Bubamara, drzim fige, zvuci obecavajuce!
Alice, dobro da si napisala ja nikad ne skuzim te privatne hahaha
Printable View
Bubamara, drzim fige, zvuci obecavajuce!
Alice, dobro da si napisala ja nikad ne skuzim te privatne hahaha
Jagodice!! Čestitam od srca:heart::heart::heart:
ajme bila sam umorna i mislila ići leći i sad sam tako hype haha
čestitam draga:ghug:
Ovo bas gledam na kalendar i racunam kad bi trebala (ne)dobit M i gle cuda,na moj rodendan 8.11.pada. sretno mi!
Nisam izdrzalaaa. Pisnula i vidi se blijeda crta al se vidii i ja sam ko Alice ogulila plastiku da bolje vidim...i tu jeee. Odmah sam sad isla izvadit betu i dobit cu nalz za 2 sata mailom. Rano mi se cini za sve alcrta je neminovno tuuuuu. Ne mogu vjerovat
Ajmeeeeee koji dan!!
Cure pa kaj niste rekle da mene cekate hahaha :lol:
Uh jedva cekam da javite novosti! Bubamara ne znam jel rano za betu, tj oce biti brojke pametne ali drzim fige da budu!
Andydea, jel vidis zeno sto ucini sa njeznijom bojom hahahahaha! Ajde da i ti dobijes iznenadenje za rodendan.
Ema, hvala ti! Joj bas me raznjezite sa svom tom pozitivnom i dobrim zeljama!
Ajme divoteee.. Danas pratim forum. Pa opet cemo imati trostruko odbrojavanje, a mozda cak i 4 <3
Ja bi mogla u 12 mj otvoriti odbrojavanje. Ono jeli, ako uzmemo u obzir dok vidimo srceko. Nadam se da se i vi slazete s mojom rezervacijom hahaaha
Beta 11.5. Al ja mislim da je to ok ovako rano
JustMe, moze moze. Zapisat cemo hahaha!
Bubamara, ja se slabo kuzim u to, po onom sto sam neki dan googleala za Alice mi se cini oke, ali sad je najbitnije da se pravilno dupla. Znaci prekosutra ponovo.
Ajme! Ajme! Ajme!
Jagodice sve sam ti već rekla, ali hoću i ovdje staviti :heart: nek bude zabilježeno. :lool:
Alice, nadam se da ćeš sutra potvrditi taj pozitivan test! Bubamaro, ja bih rekla da je ta beta okej za tako rano. Divno! :-D
Baš mi je drago zbog vas cure, nek iduće bude barem trostruko! :)
Andy, kod mene je sve super, na pola puta sam. Trenutno uživam u Poljskoj. I bravo za mijenjanje boje, pun pogodak hahaha.
Justme, ja se slažem ako me se pita. :lool:
Ajme ajme ajmeeeee :-D:-D:-D
Bravo cureeee cestitaaaaaaam!!!!
Jagodica i ja mislim da je ok za 10dpo. Al kao sto si ti rekli. U ned opet da vidimo dupljanje. Ali ja racunam da je to to :-)
Ajme, neniagodica nego bubamara.gledala sam sad na stranici za betu, 14 dpo je kao oko 48, tako da je tvoja idealna za 10dpo. Na 12 dpo ce biti oko 25, a 14 dpo taman preko 40-50
Cestitam curke valjda cemo i mi ostale jednom
Cure cestitam....bas kakav divan dan!
I neka vam svima sto prije ovako bude sretan :)
Danas je pravo zivahno na forumu. :D
Bubamara, cestitam. Naravno da je to OK za ovako rano. Ja ne smijem ici vaditi.....u biti nikad prije me niko nije ni slao osim kad sam trebala terapiju da pijem pa da provjere sam li trudna. Ako bude trebalo kasnije valja mi kazu.
