pa da...i ja, ako se u išta uzdam, onda su to dečki iz nedjeljne večernje šihte:lol:
Printable View
A kudri svatko različito tumači, negdje piše i do 24h nakon O, tko će više znati?!
Drage moje curke pozdrav svima, evo meni draga vjestica zavrsila tako da od veceras stupamo u akciju! Pise da ovulacija pocinje od 4 do 10/02 najplodniji dan mi je 9/02 ali ovaj mjesec sam odlucila bacati se i skakati svakodnevno po mome muzeku, kazu da je veljaca odlicna :lol::joggler: pa budemo vidjeli!
Sreca kad je tebi na rasporedu da trebas dobiti M?
trudnice nase obavjestavajte nas!!! PUSA SVIMA
ivcica 30, zelim ti sve najbolje, da ti se primi beba u veljaci. To je najbolje vrime. Cak i macke su tad lude. Nekako imam osjecaj da ce se i meni u veljaci posreciti :)
Brzinski trudnicki pozdrav svima :-*:-*:-*:-*
Yummi yummi zelim nam obadvjema uspjesnu i plodnu veljacu!!!!!
Evo HK s pitanjima :D
1. Utrogestan - prije ili poslije odnosa? :D
2. Jel treba da ziga stomak nakon
inseminacije?
Hvala. Ljubim vas.
Asperkad ce novo odbrojavanje? :)
Doduse rekao je jucer kasnije, ili sinoc...pa mozda da bacim koji...ali na 11dc pa i dalje sam imala sluz..tako da ispada da bi od 11-16 trebala hopa cupa..;-)
Objave: 473
Juuuutro!
Evo, popišah se jer mi vrag nije dao mira. Iako na testu piše "na očekivani dan menstruacije", ja sam ga popišala dan prije. :lol:
Negativan je, no ne mogu vam opisati kako se osjećam. Nisam tužna, ajme niti malo. Ja sam sretna!
Osjećam da sam se jednostavno prerano popiškila. :-DImam neki predosjećaj, i to dobar. Osjećam se izvrsno, a ne kao dan prije M. Stoga, ukoliko sutra ne dođe vještica, čekat ću i nedjelju, možda i ponedjeljak, pa u utorak opet se testirati.
Ivchica30, M. mi je na redu sutra. Računica koja me ne bi trebal iznevjeriti jer zadnjih par ciklusa pogađam kao iz topa!:lol:
Jutro!
Sinoć nisam dala mm zaspati dok me nije zadovoljio..:lol: Ne bi bila mirna nikako..iako smatram da je prošla baba s kolačima, ali ajde..
Kavicaaaa!
Stork jesi li ga pišnula?
Jutro,kaaavica!
Srećo,i ja mislim a je bilo prerano,treba think pink!
~~~~~~~~~~~~~~~ !
stork,ver ar ju?
stork-in grafić zgleda jako lijepo,nije upisala rez. testa,a kolko vidim sutra (ne)treba dobiti.
Željno te očekujemo! :fige:
Žužy, meni je neobjašnjivo moje ponašanje. Moje psihičko stanje, a kao uoči M., je blaženo. :roll:
Nisam pišnula. Šarafi me od sinoć, uložak spremno čeka.
Sreća ~~~~~~~~~~~~
Esperansa kaj se događa?
Jutro cure :)
Znam nije jutro ali danas opet nakon jutarnjeg budenja sam se vrnula u krevet i taman kak sam si za to vrijeme vrtila da nemam nikakvih simp probudim se s blagom mucninom.
Jucer sam zdrzala budna 10h, jedva sam cekala krevet.Ja mislim da mene to zeljezo zeza.
Stork jesi ziher, temp ti raste a ne pada...
lista za 31.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc +
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 14 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Ljubičice moje, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
U zadnje vrijeme me baš ne doživljavate... :nope:
Srećice,ma nije tak :taps:! Viš da smo svaka u svom filmu sa simptomima i 80% odbrojavalica ima "poremečen" ciklus :roll:
Znam da ti jučer nisam poželjela dobrodošlicu u (ne)čekalice:oklagija:...žurila se ,nemoj zamjerit!
Cure meni je danas 2 dc. žužy mene možeš maknuti sa liste, nemam ja snage za ovo , kad zatrudnim javit ću se tu ako ne zaboravim. Želim svima puno puno sreće :-)
budes vidla sutra ali ako ti treba doci sutra temp bi trebala padati a ne biti u porastu...
Book cure evo meni se cervik poceo malo dizati nije vise jako nisko :-D mozda bude ipak nesto od O ovaj mj ! !
KrisZg trebala sam dobiti danas. Možda je od Utrića, iako sam prestala prekjučer, ali malo ću još pričekati. I da, cerviks mi je visoko, ni tvrd ni mekan. Jel i to od Utrića?!
Da utrici imaju smisla kaj se temp tice, jer je isti hormon i zasluzan za dizanje temp nakon O, za cervix ne znam, ja osobno ih nisam nikada koristila...
A sa druge strane, sad sam malo potrazila na fefe, grafove:Ovulacija i progesteron i bas nema naznaka rasta temp, vec uredno padaju...ne mora znaciti nista..ali ako ju sutra ne dobijes, piski :)
stork, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!
Ne bum sutra žužy, ak nisam u četvrtak... Nisam kupila test i previše put sam se razočarala. Samo mi fakat ova temp nije jasna; da je od Utrića, već bi valjda pala jer sam zadnji stavila prekjučer. Rekao mi je dr da ne utječu na temp kad se stavljaju vaginalno. Svakakvi scenariji su mi u glavi: cice su me boljele 18-24 dc i onda od 25. najednom ništa; da se nije kaj primilo pa odustalo i zato menga kasni?! A i to kak me frče, mislim da sutra ipak stiže :(
Laku noć svima! Jutro je pametnije od večeri :)
Slažem se da je,ja ti želim samo da sutra ne dođe.
Znam kak ti je,i ja se osječam slično..
Stork, temp ce pasti kad padne i razina progesterona, a ubrzo nakon toga (isti dan ili dan nakon) treba doci m. I nije istina da vaginalno stavljanje ne dize temperaturu, mi u postupcima to najbolje znamo ;-) Vaginalno ili oralno - dobivas progesteron, a progesteron je taj od kojeg raste temp.
Jutro cure, kava poslužena jednom i od mene :coffee:
Ja od pregleda svaki dan pokrivam :gumi:
StorkIdalje imam blago krvarenje svako jutro, nadam se da će upaliti ovaj mjesec jer je svakako drugačiji od dosadašnjih...Držim nam svima fige, nadam se da ne griješim što se ne pridržavam plana "svaki 2 dan" žao mi propustiti...
Jutro cure :)