linalena ~~~~ od srca!
Printable View
linalena ~~~~ od srca!
Charlie hvala :zaljubljen:
pa da i tu napišem, danas 3.dan i rekli mi da dođem na transfer u srijedu
dakle 5.dan, i da se jako dobro dijele
malo me frka zbog prošlog iskustva ali opet vjerujem žarko da će ovaj put biti priča puno puno drugačija
ipak je sada samo 6 oocita a ne 19
Držimo fige za blastice! :)
linalena, pusti prethodno iskustvo, sada sve ide bolje :klap:
Mojca, hvala na pitanju, ali kod mene baš ništa, nema pravih planova, baš sam ni tu ni tamo, jedna velika nula :-/
Tiki, neka i ovo zatišje bude pozitivno, kako god .... Linalena, ~~~~~~~~~ da klub poskače za koja 2 tjedna.Mrs Happy, dobro došla i napiši koju o vama...Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tiki_a... često mislim na tebe... sve se nadam da u tišini neki plan kuješ, ali ponekad je i ne raditi ništa akcija.
:kiss:
Linalena, :-Dsretno u srijedu:heart:
Linalena uz tebe smo u srijedu i da za dva tjedna ovdje poskakujemo:-D
hvala vam drage moje, tak me je frka da će mi opet vratiti neke zakržljale mrvice umjesto lijepih blastica
trebala sam danas opet zvat i pitat a opet nisam htjela , moram vjerovati u ishod
linalena, ma kakve zakržljale mrvice?! sve su to odlični zametci od najboljeg roditeljskog materijala. sretno sutra!
linalena, sigurno neće biti ko prošli put, držim fige!
linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~za divne blastice :-).
Dal' ja to vidim lijep dodatak u linaleninom potpisu? Bravo za 3 morule!!! i ~~~~~~~~+
a hvala Tiki_ce
da ispravim pogrešku: danas 5.dan nakon punkcije u petak vratili mi 3 morule
rekli mi da su mi se stanice malo sporije razvijale ali da je sada sve super
a ja se žarko nadam da je to čist OK
Nek bude plusić! :)
~~~~~~~~~~~
e da, nisam dobila brevactide već samo 1 decepytil za sutra
ak sam dobro prokljuvila šaputanje doktorice i biologice izgleda da nedaju brevactide kada su jajnici povećani, valjda da izbjegnu hiper, al opet ko će ga znat
Prvom i najdražem forumu-svima najljepši pozdravi, osobito našoj mare41 :-)!
Moja bebica narasla do 4 cm, srce kuca, danas joj je točno 11 tjedana.:-)
Super, super, super. Inesz tako sam sretna zbog tebe. Ja u subotu imam transfer sa smrznutim JS i ovo je moj zadnji pokušaj.
Sildad, od srca želim da ti subotnji transfer bude zadnji pokušaj zato jer će biti uspješan! :zaljubljen:
Transfer obavljen. Baš mi je nekako bilo čudno doći zadnji put u ordinaciju u kojoj sam napravila već toliko punkcija i transfera. Cijela muška ekipa doktora iz Cita je na Brijunima, pa su ovaj put oko mene bile same žene, nadam se da će mi donijeti sreću. Imam dvije mrvice, jednu četverostaničnu i jednu osmostaničnu.
Sretno Sildad!!!:-)
Slidad zelim ti puno srece:-)...
Cure moje, kod mene danas na 12 dnt lagano krvarenje uz smedje ugruske i zilice.....nista od svega nazalost...jos cu stavljati utrice do ponedeljka kad vadim i betu(samo radi Mb), ali znam da m. stize uz bolove u stomaku citav dan...
tuzna sam i pokusavam da prvo sama to prezivim pa da kazem i mm....ni sa kim mi se ne prica.....
svima zelim puuno srece:-)
ajmeeeeeeeee pa to si bila ti,ona mala crnka,a muž te čekao u čekaonici,a ja čekala da se dogovorim sa sestrom za terapiju. Bile smo ispred šanka u isto vrijeme. hej draga puuuuuuuno sreće...mislim na tebe i molim za te...
Ja sam sutra na punkciji,u stimuliranom ciklusu,deset stanica na jednom,lako dostupnom jajniku
Draga Sildad... svu sreću ovog svijeta ti želim. :heart:
Silidad šaljem ti hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
Lutkica baš mi je žao :-(.
draga sildad, svi smo se silno bile obradovale kad smo čitale za tvoju trudnoću i rastužile kad smo čitale za ishod iste.
Od srca ti draga želim da ti ovo bude zadnji postupak isključivo zato što ćeš ostati trudna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajme cure, hvala vam od srca. Tako bi htjela da mogu nastaviti svoju priču sa sretnim krajem, a ne da ostane ovako nedovršena s pričom o kiretaži i trudnoćom koja je loše završila. Ne polažem previše nade ni u ovaj pokušaj, ali ono šta znam je da sam mirna sama sa sobom, da završavam sa svim ovim bez gorčine i ljutnje. Valjda bi uskoro trebala biti gotova procjena podobnosti za posvajanje, pa da se mogu baciti u neke sasvim druge bitke.
Inaa, ipak ja nisam crnka, nego plavuša i mislim da jedina ja nisam bila s mužem u subotu, možda me se tako sjetiš.
Silidad od srca ti želim da ovaj zadnji pokušaj bude uspiješan i da se obadvije mrvice uhvate za svoju mamicu kao nagrada za godine strpljenja i borbe i da nam prijaviš prekrasnu betu.:yes::yes:
Lutkice žao mi je draga ali ne gubi nadu čuda su ipak moguća, ja sam u dobitnom postupku imala 10dnt lagano krvarenje, sve simptome PMS i za dva dana veliki +.
Svim dragim curama iz kluba 39+ šaljem puno pozdrava i poljubaca.
Još za manje od dva mjeseca postajem punopravna članica vašeg kluba punim 39.
Sildad neka ti ovaj postupak donese ono što već dugo čekaš. Želim ti da se ova tvoja borba završi na najljepši mogući način.~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lutkica puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te sutra ugodno iznenadi beta
Inesz :-D:-D za bebicu, još malo pa gotovo s prvim tromjesečjem a onda nastupa onaj ljepši i vjerujem bezbrižniji
sildad :zaljubljen: za uspješni postupak i da zajedno očekujemo/dočekujemo pozitivne bete
Lutkica ~~~~~~~~~~~ za sutrašnju betu
A ja trošim polako dnt, sada sam na 4 :mrgreen: još 8 do bete. Malo sam proučavala uspješnost transfera s morulama i nakraju zaključila da sam trudna i točka
Sildad ~~~~~~!
Linalena, Lutkica nek bete budu prave velike!
Sildad, Linalena, Lutkica -sretno i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a i svima ostalima puno ~~~~~~~~ ;-)
Hehehehe. Dobro si zaključila. A znaš šta sam ja zaključila? Da je pravilo da nema pravila. Nikad ne znaš koji je postupak dobitni bez obzira kolikostanični embriji bili.
U svakom slučaju dragi embriji, ma koliko stanica imali, molim vas nastavite se dijeliti i čvrsto se uhvatite za maternicu. Lijepo vas molim. Vaša Sildad.
kak se ono veli , copywright by sildad
Dragi embriji, ma koliko stanica imali, molim vas nastavite se dijeliti i čvrsto se uhvatite za maternicu. Lijepo vas molim. Vaša Linalena.
Cure ovu vašu "dragi embriji, ma koliko stanica imali, molim vas nastavite se dijeliti i čvrsto se uhvatite za maternicu. Lijepo vas molim" i te kako podržavam
Lutkice, vibre za danas, da te beta iznenadi.
Linalena, sildad ~~~~~~~~
Pozdrav cure, ja sad samo posmatram, do prve kontrole kod endokrinologa. Onda ću možda znati odredjenije kad će me pustiti u postupak.