Ma ja ovo jednostavno nemogu vjerovati ,, zašto?? kako ?? ufff :cry: šta ti reći osim da sam i ja sad nesretna ,, sad se ni ja više ničem ne nadam
Printable View
Joooj, Iva Mia, ne mogu ti opisati koliko mi je žao, ali kao što si i sama napisala - idemo dalje....Od srca ti želim da 2011. bude dobitna...
:love2:
baš je uffffff....ne znam...očito nam nije suđeno niti ovaj put....nemoj kerolajn gubiti nadu...ja je nisam izgubila niti s ovim porazom....pa čekaju nas onih naših ledenih 6 komada...pa se nadamo njima, a nadam se i oni nama
sva sreća imaš ledenih 6 :-)pa ćeš brzo po njih..!!! neću gubiti nadu nego ću vas obradovati sa velikom beturinom i da lijepo i sretno zatvorimo ovu godinu !! eto držite mi fige još koji dan .. i hvala vam svima na podršci :heart:
Iva Mia :cry::cry:. bila sam ziher da si t.
please isprazni inbox jer ti ne mogu poslati pp.
....i moje je beta negativna..... :-((((((((
Cure zao mi je:cry: Bit ce bolje:love2:
Ah cure iako sam nova na ovom postu prošla sam ta razočaranja i nadanja i molitve i plač. Moramo biti jake jer za borbu smo stvorene. Doći će i naši +++++ići i naše bete. Budite jake i ne gubite nadu. Ako jedna želja nije zadovoljena to je dovoljan razlog da duša tuguje, a to je najveća želja od svih. Ne smijemo se kriti iza hrabrosti, osmijeha i dobrih volja i ponašanja, jer rana koja se krije sporo i teško zacjeljuje. Glavu gore i naprijed.
Slažem se s tanjam, žao mi je što je ovako ispalo nakon toliko nade, bio bi to prekrasan poklon za božić. No nema veze, ide se dalje i uskoro će stići debele bete svima, sigurna sam! Držite se
Noćas sa sanjala da sam konacno trudna, kad sam se probudila bila sam sretna jer sam za sada barem u snu to dozivjela.
Ali sanjarica kaze ako sanjas svoju trudnocu, ostvarit ce ti se zelje...a ja jedino zelim jednu (ili dvije) mrvice da ih mazim i pazim:zaljubljen:
Nešto nam nije plodna ova godina
Istina, no nova stiže za par dana ;-)
Neka nam svima bude dobitna!
naručila sam se kod endokrinologa 3.1., sad čekam, bez njega očito taj ljek nemrem dobiti...ili?... uglavnom, ići ću kod dr. opće da mi da uputnicu i izvadit ću opet hormone ovak, na bezveze da vidim jel baš tak, ili malo bolje. pa ak treba, idem te tablete kljukati, ali se bojim da u mjesec dana nemrem baš tak popravit nešto... ili?i još sam naknadno pročitala da uz to, kaj je visoko, imam onaj LH koji treba biti od 2,58 do 12,1 meni je 0,483... kaj pak sad to znači?!sad imam kaj gruntat do 3.1. Kiara bu meni znala nešto pametno napisati... ili bar malo utješno...
mislim da ni od mene ovaj puta ništa ,, počeo lagani svijetlosmeđi iscjedak,, (.)(.) se ispuhale .. bzvz eto
Bugaboo ja sam već sanjala i da dolazim doma sa svojim bebaćem da ga nosim u rukama a MM otvara lesu tiho da ne zaplače. Sve to već udara na psihu takva nevjerojatno velika želja. Neznam kako stojite s godinama, meni je 38 pa mi je itekako važno da to sve ide malo brže al se na to tako ne gleda, a godine prolaze. Ludim. Svi oko mene samo dolaze sa novim vjestima-trudna sam, postat ćete ujak i ujna, teta i tetak, a ja hoću iz kože iskočit. A još k tome trebaš biti smirena bez stresa da ne poremetiš hormone, ciklus i šta još sve ne. Eto ja se raspisala al se sigurno sve tako osjećamo. Nadam se da je 2011. naša godina. Moramo se nadati.
