mi već nekoliko mjeseci kupujemo u slovenskom lidlu..i stvarno se isplati.kod njih se cijene nisu mjenjale. šećer je 5,30, maslac je manje od 8 kn itd
Printable View
mi već nekoliko mjeseci kupujemo u slovenskom lidlu..i stvarno se isplati.kod njih se cijene nisu mjenjale. šećer je 5,30, maslac je manje od 8 kn itd
Danas sam bila u Slovenskom Lidlu, maslac 8.08kn.
jeste skužile one xxl špagete? 750 g je 4,49 kn, a regularnih 500 g je 4,99 kn.
uglavnom, ja uzela odmah tri jer su dobri, a od sveg tog xxl, jedino se oni isplate.
novi proizvod koji smo probali je skuta, 250 grama košta oko 7 kuna. jako fino.
jel tko kupio jučer onaj punjač za baterije i/ili punjive baterije?
jesu ok?
ma daj? o hvala ti..možda ih danas još nađem...možda....
a dickmans? onaj njihov? veliki? sutra?
aaaaaa ustajem u cik zore i dežuram pred vratima za njih!!!!
hvla ti
da oni veliki dickmans za 8 kn, njam, mislim da mi je to njihov proizvod br. 1
kaj je dickmans?
Nešto jaaaako zašećereno. Meni preslatko. Dolje biskvit, pa ogromna bijela krema i preliveno šećernim preljevom s okusom čokolade.
i ako uzmeš grande dickmans, ne stane ti u usta... nije fino... bolji je pravi munchmallow od crvenke :)
ajme, pa ja sam to jela, nisam znala da se tako zove (nisam gledala natpis na kutiji, a kupila sam ih par puta u lidlu)
ja ih zovem munchmellow.
ne smijem niti reci, meni je to fiino, na sampitu me podsjeca...
meni je to najodvratniji slatkiš ever. sorry. :oops:
Ja se mogu ubit u dickmansu, mmmmm :predaja:
uh, meni je dickamns iz lidla nešto prefino, samo da ih ne rasprodaju dok dođem :)
Od jučer maslac u lidlu preko 13 kn.
je itko probao ove steznike iz lidla? ja sad kupila 3 za mamu i za mene, jer su bili 49,90 i čine mi se ok...
ima li tko iskustva s njima??
Ja mislim da ovi iz Lidla čitaju ovu našu temu pa polako,ali sigurno dižu cijene.:raspa:
ajde netko za taj steznik nek mi javi... sad sam u neizvjesnosti :(..
ne znam za steznike (to mi ne treba:mrgreen:)
ali mi je smiješno odmah komada 3
pa 2x
kaj ima 2 unutra? vjeruj mi nisam ni pogledala koliko je ih je unutra..
ma moja ih mama stalno nosi jer joj je trbuh narastao a nikako da ga skine već godinama pa se stalno u tim steznicima na poslu šeće.. a za sebe sam uzela za poslije poroda pa kud puklo :)
Koji steznici?
ma ne znam koliko ima, ja sam shvatila da si uzela 3 za sebe i 3 za mamu
vjerovatno će biti dobri, ne brini
Jolinesse se zovu, 87% poliamidno vlakno, 13 % lycra.. (gaćice steznik, kupila sam i onaj ko bicke:))
na opip i izgled se čine sasvim u redu, al sad ga ne mogu isprobati jer je trbušina još tu :)
Ta marka je dosta kvalitetna, a definitivno najdraže što sam kupila te Jolinesse marke su samostojeće čarape! Kupila te od 30kn i neke skupe i navodno kvalitetne od 95kn i pogodi koje su mi odmah pukle?? I to dok sam ih oblačila! Te skuplje, naravno. Te Lidlove još imam, a stvarno sam ih iznosala, čak i u trudnoći. :)
Ja bila u Lidlu u četvrtak kada je došla dječja robica i kupila sam onaj kompletić za 80kn (tunika+tajice) i proljetnu vindjaknu. Dišla sam u 10.30 na prvi dan akcije i taj krasan kompletić na ružice je bio samo jedan za njenu veličinu, i naravno raspakiran (mrrrrzim kada to rade:evil:!!!) Ali - super sam zadovoljna. I nakrcala sam se kineske hrane, odlične su proljetne rolice i oni fried noodles i sve ostalo. Ali smo u biti muž i ja jako razočarani s Lidlom, jer je užasno smanjio internacionalnu kuhinju:|, u usporedbi s prvom godinom kad se otvorio (nama u Rijeci 2008.). Očekivano, jer mi Hrvati smo seljačine koji ne vidimo dalje od špeka, bunceka i salame.:nope:
I kada budu ti dani internacionalne kuhinje, u dan-dva skoro sve prodaju. I opet ne žele staviti u redovni asortiman.
UFFFFF
ja sve manje kupujem u lidlu - jer do njih imam 8km (pa još i nazad toliko), a prodaju po istoj cijeni kao meni omraženi konzum (200m udaljen). kad izračunam benzin, dođem do iste cifre... sad idem ciljano, i kupujem samo ono što je jeftinije.
Ja dosla kupiti djecije donje rublje - srecom izgleda vecina djece ostavi pelene s 3 godine tako da je broja 86 jos bilo, ali vecih nije! I to u 14h. Jaknica (jedina br 86 preostala) mi se nije svidjela, a kompletica vise nije bilo... Ali sam kupila za probu par umaka za kinesku i za mm tikka masala cips, sad me zica da kupim jos - a nema vise! I kupila torteline sir za 4kn 250g par komada - to je stvarno povoljno, valjda bude fino, nisam ih jos nikada kupila tamo...
Iduci cetvrtak ima nekih igracaka, pa probam ubosti koju drvenu slagalicu za malu...
Maslac Veronika prodaje, kila za 40 kn. Odmjerim koliko možemo pojesti do isteka roka trajanja (gotovo sve :) ), a ostatak izvažem za recepte koje često pravim i zamrznem. Nisam primjetila razliku u kolačima.
Ne jedemo odmrznuti maslac, ide samo u hranu koja će biti termički obrađena.
Ja sam uspjela uhvatiti jaknice za oboje djece i jako sam zadovoljna jer ih se može samo prebrisati nakon pada u blato. Do sad smo za takvo vrijeme koristili gornje dijelove trenirki na zip i svaki izlazak je značio da ću sve morati prati, pa dok skupim mašinu veša pa dok operem i osušim.... morala sam previše toga imati. Ovako im je dovoljna ta jaknica jer se ne mora baš svaki puta prati, a i materijal je nepropusan za vjetar i vodu i brzo se suši nakon pranja.
Molila za pomoc,
ako u nekom Lidlu vidite konac/vunu za pletenje/heklanje da mi javite.
Bilo je u ponudi prije 2-3 tjedna ja kupila malo za probu, e sad bi jos :mrgreen:
Hvala
hvala
hvala