h&m u IKEU?!
Printable View
h&m u IKEU?!
Pročitala sam u nekom članku povodom otvaranja West Gate, da H&M dolazi kod njih, ali tek kad Hrvatska uđe u EU..... :(
Čak su predvidjeli i prostor za dućan i bezecirali ga!!!
Evo sad mi mm javlja da bi hm ipak trebao biti u west gate-u :D.
Da imaju veliki zakupljeni prostor, ali posto hm kad ulazi na novo trziste prvo ceka da centar u kojem otvaraju profunkcionira, otvoriti bi se trebao u sljedecoj etapi.
Isto tako bi se navodno iduce godine tamo trebala poceti graditi i ikea.
nadam se da su ove info tocne...
A ne, IKEA će biti u Rugvici 2011. Već su otvorili firmu u Hrv. i kupili zemljište!
A H&M da u sljedećoj etapi, ali isto 2011.
nadam se h&m-u i IKEI pocetkom 2011-ne krajem :lol:
ja sam negdje čitala (doduše davno) da neće dolaziti dok nismo u eu. a i kada dođu pitanje je kakve će cijene biti s obzirom na naše poreze :roll:
Pošto je moja firma jedna od najvećih uvoznika tekstila,na sastanku povodom otvorenja novih dućana,rečeno je da Ikea se otvara u Rugvici 2011,a pored s.centar veći od W.Gatea,gdje će biti H&M.
Doduše na planovima W.Gatea bio je ucrtan H&M?!
Ja sam totalno razočarana :( Dođe mi da ih bojkotiram kad se na kraju udostoje stići :(
Znači i Ikea i H&M će se otvoriti 2011 i to na istoku :D Zagreba?Citiraj:
Taša prvotno napisa
Takvi su planovi,prvo Arena,pa Rugvica,ali nikad se ne zna :/
Joj, pa to bi bilo presjajno, oboje mi u blizini! :DCitiraj:
Taša prvotno napisa
pitanjce jedno
znate li kad budu sad sniženja u h&m u sloveniji, konkretnije maribor?
ne znam za sloveniju, ali evo ja ovu subotu bila u grazu... ima ponešto snižene robe...i to uglavnom lijepe, našla i za bebice povoljnih stvari
jesi možda vidjela jel ima skijaških odijela za dečke?Citiraj:
bubička prvotno napisa
nisam ni gledala to tak da ne znam
U Celju sam kupila ski hlače i jaknu za dečka, prije nekih 3 tjedna ako ne i ranijeCitiraj:
ivy prvotno napisa
http://www.tportal.hr/moda/moda/4314...tske-u-EU.html
tko je ovdje lud?
jel se više otvara taj H&M kod nas ili ne?
H&M "cooming soon", vlasnik dolazi u zagreb na otvorenje, ali H&M i GAP dolaze u Hrvatsku tek kad uđe u EU :tele:
pa rekla sam vam da je na planu W.Gatea ucrtan H&M,jučer sam bila na otvorenju-i stvarno ima još neotvorenih dućana-tako da ni meni nije jasno.
U VIP dijelu su bili govori predstavnika dućana,vlasnika....-a da li je bilo govora o H&M nemam pojma jer mi je to bilo beskrajno dosadno,pa sam šetkala okolo.No,naš marketing je bio cijelo vrijeme ,tako da ću pitati nju.
Kad se vrati s bolovanja -mislim da ima s.gripu!
ej, taša, malo offtopic, i kakav je west gate?
jel netko zna koliko se može prenijeti preko granice iz Mađarske po osobi i koliko se mora u dućanu potrošiti kako bi dobili povrat poreza?
U mađarskoj treba potrošiti dosta- čak niti ja nisam uspjela skupiti za povrat poreza jer sam kupovala u dva dućana. Više ne pamtim, ali mislim da je cifra u protuvrijednosti 150 eura.
A za granicu vrijedi kao i za bilo koju drugu, 300 kn po osobi
bio tko u ljubljani ovih dana? kao i obično, ne mogu se odlučiti između city parka i rudnika (zanima me roba za bebe)
da izvjestimo.
bili jucer u austriji.
ja se poveselila da su snizenja jer je na stranici oznaceno sve i svasta snizeno.Trebala za Ivu trenirkice i takve gluposti.
