Samo opušteno znam...ma bit će kako treba biti :-) Betu trebam vaditi za 14 dana od dana transfera.
Printable View
uspjela sam dobiti danas oko pol dva.
dobila sam termin za konzultacije tek 19.6., ali nema veze, do tada ćemo probati s kućnim radinostima, pa ćemo vidjeti kaj će biti.
da, beta je negativna, ali to je tako, moram priznati da su se više ražalostili ljudi oko mene, osobito mm, nažalost postoje stvari na koje ne možemo utjecati. prihvatiš i kreneš dalje.
a i znala sam da nije dobro kaj sam taj dan vidjela marka grubnića iz tramvaja, (šala mala, moramo se smijati i šaliti bit će nam lakše).
btw, sad očekujem od tebe da popraviš statistiku na temi. :love2:
Samo pozitiva draga Ayan to nam je najbitnije :-) a moram priznati da sam se dobro nasmijala na ovaj komentar napisan sitnim slovima hahahahhahahahahahahahah
:lol:
mimi81 isprazni inbox
Danas obavila ultrazvuk,sutra štoperica,a u srijedu aspiracija. Imam jedno pitanje,u koliko sati se daje štoperica,zaboravila sam pitati? U koliko sati ste imale aspiraciju,meni je doktor rekao u 14H,nisam znala da je tako kasno?
kristina1977 ja sam dobila štopericu u utorak u 22 h, a inseminacija je bila u četvrtak u 10.30.
Sad sam zvala sestru Irenu, i ponovo pitala jer mi je bilo sumnjivo da je aspiracija popodne,a ono trebam se javiti u 7:30 dobro da sam zvala!
Vidiš da sestra Irena sve zna :-) jesam ti rekla :-) držim palčeve da sve bude ok, da budu velike, zdrave i jake j.stanice i da čim manje boli...samo opušteno draga i svakako se javi kad budeš mogla. Ekipa na 1. katu je super i probaj se čim više opustiti. Ja vjerujem da će sve biti super!!!!! :heart:
Danas mi je 23 dc ciklusa, do sad sam se super osijećala, malo probadanje u donjem dijelu trbuha i jajnika ali dr. mi je rekla da nema na to panike, jučer me je počela boljeti glava i mislim da me danas malo podmuklo boli trbuh sve mi to smrdi na vješticu ali mi se čini prerano jer meni uvijek kasni, ciklusi prirodni mi nikad nisu ispod 35 dana....jel moguće da prasica nagovješta svoj dolazak već???? :-((
Bili, nemoj si to raditi.
Znas da su simptomi za vjesticu, gotovo u dlaku isti kao i kada si T.
Polako, nemoj tako negativno misliti, znam da cu ja biti ista kao i ti za kratko vrijeme,ali bori se protiv toga.
Vratila se ,danas je bila aspiracija,no dobila sam samo 1 jajnu stanicu:cry:sve stalo prazni folikuli. Aspiracija nije bila bolna,samo sšto me sada rastura trbuh. Sutra oko 10 zovem da vidim dali se oplodila. Znam da su šanse male no ja se i dalje nadam!
Kristina sami pozitivno razmisljaj,pozitivne misli su jako mocne..govori sama sebi da ce se oploditi!.. Drzim fige i mislim pozitivno:)
Kristina, mislimo na tebe! Biti ce sve ok, samo pozitiva u razmisljanju... :)
Draga Kristina i ja mislim na tebe..samo pozitivno draga, i ta jedna je dovoljna za čudo:-) danas svi mene "filaju" s pozitivom pa je i ja šaljem malo tebi. Odmaraj puno i misli pozitivno!!!
Kristina, nadam se da će baš ta jedna biti dobitna!
Upravo saznala,oplodila se ,transfer u subotu,nadam se da je ta jedna dobitna!
ta mora biti dobitna,draga kristina1977!!!!
navijam da se primi !!!!!
Nadam se da si sada puno mirnija kad si to saznala:)
Kristina,
dobitna je dobitna...jedna, ali vrijedna :).
To je to.
Ja se polako spremam, nadam se da će mi 1dc biti ponedjeljak, da me ne kači vikend.
Tako da od utorka krećem s pikicama.
E sada dan simo tamo :) više nisam u ništa sigurna...ali biti će.
Polako se spremam , da više ne idem na job, otvaram bolovanje(ionako mi je firma pred raspadom).
