Sretno :fige:
Printable View
cure da se javim. Danas blo jako živo na VV ukupno 9 transfera i mslim 5 punkcija.
Meni vratili 2 embrija, beta 10.02:-D
Jel zna netko treba li se za spermiogram po novom naručivati?
Ako da, na koji broj i kako se brzo dobije termin?
Ja sam upravo sebe naručila za petak (3.dan ciklusa) i tada će i mm obaviti spermiogram....a inače isto kad sam ja nešto morala obavljati tada je i on išao na sp. Broj ovaj na koji i sebe naručujem: 01/2353-907
Inače moj ginić mi je dao uputnicu D2 i sad mi sestra kaže da me neće primit s tom da mora biti za pregled A1... i onda kažem da cu sigurno ići u postupak, da imam sve kaj trebam...zatim mi kaže D1... dobro kaj nije vikend jer bi mi propao mjesec zbog D2 uputnice.... ne znam kaj je takav problem D1 ili D2 i kaj ti ginekolozi ništa ne znaju!!!
vidimo se :-)
Cure, ko ima br. od Dr. Jukić mobitela, na fiksni mi se ne javlja, mislim zvat cu danas jos puno puta, hitno mi je
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cure jel koja sutra gore oko 12? Meni je 3 dc pa se nadam startu u prirodnjak.
Malo upadam s možda krivim pitanje, ali vi koje idete gore, da li znate možda koji je direkt telefon od sestra na katu gdje je endokrinologija i mpo (onaj dio gdje se predaju uputnice)? Trebam se hitno naručiti za kontrolu, nekad je netko dao informaciju o broju telefona, ali nisam spremila. Pa ako tko zna, vječno sam zahvalna...
Vrci, pa imaš sve podatke na prvoj stranici.
Thx cure, probat ću nazvati pa da vidim da li su to brojevi i od endokrinologije
Bok Nina
Mozes li mi poslati broj doktorice?
Imam situaciju, a na vuku mi se naravno nitko ne javlja.
Tnx
Drage moj suborke, želim vam svima puno strpljenja i sreće...mi smo u 22 tt , za one koje ne znaju, naon 10 g borbe....borite se i ne odustajte...puse svima od nas dvije :)
Prije 7 mjeseci sam rodila i sada bi htjeli ponovno krenuti u postupke. Nažalost, ne možemo čekati duže zbog godina. Imamo zamrznute 2 blastociste, pa me zanima što je sve potrebno za FET budući su mi svi nalazi već zastarjeli? Sutra i prekosutra ću napraviti papu, briseve i u Petrovoj 3 markere za HIV, hepatits...
Htjeli bi što prije upasti u postupak, pa me sad zanima da li sljedeći ciklus moram na pregled 8 dan ciklusa ili mogu već 3-ći dan, pa da možda upadnemo odmah i u postupak? Da li moram obavezno napraviti i nalaz hormona, i ako da, jel to mogu odmah sljedeći ciklus na VV-u?
Bok Anči postupak za fet ti ide ovako moraš imati svježe nalaze briseva i papu markeri ti nisu biti jer nejdeš na punkciju barem mene nije tražila ja sam ti 4.2 imala transfer
Hvala, Katarinak! :-)
No za FET ti priprema kreće od 1. dc. Tako da vjerujem da će te naručiti oko 21 dc . Možda najbolje da se čuješ sa dr.
Hvala, 123beba... katarinak mi je malo opširnije opisala preko porukica tako da sam upoznata sa tim.
Problem je što mi je situacija sa soc. ginekologom koma, nijedan dugo ne ostane a kada i dodje netko novi, svako malo je na bolovanju.... grrrr, nikako da napravim briseve i papu. Sad sam poludila i tražila sam sestru uputnicu za briseve, pa ću i briseve i papu obaviti privatno. Jel netko zna koliko se čeka nalaz briseva u Rockfellerovoj?
Tako sam se nadala da ću možda uspjeti već sljedeći ciklus u postupak, ali izgleda ništa od toga.
Anci, tvoj socijalni ti moze na uputnuce za labos napisati da moli hitno nalaze. Ja sam papa i briseve morala ponavljati prije hsg postupka i brisevi su mi bili gotovi unutar 2 tjedna. Briseve sam radila kod soc.gin i odmah ih odnijela u lab na mirogoskoj. Koliko se sjecam brisevi su privatno kostali oko 1000=1500 kn. Znam da nije bila bas zanemariva cifra. Papa je cc 400 kn. I meni se zurilo, i htjela sam privatno. al je moj soc.gin. stvarno super i uspjela sam brzo napraviti. I uzimanje briseva i nalazi su bili gotovi do iduceg ciklusa. Ako je tvoj gin. na bolovanju sigurno ima i zamjenu. Ako ti je stvarno velika frka radi godina moli gin. za hitni pregled i hitne nalaze.
Hvala cure na informacijama!
Jennifer, ma ja sam u V.Gorici i ovdje su ti na cijelu Goricu 3 socijalna ginekologa. A otkako je prije par godina moj otišao u mirovinu, svaki put kad dodjem drugi je ginekolog/ica... nijedan ne ostaje dugo. Samo je sestra ista i ona zna moju situaciju. Ovu sada doktoricu koja je na bolovanju nitko ne mijenja. Bila sam naručena za papu i briseve, pa mi je sestra rekla da zovem tek početkom sljedećeg ciklusa da se ponovno naručim. I da, kod njih ti se nalaz pape čeka u prosjeku 1,5-2 mjeseca. Pitala sam da platim da se brže napravi ali nemaju tu mogućnost. Sad sam našla privatno u Zagrebu za 100 kn uzimanje briseva i 100 kn papa. Nalaz pape se čeka samo tjedan dana, a briseve ću preko uputnice odnijeti u Rockfellerovu. Nažalost, nisam znala prije da se na uputnicu može napisati hitno... sada sam već dobila standardnu, ali ako se čeka samo 7-8 dana kako je napisala black_woman to mi je ok.
Cure jel svejedno gdje se nose brisevi??
Mirogojska ili Rockfellerova???
To je i mene zanimalo. Prema onome što sam našla po forumima na netu, ako ti tvoj ginekolog uzme briseve na podloge koje ima kod sebe u ordinaciji onda ti možeš te briseve odnijeti na bilo koju od te dvije lokacije. Ali ako trebas prvo podici podloge za briseve kao što ja moram, bolje je da odeš u Rockfellerovu jer u Mirogojskoj ih ne daju. Ovo su informacije stare kojih dvije, tri godine, pa se nadam da je to još uvijek tako za Rockfellerovu.
U svakom slučaju, sutra idem tamo, pa ću vidjeti.
Evo obavila sam bez problema. Znači, na Rockfellerovoj 12 podigneš podloge (nema gužve ni čekanja, samo se javiš na šalter), zatim odeš kod ginekologa da ti uzme briseve i s njima se vratiš ponovno na Rockfellerovu 12. Nalazi se čekaju 10 radnih dana, ali naglase ti da će možda biti i ranije. Daju ti papirić s brojevima telefona i kažu da svakako nazoveš da provjeriš prije nego dolaziš podići nalaze. Mene su čak pitali, budući sam iz Velike Gorice, da li da mi nalaze pošalju mom ginekologu, iako to kao ne prakticiraju, ali sam rekla da ne treba.
Htjela bih na bolovanje od pocetka postupka pa me zanima kako ste vi to rijesile. Ginekologica mi ne da bolovanje samo za dane kad idem kod doktorice dobijem. Trenutno sam u prirodnom postupku 4dc s klomifenima a g.o. vise nemam. Da li ste od opce dr trazile ako ona ne da
[QUOTE=Anyh;2853598]Htjela bih na bolovanje od pocetka postupka pa me zanima kako ste vi to rijesile. Ginekologica mi ne da bolovanje samo za dane kad idem kod doktorice dobijem. Trenutno sam u prirodnom postupku 4dc s klomifenima a g.o. vise nemam. Da li ste od opce dr trazile ako ona ne da[/QUO
Imas pravo na bolovanje od postupka pa 14 dana. Trebas na dan postupka na vv od svog mpo dr traziti i potvrdu za bolovanje. To ti nije otpusno pismo, nego potvrda. Tu potvrdu nosis svom ginekologu i mora ti dati bolovanje. Kako sam vec pisala imam super ginekologa i cim donesem potvrdu od mpo dr nema problema. Cini mi se da imas i temu bolovanje pa probaj vidjeti jos malo na rodinom forumu. Ja sam bila na bolovanju i nakon punkcije.i nakon feta .oba puta po 14 dana (kalendarskih a ne radne dane).
Nakon postupka imas pravo na 14 dana bolovanja.Na dan postupka trazi na vv od svog mpo doktora i potvrdu za bolovanje.Uz otpusno pismo dobijes i tu potvrdu.S tom potvrdom tvoj ginekolog ti mora dati bolovanje.Cini mi se da imas i na rodinom forumu temu o bolovanju pa malo vidi i to. Od svog ginekologa sam dobila 14 dana bolovanja bez problema.
Ja sam u stimuliranom postupku bila na bolovanju od dana kad bi se počela pikati do bete.prvo sam bila pod dijagnozom komplikacije tokom postupka,a poslije dok sam čekla betu nisam sigurna koja je bila dijagnoza bolovanja.budući da mi je dr super nije mi radio probleme