vi onda recite jesam li ja normalna?!?!:lol:
Jučer je bilo ovaj datum:
11.12.13-te:yes:
A mislite da vec nisam :lol: i bila nekidan kod dr T na uvz tako da nista od moje trudnoce , ne tako cesti ali zna se desiti ovako dugi ciklus ! Sad moramo hrpu pretraga obaviti pa na inseminaciju ! Hormonalni status mi je dobar i ne pokazuje na pcos a jajnici kao svicarski sir.. Kaze dr.T da je moguce stres ili povisen secer!
Moram na hsg i sad me muci gdje i kako i strah me toga :(
Viki pa zasto ne odes na merkur?