Draga Kristina bravo!!!! Odlično, baš mi je drago :-) Melem još malo i tvoje slatke brige oko pikanja počinju :-) Ma sve će biti super. Samo pozitiva :-) tralalalalalallalalallala :-)
kristina bravo za mrvicu što se oplodila! Jedna ali vrijedna:-)
melem nadam se da će tvoje bolovanje trajati još godinu i 9mj:-)
bili kako si ti? Kad betu vadiš?
Strategija:-)
Ma hoce,potrajat ce :)...di je smajlic novopecenog optimiste :)
A da vam se pohvalim, znam da su sanse male, malo me i ff zeza, ali sve nekako mislim pa nije valjda...
Onak, po temp ne bi bilo..ali sise me ubijaju vec duze vrijeme...
Ah, kakva bi bila kada ne bi barem malo sumnjala :)
Stecene navike se tesko odreci..:lol:
Hej strategija trebala bi vaditi u četvrtak..još tjedan dana....dani mi tako sporo prolaze...
Bili
Ja ti se divim, bas se pitam kako cu ja to izdrzati...8-)
Joooj molim te naoružaj se knjigama, filmovima svime što voliš da ne poludiš :-) ja idem od ponedjeljak na posao, radim u uredu nemam teški posao fizički pa malo barem da rasteretim mozak i da mi dani brže prođu al sam im zabranila strogo da me živciraju jer se inače pakiram natrag doma :-))))
hahahaha, bili, zabranila si im da te živciraju..hahahaha...baš sam se nasmijala dobro...
kad ti je beta?
Ja ostajem doma, biti ce to najduzih 14 dana..ali neka, samo da dodje do njih..dalek je to put.
Ja sam prvi put nakon transfera ostala doma skoro cijeli tjedan, poslje sve krace i krace... ali mislim da nema tu pravila.
E cure, jel netko zna, rade li punkcije nedjeljom? Znam da kad sam bila na prvom transferu da su neke cure imale punkciju, i mislim da je to bila nedjelja, ali se ne mogu sjetiti toočno..
Što se mirovanja nakon transfera stvarno nema pravila. Ja sam prvi put 2tj mirovala pa ništa, drugi put sam odmah išla raditi pa je bilo uspješno a treći put sam ostala doma ali nisam mirovala i ništa....
Rade u Petrovoj punkcije i transfere nedjeljom a mislim i praznikom:)
Uspješno odrađen transfer,nadam se da će biti uspješan!
kristina1977 popravi statistiku za petrovu!:-D
Vjerujem ti..mi se trudimo doma vec ohoho i svaki put dan dva prije neg sto trebam dobit svakih 5 min.trcim na wc da provjerim jel stigla,strasno..tak da vjerujem da je tebi jos gore..ali samo se treba zanimat drugim stvarima ,a tebi dobro ide..
A sto se tice vadenja bete ranije na forumu sam citala da to rade cure..e sad,neke ti i testic kupe prije bete...
Uf,vjerujem da si nestrpljiva..ali jos malo pa ce tebi beta bit ogromna!!!!
Drage curke...vidim da ste aktivne!!!! Ja dobila klomifene od treceg do sednog dana ciklusa po 100mg pa me zanima dal ste pile to odjednom ili jer mi nisu nis rekli a ja zbunjola nisam pitala. I kak je to djelovalo na vas???
pilek,
ja sam klomifene uvijek pila odjednom i uvijek su se folikulići fino razvili tak da nemoj brinut.
Ja sam ih pila ujutru.
Od njih sam imala promjene raspoloženja...od histeričnog smijeha do takve živčanosti da sam se ja već prepala za svoje mentalno zdravlje. I imala sam užasne napadaje vrućine...ko prave valunge...
Ali prođe to sve kad ih prestaneš pit.
I da, meni je klomifen užasno stanjivao endometrij...
Možda kad čitaš izgleda grozno...ali vjeruj mi nije baš tak strašno.
Strašnije mi je bilo to što mi se niti jednom klomifenska js nije oplodila...to me bolilo više od svega.
Sretno i dobitno u tvom postupku.
A ja se upravo spremam u našu petrovu na folikulometriju.
Danas mi je 10 dc.
Pusa svima, tikki vidimo se :-)
bili ja sam imala transfer isti dan kad i ti samo na SD i kod nas se beta vadi 12 dan tako da mislim da možeš ranije na betu ja idem sutra.
sretno za veliku betu~~~~~~~~~~~~
Bab, ljepoto, sretno!
Samoborko moja sretno na ultrazvuku~~~~~~~~~~~~~