Moja je došla, curi ko iz kabla. A sinoć me bol probudila. Katastrofa
mene je počelo biti strah otić do wc-a :unsure:
Pitanjce - jel netko danas zvao Sv.Duh tj. kliniku? Ja zovem, ali je linija u kvaru, možda nemam dobar broj..zovem onaj 3712109. Jel to broj?
Ja sam friško gore..
mislim da su od Božića do Nove godine na godišnjem
Ahaa, ok, nisam to ni znala..Zovem poslije Nove. Hvala!
iva-mia isprazni inbox :)
kerolajn,sany,IvaMia..nemam riječi..:love2:
ja danas bila kod svog gina jer mengakasni oko 50 dana:-o...katastrofa
uglavnom ja ne vjerujem,a nije ni on imam folikul od 17 mm,ne znam otkud je taj niknuo...
dobila sam Duphaston,pa ću valjda procurit..:roll:
SVIMA NEK NAM JE SRETNA I TRBUŠASTA NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!!:heart:
Drage moje tužnice Sonječka, Iva Mia, Leptiric2909 :love2:
tanjam :klap:
bugaboo :zaljubljen:
inana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se sve brzi riješi i da si brzo brzo u postupku
kerolajn5 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
kiara79 pa sada udriti po kućnoj radinosti, ovaj samo kaj ne pukne a i duphostan pomaže, delajte delajte delajte i da 14.1 dobivamo crnu labradoricu
Cure drage želim Nam svima trbuhe sa bebačima (da nebude zabune) u lijepoj 2011, uspješne postupke, kvalitetne kućne radinosti, rast plaća i veća ulaganja u MPO, da nam malo zasja sunca i za puno druženja
Velka pusa
i ja vam svima želim puno zdravlja..puno sreće.. puno živaca i novaca...puno ljubavi i BAREM jednu bebu koja će upotpuniti vaš život !! A sve tužno i što bol vam stvara neka odnese godina stara!! Neponovila se !! :heart:
Cure sve ste vec rekle, zelim nam svima do iduce NG nase bebe u avatarima:zaljubljen:
.........drage moje, pratim vas stalno iskreno mi je žao koje nismo uspjele u ovoj godini ( hvala bogu da je na izmaku..) sljedečoj se nadam da će nam biti puno bolja i sretnija jer smo to zaslužile konačno SVE! Ja ću malo odmoriti jer sa ovom konačno dočekanom betom sve je otišlo u .... nakon jedne kiretaže je sljedila ponovna re kiretaža jer je ostalo DOSTA materijala... živi pakao.. potreban mi je dobar odmor i onda idemo dalje!!
DAKLE, SRETNA NAM BILA GODINA NOVA I DONJELA NAM NAŠE SMOTULJKE ŠTO PRIJE!! Pusa:*:heart:........
Sivka mislim da ti prepisuješ od mene ili ja od tebe.... I ja sam u utorak ponovo bila na 2 kiretaži u 2 tjedna! Daljnji komentari glede toga su suvišni!
Cure svima vam želim uspješnu Novu i da se prebacimo na trudnički pdf...:yes:
sivka i modesty...:love2:grozno kaj se sve treba proći za malenog smotuljka...stvarno mi je žao curke,držite se.
iduće godine opet smo gore...
linalena baš mi je drago kaj ste se odlučili,vjeruj neće vam biti žao..:heart:
Kerolajn ... reci nam radosnu vijest, ajde, ajde
Drage ženice još jednom na kraju ove godine čestitam onima koji su postigli ono najvažnije barem nama u životu...dobili ili će dobiti svoje smotuljke!!!
A ostatku ekipe da im iduća godina podari snage i vjere da će se dobre stvari dogoditi u baš idućoj godini!!!!
Preživjele smo ovu godinu i idemo u nove pobjede :-)
Pusa svima :-)
Drage moje curke i ja se pridružujem željama,stalno vas čitam i prolazim svaki trenutak sa vama.Želim vam svima ovo blaženstvo koje prolazim(JOŠ SITNO BROJIM) i šaljem vam trudničku prašinicu da vas zahvati ~~~~~~~~~~~Pusa svima curke moje!
kerolajn5, kada je beta?