Tetagogolina - čestitke!
ŽuŽy - sretno do neba i natrag! Baš si me razveselila... :-D
Printable View
Tetagogolina - čestitke!
ŽuŽy - sretno do neba i natrag! Baš si me razveselila... :-D
sara10,jest,i to iz FET-a. Vidim i tebi se bliži isti,ja :fige: da se pratimo i s porođajima tam na ljeto.
Joj,Argente mene je strah i pomislit da sam trudna,a skakala budem nadam se u ponedjeljak! :-)
A bambus može. :pivo:
Toooo žužy, kakve vijesti! :-D :klap: :-D :klap:
Baš sam ti htjela pisat pp jer mi se činilo da si se nekako pritajila! A sad znamo i zašto. Čestitam, draga, i :fige: za krasnu betu u ponedjeljak.
tetagogolina, čestitam!
Cure cestitam vam od svega srca na plusicima,ja sam danas bila na UZ i sad mi je vidio dvije gest.vrec.za tjedan dana opet na UZ da vidimo kakvo je stanje
Nina 83, 2 gestacijske? Blizanci??? :-D:heart:
Nina, sretnice. :klap:
tetagogolina, čestitam na trudnoći i da sve ide dalje školski, a žužy tebi posebno čestitam, da što prije prođe 9 mj. da ugledaš svog bebača :zaljubljen::zaljubljen:
Ni ja jos nisam svjesna,neka,neka ih samo bude i da su zdravi i vama svima zelim ljepe trudnoce :-*
Mirelis danas 23 dnt ali on sam kaze da je rano i meni je beta super,ovi iz Maribora preporucuju tamo 27 dnt,ali eto moj gin.je nestrpljiv pa i mene uznemiri,nadam se da cemo vidjet za tj.dana,koji je tebi dan?
meni evo danas 25dnt,bila danas tjedan na uvz al nista ,idem U ponedeljak ponovo valjda ce se nesto vec vidjet..
Tako I moj gin. mene ajda malo na uvz mada su male vjerojatnosti da se nesto vidi,kaj me onda navlaci...
Nego kako se osjecas,simptomi???
Kod mene osim lagano bolnih grudi bas nista tako da se ponekad zapitam ,da li sam ja trudna,?
Mene draga moja ni grudi vise ne bole,imam jos ponekad navecer kad se umirim kao blage grceve u stomaku,valjda maternica,drugo nista,a jel ti vidio gest.vrecicu?
Vjerujem da ce ti se vidjet plod u pon.nemoj se samo zivcirat,kod svake zene je drukcije,nismo sve iste,ali mogu ti reci da sam i ja na iglama!
ma nista ama bas nista,ni tockice...
Iskreno malo me to brine,al moj mpo doktor mi isto tako rekao uvz za ponedeljak 13
to ce bit vec mj.dana od punkcije pa valjda ce se nesto I vidjet...
Drzim fige da se razveselis u pon.javi kako je proslo
A sta propustih :-o zuzy :-D
tetagogolina, cestitke i tebi!
Aaa zuzi kako mi je drago i neka ovaj put bude sve školski! !!!! Baš sam happy zbog tebe! Zuzy i tetgogolina čestitam! !!!!
Cestitam svima na trudnocama od srca vam zelim skolske trudnoce.
3.10 mi je radena punkcija, od 5js oplodile su se 3 biolog je bio zadovoljan nakon punkcije. 6.10 je odraden transfer 2 cetverostanicna zametka biolog nije bio bas zadovoljan jer su se prestale dijeliti u nedjelju ali su i dalje bili zivi. Rekao mi je da se bas ne nadam previse. To mi je inace bio prvi stimulirani ivf.
Sta vi mislite imam li se cemu nadati?! Ne znam zasto su ih vracali ako nisu bili kvalitetni....jojjjj....poludit cu do bete.
Čestitam cure drage :sing::sing:: ja u ponedjeljak vadim betu , (29. 9 vračene 2xblastice ) to mi je već 14dnt.... niš ja ne osječam.. veselila sam se natečenim cicama i povišenoj temp. navećer ali i to je nestalo sad ... uffff ... jel to normalno ili ..
