8-):mrgreen::love2:
Printable View
Nema potrebe da se ovdje opetovano izjašnjavamo o tome kome je koji izraz draži i da raspravljamo o vjeri. Od stupanja na snagu ovog groznog zakona cure se bore za njegovo ukidanje i to bi nam trebao biti prioritet, a isto tako vrlo često se šalju ispravci u novine ili na TV o nazivu umjetna oplodnja u potpomognuta oplodnja, pa ajmo onda i ovdje biti u tome jednake! Koristimo kraticu MPO. Ovdje smo svi s istim ciljem, a na ovom podforumu smo s ciljem informiranja.
Drage moje ništa od mog pokušaja opet moji embriji jučer stali nisu stigli do blastica opet nanovo 9mj.........
Ajoj, vita22, tako mi je zao. :-(
Nestrpljivo sam cekala da javis vijesti s transfera i bila sam sigurna da ce one biti dobre. Obzirom da su treci dan bila tri embrija, vjerovala sam da su sva tri odlicna i da su na blastociste isli prvenstveno zbog selekcije, da ih ne bi 3 vracali... Da li su radili IVF ili ICSI? Jesu ti rekli kakvi su embriji bili taj 3. dan i u kojoj fazi su stali s razvojem?
Stvarno mi je zao. :-(
Aurora bile su 2 treći dan radili su ivf jer mi je mužu već 3 nalaz bio super,rekli su mi da kod ivf oplodnje dolazi ponekad do nekih komplikacija i to se vidi nakon trećeg dana pa su zato išli na blastice prvi dan se već to vidjelo ali dobro bit će kako bude u nove akcije.......
Vita22 :love2: žao mi je draga. 9. mjesec će brzo doći :heart:
ajooj vita22 :love2: tako mi je žao :-(
Vita draga, žao mi je, al brzo će 9. mjesec!!
Možda se i vidimo jer ako od mojih smrzlića ne bu niš i ja u 9. mj. krećem od početka!
P.S. Samo da prijavim da mi ovaj mjesec vještica kasni već 4 dana, a nakon poroda mi je bila stvarno redovna?!
Draga Vita stvarno mi je žao. Izgleda da ćemo zajedno čekat za sada tako daleki 9 mj. ali vjeruj mi brzo će to vrijeme proći.
Pozdrav.
Već vas duže vrijeme čitam i sada sam se odlučila javiti. Naime, treba mi pomoć. Već sam prošla 4 postupka od kojih sam dva puta došla do bete koja je nažalost bila 0.
I sada smo odlučili kako bi možda probali uz postupak krenuti i na neku alternativu. Puno sam čitala po netu i odlučila sam probati akupunkturu. Na 18 stranici ove teme sam našla da se nešto piše o tome, ali nigdje neke konkretne adrese nekoga u Rijeci koji se bavi akupunkturom a zna raditi i sa onima koji su na IVF-u (stalno se spominje neki German protokol).
Pa bi molila cure koje su bile na tome, ako im nije problem, navedu svoja iskustva i neke preporuke.
Hvala Vam puno.
Hvala drage moje naučila sam napamet ovaj scenarij pa mi je reakcija lakše podnošljiva...................;-)
Vita sve znaš :love2:
Draga Vita tako mi je žao, neopisivo :love2:
Svim čekalicama šaljem brdo vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I evo da vam se javim i pohvalim da sam 11.04.11. u 14:22 postala ponosna mama najljepše curice :heart: na svijetu (51 cm i 3030g) i svima vam što prije želim isto (dobro, mogu bit i dečkići :mrgreen: )
I moram se samo nadovezat na "umjetna" :evil: Nema ništa, ali baš ništa umjetno niti drugačije u mojoj curici niti je začeta ičim umjetnim, samo potpomognutim. I da, većina vas zna, da mene taj izraz "umjetna" jako pogađa od bilo koga. Eto, morala sam ;-)
Ajme Cranky, ova moja imenjakinja je prava ljepotica, šaljem joj puno :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:!
Cranky :heart: Sara je prava ljepotica...sva sam se raznježila! Čestitam ti još jednom :-D :-D
Evo mene sutra opet na f-metriji....
Preeekrasna curica Cranky:zaljubljen:
Cestitam jos jednom cijeloj obitelji:-):-)
Cranky predivna princeza :heart:! Želim joj sreću, zdravlje, te dug i lijep život!
