Kaae prvotno napisa
Ja ne znam vise sto bih i kako bih o kilama. Ocito je cetrdeseti rodjendan neka prekretnica nakon koje nista, ama bas nista, ne funkcionira bez [neznamjoscegaalivaljdacuprokuziti].
Vjezbam koliko stignem i dalje. Naravno da bi moglo bolje, ali ovaj cas ne moze. Mozda kroz koji mjesec, ako se posloze neke druge zvijezde i skinem s ledja dio tereta koji nemilice zdere ionako limitirano vrijeme.
Ono sto me muci je da nista, ama bas nista ne utjece na gubitak kila. Odlucila sam probati nesto sto me nikad nije zanimalo i sad sam vec tjedan dana na intermittent fastingu, uz minimalnu modifikaciju dok ne otkrijem zamjenu za jedinu kavu koju podnosim (mrzim kavu, iz dna duse, osim 70 kalorija ledenog machiatta, odnosno espresso kave i dvapostotnog mlijeka). Ta kava je sve sto konzumiram u periodu fastinga koji traje 14-18 sati, kako koji dan. Cilj je konzistentnih 16, ali tako je kako je, s obzirom na okolnosti. Ne nadoknadjujem pojedeno u vrijeme kad jedem, stvarno sam svjesna svega sto unesem. Jedem relativno malo UH, gotovo nista jednostavnih.
Uglavnom, sedam dana smanjenih kalorija jednak je gubitku od ravno NULA GRAMA. Naravno da ne ocekujem da se otopi petnaest kila sala u jednom tjednu, ali barem koji deci tekucine, kao reakcija na nekakvu promjenu. Barem nesto. No nista.
I tako guram sad vec 18 mjeseci ili dulje. Samo slazem kile uz svaki poremeceni ciklus. (Tu da kucnem o drvo, barem to funkcionira zadnja tri ciklusa. Nisam skroz sigurna zbog cega jer je jedina promjena izbacivanje B6 iz popisa dodataka. Taj je nekad davno pomagao oko ovulacije i menge, ali negdje sam procitala da se moze i okrenuti u kontru pa sam ga izbacila).
Bljak, bljak, bljak.