Di ste komadi :bye: :ghug:
Vidim jako ste mi vrijedne, za sve pohvale!!!! Vaš me napredak oduševljava!!!!!
Tang, propustih, sretan rođendan od srca!! :kiss:
bŠto se Hervisa tiče, on ima girje, ali to su ti one koma plastične koje ni u transu nakon najgoreg pijanstva ne smiješ uzet (bar je tako bilo zadnji put kad sam se onuda motala, ali idem sutra pa ti pogledam ako nisi već riješila). A 12-ica ti je sad već obavezna!
Rahela drž'se, nadam se da je danas već bolje!
Optimistična, imamo potpuno istu vrstu osjećaja prema windmillu. Ja ga u potpunosti ignoriram u dijelu girje iznad glave. Ali girja ne mora ići gore, može biti i u donjoj ruci tako da se da lijepo odradit. A reci ti meni, je tebi Bob sjeo? Ja sam radila neke druge jegove treninge i organski ga nisam mogla.....ali ono, baš nikako :škartoc: a recimo Chris ga jako voli..
MB, krenula si opet na grupne Insanity ili? Ne zamjeri ako si tek o tome pisala, ne stignem pregledavat....ali vidin da ti je bilo veselo kod pedagogice. Ja se mjesecima gombam u sličnim krugovima i dušu i pamet su mi ispili...
Ja sam, nadam se, prešla u bolju fazu. Neke su se stvari posložile, ili se ja bar tako nadam a vrime će pokazat, pa sam si i ja dopustila malo olakšanja pa se evo javljam da sad malo vas maltretiram :mrgreen:
Što se tiče treninga, prošla me faza Tonia pa sam sad opet na girjama i HIIT-u i combatu, ali se nadam krenuti s bike-om. Vidjela sam već najave za Gorski kotar 2x ovo ljeto i još neke super rute koje si želin, a za to mi tebaju i adekvatne pripreme po brdu i off road. Baš se veselin!!!! U međuvremenu sam bila i na jednom seminaru za girevoy sport i tako...da ne pomislite da niš ne delam ehehehhehehe