Manola, bitno je da zameci imaju šanse da nešto od njih bude. Ne moraju biti odlikaši da se prime. Dr. mi je pričao kako on i biologica nisu bili za ET jer su zameci bili loši, žena inzistirala i rodila bebu. Nema tu nekog strogog pravila.
Kleopatra, sve ti je normalno. Ja nekad jesam imala simptome, nekad nisam, bila vruća, cendrava, imala nesanicu, spavala, svašta... Progesteron se zafrkava s tobom. ;)
Kleopatra, čitala sam da natečene cice i temperatura mogu bit i od utrića. Ja stavljam 3x2 utrića dnevno i nisam imala ni liniju temperature....sve je to do organizma... a cicke su me počele bolit već 3.-4. dnt i sad me bole sve više i više :roll: . U donjem dijelu trbuha već par dana osjećam lagano bridenje, ali i dalje probadanje tu i tamo kao da su jajnici aktivni :-/
manola meni je bio vracen 1 dvodnevni cetverostanicni i bingoooo! moje malo zlato je napunilo 5 mj. tako da uvijek ima sanse
kleopatra jesi radila test možda....sretno u ponedeljak
ja evo 5 dnt simptoma nikakvih jedino me nešto steže na momente i teško mi disat i strašno mi je vruće
Nisam radila test...predomišljala sam se sto puta,najvjerojatnije cu istrpit do ponedjeljka....držim palčeve...
i mi ;)
I meni je prvi ivf. Danas mi je 5dnt i 10dnp. Trasfer 1 blastice i 1 morule. Od jucer su poceli lagano stalni tupi bolovi najvise sa lijeve strane koja se siri u prepone. Dva tri puta me uhvatila jaka bol na 5 sec. Cice vece nisu jako bolne al zato bradavice jesu. Inace meni je danas 25 dc tako da lako moguce i da je pms. Krvarenja nemam, samo jako obilni bijeli iscjedak.
Ej drage moje ..,trebam savjet....
Sto mislite o voznji bicikla U prvim tjednima trudnoce .,nikakve maratonske staze cisto malo nakratko da uzivam U ovom lijepom vremenu...
Hvala na odgovoru. Ne znam sta bi mislila vise...vidit cemo za koji dan...danas mi je 6dnt i nemam simptoma nikakvih.
Sretno u ponedjeljak.
mirelis ja nebi bas biciklirala..to mi se cini vrsta napora usmjerena dolje...
Meni su jucer i prekjucer poceli takvi jaki grcevi i bolovi to bi bilo 3 i 4 dnt. Danas nista kao rukom odneseno nema boli samo neki malo grčić tu i tamo ledja boluckaju al zato sise ufff. I jakoooo mi se pajki. Mozda sve to malo prerano ??!! 5dnt a 10dnp.
žužy pa šta ja to čitam!!! Čestitam, ženo draga! :-D Sretno dalje!
marinab1304 čini mi se kao implantacija ;)
sretnice (ima vas puno pa da ne izostavim neku) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sretan nastavak vašeg novog života! :heart:
Cure moze pomoc, imala sam punkciju 4.10 (nisam radila ET) stavljam utrice, danas vidim da imam krvi na dnevnom ulosku i kada sam si stavljala utric, e sad mene to brine ili je to u redu?
ili postoji mogucnost da mi menga urani?
evo da se pohvalim ,danas napokon na uvz se sve lijepo vidjelo...
Imamo <3...sretna!
mirelis cestitam,cijeli dan virkam na forum da vidim jesi se javila,bas sam sretna zbog tebe,e sad mene ceka u petak
Pa nisi li bila neki dan na uvz...
Bila da,samo se vidjele 2 gest.vrecice,sad se nadam otkucajima
Cestitam mirelis.
Sta mislite hoce li beta pokazat nesto da je idem vadit 11 dnt, transfer racunam kao 0 dan.
Vraceni su mi cetverostanicni zameci 3 dan.