ALI djecje tj za bebe apsolutno nista snizeno osim carapica i to jednog modela po 1 euro.
totalno razocaranje, izgleda da je snizeno samo u webshopu.
za odrasle sam nasla nesto snizeno.ajde bar to.tak da sam se za 60 eura obukla za posao.i to par kombinacija.
opeljusili Ikeu za poklone i vratili se doma dekintirani.sjecanj ce biti komaaaaa.
:(
ja sam isto prošli tjedan relativno skupo prošla. ali zato sam sa ikeom prezadovoljna
ali ni online snizenje nije kao sto je bilo prije :(
Pa kak to? ja sam prošlog mjeseca našla prekrasnih stvari za bebe na popustima... čak neke stvari koje u webshopu uopće nisu snižene, tamo su bileCitiraj:
anatom prvotno napisa
ja vjerojatno opet idem 14.og pa vam javim kakva je situacija
hm.mozda smo onda jednostavno zakasnili!
mi smo u petak išli u ikeu, pa smo svratili na doslovce 10 minuta u H&M (najkraće vrijeme provedeno u H&M ikad :lol: )
bilo je predobrih muških jakni na sniženju i do 50% pa je MM pazario jednu stvarno fantastičnu za 30€
zari smo kupili hlače za 6€ i to je jedino što je bilo sniženo za njenu dob
a otišla sam unutra samo da zari kupim potkošulje i nije bilo nijedne jedine u njenom broju :/
Ja idem idući vikend u oba dva HM-a u Maribor, pa molim info jesu li i tamo sniženja i kakve ima robe, prvenstveno za bebe?
U online shop-u je sniženje uvijek ranije, ponekad čak i 2-3 tjedna prije sniženja u trgovinama.
Malo sam zbunjena brojevima: gledam neke majice i ima broj 86/92, a sljedeći je 98/104. Jel postoji sam 98?
Mišek ima jednu pidžamu 86/92, još mu može, a mislim da je 98/104 preogromno. Ujo će nam obaviti kupovinu pa ne znam koji broj naručiti.
To im je sada nova fora.Citiraj:
Alkemicarka prvotno napisa
Gornji dijelovi su dvobroji, a donji su pojedinačni...
Ja recimo Ivi kupujem gornji 98/104, a donji 92. :/
Dal je možda tko bio u Celju ovih dana, zanima me sniženje za nas?Ja sam bila prije dva tjedna u Celju išla sam isključivo obaviti šoping za sina, dosta je bilo hlača sniženih po 9€, pa sam mu nakupovala i jakne su bile 30 % snižene, ali od majica i ostalih stvari slabo je bilo sniženo, a za nas jedino jakne cca 50 % ali ne na sve.Zanima me ako tko ima novijih informacija pa da nas obavijesti. :)
Ja pucam na sigurno :mrgreen: , dakle iza Nove godine :) kad budu prava sniženja.
ma to ti ne mora značiti da ćeš tada naći bolje i jeftinije stvari, jer se kod njih najbolje stvari munjevito brzo rasprodaju... ja sam jedne godine bila nakon Nove, pa me dočekala katastrofa...
tako sam i ja išla , negdje oko 7.1. , nakon inventure......uvijek bi nazvala prije neku turist. agenciju da provjerim .Citiraj:
Adrijana prvotno napisa
Ah,ovaj put ću teška srca preskočiti šoping jer ne mogu cicu ostaviti doma :mrgreen:
Dakle, on line shop je pun sniženja.
Ja bi išla u subotu, najviše jer nam je ponestalo kave, a i da obavim mali shoping za Božić za klinčadiju, ali ipak, htjela bih malo u h&m pa ono, isplati li se?
O Grazu pričam!
Na online shopu je sniženje uvijek barem 10-tak dana prije nego u dućanima. Kolegica bila u srijedu, dječje još ništa nije sniženo, za odrasle kaputi 50%. I mene svrbi dupe, ali s obzirom na prognozu mislim da ipak neću.
bubička, može izvještaj kad se vratiš iz graza? pliz
bubička daj please obavezno javi odmah dojmove, naime ja bih išla busom pa moram rezervirati kartu, pa da znam isplati li se ili ne...
ako ne padne snijeg i ak odem, definitivno napišem izvještaj