Moja reakcija malo kasni ali stvarno mi je zao.... uzas je ostati bez transfera, nisam to prosla ali sam zivjela u strahu obzirom da sad bila u sekundarnom..... Opet, mozda je bolje i tako nego da se transfer obavi i pocne ogromno nadanje pa onda odjednom-nista!
Ne zelim ti kopkati rane ali vidim u sig-u da je vec vise puta bilo bez ET-a, jel to u RI i da li se uvijek islo na blastociste? Zasto?
I samo mala utjeha...ljeti mnoge posjeti roda;) Ako se spermiogram tako lijepo popravio nema razloga da se nesto ne "zalomi" u nekoj romanticnoj letnoj veceri;) (cak i unatoc tvojem pcos-u) Ma sigurno i sama to znas.....
Sretno:)
Lily krenula tvojim stopama :mrgreen: danas bila treća f-metrija, sutra opet, u subotu punkcija. Spavat ću snom pravednika :mrgreen: u potpunoj anesteziji. Ma nisam baš uzbuđena, ni približno kao prošli put...sad sam onako smirena i pokušavam osluškivat svoje tijelo i svoje osjećaje i ne forsat neku super-happy atmosferu ako mi nije baš sve bajno. Eto malo se skulirala...
cranky, sretno i uživaj!!!
cranky čestike jos jednom i ovdje na expresnom porodu!!!!!!!!!!!!!!!!
malena je preslatka!
Opa, znaci imas puno kapitalaca, cim ti daju opcu:) Bravo!
Stoperica sutra navecer vjerojatno ha?
Btw. meni se opca neocekivano nasmjesila nakon sto sam mjesecima ludovala od straha od punkcije, sada znam da vis enikad necu ici u postupak ne bude li mi odmah u startu obecana anestezija...mene boli i UZV kad ovuliram, a kamoli da istrpim punkciju na zivo...nema sanse!
Ovo je još tajna al ću ju podijelit s vama!!
Napravila sam test jutros i pojavila se druga crtica al onako svijetlije od kontrolne al tu je!!
Još sam u šoku i ne vjerujem baš u to, a s druge strane me je strah da je još pre rano, tek sam dvije menge imala nakon poroda, ovo je trebala bit treća!!
A u srijedu 27.4. sam naručena kod dr. V., ajme šta da ja njemu kažem :) a nek me pregleda pa šta bude, bude!
Draga, priroda zna najbolje kad je vrijeme;)
Ajmeeee najezila sam se, evo jos jedne trudnoce iz kucne radinosti izmedju postupaka
:-D :-D :-D
Znam da je rano i da takve vijesti treba uzeti sa zrnom soli ali osjecam se sretno danas a ovo me potpuno bacilo u trans, cestitam ti os sveg srca i drzim fige da sve bude super i da docekate svoj novogodisnji paketic:klap:
Hvala, hvala, hvala!!
I ja sam još u transu, tj. još ja to ne vjerujem, vidit ćemo drugi tjedan kod dr.!!
LOTV ma ja sam ti uvijek brza u oporavku i u novoj akciji nisam imala et samo s smrznutim js i sad ova jel su išli na blastice da sam išla 3 dan imala bi et....Bebice 2 neka jo to to da se ne moramo družit u 9 mj. na humanoj...
BEBICE 2 od sveg srca ti želim da je taj izostanak vještice i pojava druge crtice dobar znak i da se u rujnu nećemo sresti na humanoj.
CRANKY čestitke povodom rođenja tvoje malene Sare. Ne zaboravi to je uspijeh svih nas.
Hvala vam svima :heart:
Bebica_2 čestitam :-D
Puse svima :-*
Bebica_2 čestitam!
Hvala vam cure!
Iako ja to još s oprezom prihvaćam jer mi je to sve još nekako nestvarno, vidit ćemo drugi tjedan kod dr.!
A s druge strane danas se baš nekako tužno osjećam radi mojih bebica koje sam nedavno izgubila, možda nije fer prema njima, nekako mi ovo sad pre brzo iako sam si to željela, naravno!
Joj ma puca me malo :)
Bebica2 cestitke!!!!!!!!:-D
bebica2 :-D :-D :-D Čestitam od :heart:
bebica,čestitam...:-D :-D
:-D:-DBebica:-D:-D