Andy, ma otvaraj, jasta ces! <3
Jao tako me strah piskit na test kasnije, znam da je bolje jutro ali sam nestrpljiva. Beta mi je bila <1,28 21.10. Jesu li bile realne sanse da je sad oko 10 i da je test mogao blago pokazati??? Uh, uh!!! Ali definitivno danas nam je dan WOW!
Alice ak te tjesi meni jucer u 22h najjasniju sjenu pokazalo.
Anita83, samo pozitivno. Oboruzat se lijepim emocijama kao sto su empatija, razumijevanje, ljubav, strpljenje.... A izbaciti negativne kao sto su zavist, oholost....o ostali grijesi haha.
Jagodice bas mi je drago....nek ti bude sa srecom
Odakle.sad da sam zavisna i ohola....boze dragi
Hvala svima od srca na ovako lijepim zeljama. Divan dan na forumu
Anita sacuvaj Boze!! Pa di sam ja to napisala? Ja opcenito govorim o emocijama koje nas uzdizu i koje nas vuku.
Jelena hvala ti draga!
Bas je divan dan, jos da nas Alice razveseli!
Ok....
Ladies, nakon jutrosnje jedva vidljive sjene (skoro nevidljive) ja nisam mogla cekati sutra i pisala sam dva testa osjetljivosti 10 maloprije. Na jednom je jednako kao jutros skoro nevidljiva sjena, a na drugom svijetlo roza (jako svijetlo roza) linija. Ostavila sam dva testa i za jutarnji urin. Muz ne vjeruje dok ne vidi linije iste boje i dok ne prodje period kada treba stici vjestica kojeg se i ja iskreno plasim. Ali nakon onog sto smo prsli pocetkom godine, strah je opravdan. Kaze on, kad dodje da popiskis najjeftiniji test i bude tamna linija ja cu se moci poceti radovati.
Uploadujem sliku pa mi recite sta mislite. Uzivo je vidljvije nego na slici. Drugi je toliko svijetal da je na slici nevidljiv pa ne znam ni dal da stavljam.
https://ibb.co/p2Tw7pp
Ja vidim i to jasno....bravo :)
Alice!!! Pa to je tooooo!!! Vidii se!!! Cure drage koje veselje danas!!! Jako mi je drago zbog svih vas!!
Ajme divnooo...da mogu sad bih tu sva srčeka i cvjetiće poslala. Pusa svima javljajte i dalje samo pozitivno! Ovo bude bombastičan dan zabilježen!
Pa ovo je pozitivno covjece! Kod mene se jos slabije vidlo a ja tu slavim :lol:
Ma to je to Alice!! Sad pisamo dalje da vidimo dal tamni hahaha
Alice, vidim i ja, svi vidimo... i jako sam sretna zbog danasnjeg dana, nevjerojatno
Ja ne znam stavit sliku, al kod mene je isto tako blijedo
Drago mi je da nisam ''ćorava''. Muz ne priznaje ovo svijetlo, hahahahahaha. Iskreno, nadam se da ce proci datum ocekivane i da ce sve svima nastaviti biti u naljepsem redu. Sutra piskim dva opet od 10 pa od prekosutra mozda vec mognem one jeftine od 20 da pratim liniju. Mm me nagovara da opet vadim krv smjeskajuci se-ali necu. Vidjet cu sa ginom kaj ce reci. Na Duphastonu sam i prestajem ga piti prekosutra i onda bi kao trebala (ne)dobiti. Rekli su ako ne dobijem onda da se javim oko daljnje procedure i objasnjenja kako sa Duphastonom koji ce mi pomoci ocivati trudnocu.
Bubamara, ukucaj na google upload image i prvi link otvoris te uploadujes sliku sa mob ili kompa i kopiras link. Ako zelis, naravno.
Puse svimaaaaaaaa! Zelim jos plusica uskoro da se javi.:heart::heart:
Vidim i ja, čestitam Alice! :-D
Evo da probamo jel radi...Alice, tnx
https://ibb.co/x3xTYhp
Hvala vam!
Bubamara, to je to! Bas sam sretna, cestitam ti! :heart:
I Buba!!!! Wooohoooo:ghug: