Godišnji počinju krajem srpnja, mislim da stignete jedan postupak ako budete imali potrebne nalaze..
Printable View
Godišnji počinju krajem srpnja, mislim da stignete jedan postupak ako budete imali potrebne nalaze..
Hvala na odgovorima. Papu imam od prije dva mjeseca a briseve sam vadila prije tri dana. Znači još mi fale markeri. Nadam se da stignem u postupak naravno ako svi nalazi budu u redu. Svakako ću u ponedjeljak zvati doktora jer sam bila Lucingerov pacijent a on više ne radi na VV. Drago mi je da rade do kraja srpnja jer onda možda i stignem u postupak.
Samo da javim da sam ovaj mj. trebala u postupak i nazalost nista od toga jer me napala ni manje ni više nego eserihija koli...tako da se sada liječim, a ako to ne uspijem riješiti i ako oni na VV odu na Go u 7mj kad cu trebati dobiti ...onda prije jeseni ništa :(
Svima u postupcima sretnoooooooo!
evo i mene sutra gore:-D
bila ja danas gore,al nazalost nista od postupka ovaj mjesec. pojavila se cista na lijevom jajniku,pa sam lijepo otpremljena kuci,dobila duphastone i ako bude sve ok sljedeci mjesec konacno na prvi ivf
Danas trebam dobiti Brevactid štopericu u 21h. Sestra je rekla da si ju ne dajem sama već da odem ili na hitnu kod sebe ili da dodjem na VV na 1kat na hitnu. Na početnoj stranici foruma piše da se na VV-u štoperica daje na 3katu. Jesam ja nešto krivo skužila sestru ili se to promjenilo?
Ja se svaki put sama pikam, nikad nije bilo problema...
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja sam se hjela sama, ali sestra je rekla da neću moći jer ide u debelo meso. :?:
ja krenula ponovno na aih ;)
doktor je na godisnjem pa dali tko zna do kada?
Evo samo da vam javim, danas imala FET jedne blasticiste.. Mala28 sretno!!
zdravka :-D kada je beta?
mimadz hvala na info, sad znam da cu sve obavuti kod dr i da nema potrebe dolaziti na fm u 7:30 nego u 8
Beta je 30.06.. Javljaj kako napreduju fm!
Cure ja sam isto jucer zvala i sestra mi je rekla neka samo dodem nije mi rekla da je dok na godisnjem. Zar cu sad ici doktorici?
Da, kad nema jednog drugi mijenja... Sretno!
A daj mi reci dal moram isto doci do 7 30? Ili se ide kasnije?
Ides na dogovor za postupak ili? Gle, ona inace dolazi oko 8, prvo idu fm, pa sala itd.. Ak ti je rekla u pola 8 da dodjes nece te nitko kudit ak dodjes malo kasnije...
Imam jos pitanja za vas cure, osim medicinskih nalaza, sto je jos potrebno donijeti sa sobom na VV (vjencani list, potpisuju li se kakvi formulari?)....
I ako netko zna od kada im pocinju godisnji odmori i kada se vracaju na posao, ili se doktor i doktorica kombiniraju i klinika radi cijelo ljeto? Hvala unaprijed na odgovorima. Cure ni same ne znate koliko mi znaci vasa pomoc.
mala_aria Ako dolazite na konzultacije, sve vam detaljno objasne...ali osim medicinskog dijela ( brisevi, krvna grupa, markeri...) za sam postupak je potreban vjenčani list ne stariji od 6 mj, kopije osobne i od njih se dobije obrazac za pristanak na postupak koji se ovjerava kod javnog bilježnika...
A koliko sam ja nedavno skužila doktora čini mi se da su na go otprilike druga polovica 7.mj. i prva polovica 8.mj...bar mi je tako rekao u razgovoru za moj postupak... ali ako netko zna točniju informaciju, neka me ispravi :)
Evo ja danas bila gore. Sad je dok na go jos sljedeci tjedan, a koliko sam upoznata nema ih od sredine osmog do tamo 6 9 tak je bar meni dok rekao u slucaju ako postupak ne uspije.
Sta jest, jest, kako proziva slijedecu tako proziva i onu iza da se pripremi... Jucer je stigla nesto sitno prije 8, mozda je danas drugacije bilo...
danas je dr. počela raditi u pola 8, ja sam došla u 8 i bila gotova u 8:20
a u subotu mi rečeno doći u pola 8
kaže dr. da bi inseminacija mogla biti u ponedjeljak
ništa mi nije rekla koliko ima folikula i koliko su veliki, pa budem pitala u subotu
jedino što mi je čudno što mi ništa ne piše po listi :unsure:
Nista ti ne pise na listi zato jer ona ima sve u kompu. Nisi rekla dal uzimas kakvu terapiju. Meni isto nista ne pise na listu.
aha, sad mi je jasnije
pijem Euthyrox ali valjda joj to piše u kompu
danas su mi sestre rekle da nejdu na kolektivni godisnji nego svako po 2 tj
Jel to znači da VV radi cijelo ljeto? Onda pacijente od dr. A. uzima doktorica ili? Hvala na informacijama. Nadam se da je ovako.
Mala 28 daj mi reci dal ce u srijedu raditi jer kolko sam ja racunala taj dan bi mi mogla bit punkcija. Da doktorica uzima pacjentice od doktora. Meni osobno je dok bolji. Ona nista previse ne govori.
Meni je doktorica bas ok. Ne bi ju mijenjala za doktora iako mi je i dok ok. I što mi je super kod doktorice uvijek ju čuješ kad te prozove, doktor bi trebao ugraditi zvučnik u hodnik. :)
Bila sam u 2 postupka do sada i nijedno od njih dvoje mi nije davalo previše informacija na folikumetrijama. A ja namjerno nisam htjela pitati jer mi je nekako lakše kad ne znam.
mala_aria tako sam ja danas sestre razumjela
cure u cekaonici su mi rekle da cijeli sljedeci tjedan nema doktora
meni osobno doktorica nije sjela makar je dobro kako proziva..ali nista ne govori, sutra primam stopericu a u utorak aih
i pitala sam ju danas koliko imam folikula i kao da ju je to zasmetalo sto uopce pitam
i nista na listu ne pise, a kod dr makar ne prica napise na listu pa bar saznam kad se idem upisati za postupak
sad imam jedan folikul a prosli put sam imala 2..nekako mi se taj jedan na 2 klomica dnevno cini malo
:unsure:
mala_aria tako sam ja danas sestre razumjela
cure u cekaonici su mi rekle da cijeli sljedeci tjedan nema doktora
meni osobno doktorica nije sjela makar je dobro kako proziva..ali nista ne govori, sutra primam stopericu a u utorak aih
i pitala sam ju danas koliko imam folikula i kao da ju je to zasmetalo sto uopce pitam
i nista na listu ne pise, a kod dr makar ne prica napise na listu pa bar saznam kad se idem upisati za postupak
sad imam jedan folikul a prosli put sam imala 2..nekako mi se taj jedan na 2 klomica dnevno cini malo
:unsure:
Mala ja sam danas bila gore. Doktorica opet nije nista rekla al mi je sestra rekla da imam 2 folikula a ja sam pila 3 klomica na dan. Tak da mislim da je i ovo tvoje dobro. Daj mi reci dal ti je peti dan ukinula klomifena?
doktor je sad na god i onda radi cjelo ljeto ili?
znam samo da se doktorica vraća 18.8. za doktora neznam...
takva je praksa već unazad tri godine svi se izmjenjuju i postupci se ne stopiraju ko prije za vrijeme ljetne stanke sad se samo postupci nerade od božića do sv.tri kralja,ja sam prošle godine sredinom 7 mjeseca sve normalno teče sretno svima :)
ma nema sanse da radi cijelo ljeto, ovo sad koristi stari godisnji.
jo1974 nisi u pravu, zadnje 2 godine u kolovozu nije bilo postupaka, cca 3 tjedna gore nije bilo nikoga.
doktor se vraća u ponedjeljak!!
danas solidna gužva, mislim 6 punkcija i 6 ET-a