Nije ljube. Ujutro ću... Nekako sam postala pesimistična. Do jučer sam bila uvjerena da se nešto dešava, a sad se sve nekako utišalo. Uh!
Sarah - čestitam! Bravo!
Printable View
Nije ljube. Ujutro ću... Nekako sam postala pesimistična. Do jučer sam bila uvjerena da se nešto dešava, a sad se sve nekako utišalo. Uh!
Sarah - čestitam! Bravo!
Jao ljube, sad si me rasplakala. Uz sve što si prošla još toliko brineš o drugima. Stvarno si jedna divna žena! :zaljubljen:
Na žalost, kod mene je test negativan. Zapravo oba testa su negativna.
Cure, hvala na cestitkama.
Odmaram sad i mislim pozitivno da bude beta sutra dupla :)
Vaki,
Ma joooj... stvarno mi je jako zao... :(
Isplaci se danas i onda glavu gore i mislit pozitivno, biti ce onda plus debeli sljedeci put!
Ima li kakve sanse da ti je kasnija implantacija bila pa da ponovis test jos jednom?
Kakav vam je plan za dalje?
Hvala vam! Težak je naš put...
Hay - imamo još smrzlića. Ovo mi je već 5. neuspjeli transfer pa se pitam hoće li mi ikad više uspjeti...
@Vaki, jako mi je žao :-( Mislim si malo poput sarah777: možda ima nade da je implantacija bila kasnije? U svakom slučaju drž' se i nema odustajanja.
@Hay123, kako bilo na scratchingu? Ja naručena za pon, danas ustanovljena ovulacija.
Ladida - nema nade. Vadila sam odmah danas betu čisto da znam na čemu sam. 11.dt beta je 0.5. Da je došlo do trudnoće onda bi beta bila mala, ali bi definitivno bila veća od bijedne 0.
Vaki, da bila bi makar beta neka mala..
Steta, zaista..
Ali ne gubi nadu, mora uspjeti kad tad. Znam da ti je pun klinac jer je i meni vec a ovo mi je bio 3.transfer.
Vidim ti u potpisu da imate deckica, vidis da mozes to i da ima nade... bit ce sve ok, ne brini :)
Vaki, meni je za drugo dijete 6 transfer bio uspješan, isto sam bila očajna i pitala se oće li mi ikad opet uspijet, ali eto dogodio se čudo. Srećom pa imaš smrzliće, i sigurno će se jedan izborit! Odtuguj pa u nove pobjede, sretno!
Sarah kakva je beta kod tebe danas?
Upravo stigao nalaz... beta je 373.7
Uduplala se :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Placem od srece...
Hvalaaaa :-D:zaljubljen::heart::heart:
Bome sam odahnula danas, znas.
Mada sam jos pod dojmom i uzbudjena jako al ajde to je pozitivna uzbudjenost :)
U Cito mi rekli nek napravim ultrazvuk 4 tjedna od transfera. To bi bio onaj tjedan od 17.6. ali moje gin nema taj tjedan pa me narucila 13.6., kaze da ce ona moc i tad vec vidjeti. Samo ne znam da li cemo imati otkucaje srca vec tad?
Sarah - mislim da je to rano za otkucaje. No, bitno je da vidi da je sve o. k. pa ćeš lakše dočekati drugi ultrazvuk. Sretno!
Cestitke, Sarah777 :-)
Hvala cure! :*
Sarah, pratila sam te na drugoj grupi. Kakve super vijesti. Čestitam! :-D
Gdje ste cure, sve utihnulo.
Ajmo...koga se ceka sada, koja je prva na redu? :-D :kokice:
Nestale ste sve....
Evo moj update, idem na 1.ultrazvuk sada ovaj tjedan u cetvrtak popodne i bas sam uzbudjena jako. Znam da su male sanse da cemo cuti srce vec ali nada umire zadnja :)
Sarah - odlično, čekamo s tobom četvrtak.
Ja pak imam sutra pregled pa ću onda znati kad imam ponovo FET.
@Sarah777
Bitno da ti dr potvrdi da je za tu fazu sve u redu. I bit će! :)
U četvrtak i ja imam pregled tj. redovnu kontrolu.
@Vaki
Sretno sutra, javi kakav je dalje plan.
Cure, samo hrabro! :ghug:
Evo i mene danas s uterobrusha ili scratcinga koji kako kažu daje dobre rezultate kod gniježđenja stanice. Kratko je boljelo kao da trebam dobiti m.
Zatim sam otišla sestri po lijekove... Gonal pen i bome fino je ona to meni sve objasnila za bockanje i doziranje - pa neću valjda kiksat nešto
@vaki
Onda nam javi danas da mozemo pocet odbrojavati skupa s tobom :)
@antigravity,
Kod koje si dr? Ja sam kod Škunce
@lalida
Ma gonal je lagan jako za aplicirat ga.
Nemoj dugo otezat s tim, pogotovo ako nisi bas na ti sa iglama kao ja. Operes ruke, dezinficiras mjesto di ces se piknut, skines cep, stavis iglu, namjestis dozu i pik :)
Joj taj gonal ima bas neki svoj miris, kad god ga spomenem, kao da ga mogu i nanjusit. Hahahaha
@hay
Hvala, javim ja sve, bez brige.
Ma bit ce to sve super...
Ona mi nije baš odgovarala... Bijah jako davno kod nje. Makar moja frendica je 2 trudnoće vodila kod nje i kaže da joj je više-manje ok.
Moja isto nije neka sreća i uskoro će u mirovinu, pa sam izabrala profesoricu s humane koja mi se sama ponudila. Tražila sam savjet od nekoliko random liječnika o tome koga odabrati za nadzor nad trudnoćom i svi su rekli isto. Jest da treba taj njezin žestoki pristup izdržat... Govori brutalno kao da si student medicine, a ne osjetljiva trudnica ili žena koja ima problem sa začećem. Ali to je njezin stil...mnoge znaju koje su bile na MPO u KBC RI...
Sjećam se da si napisala da ne bi kupila ni burek kod nje. :lol:
Evo me cure. Ništa od mene do 9. mjeseca.
Na VV primaju u postupak još samo ovaj mjesec i onda više ne rade zbog preuređivanja. Krajem 8. mjeseca očekuju dozvolu za rad od strane Ministarstva i onda startaju ponovo u 9. mjesecu. Poludjet ću od čekanja. Da sam mlađa onda me ne bi ubijalo ovo čekanje, ali ovako..
Joj da da da, sad si me sjetila, procitala sam vec da si napisala negdje da ce ti ona voditi trudnocu.
A sretno onda... :)
Da, da, bila sam to napisala, bila mi je 1 na folikulometriji, nedjelja je bila... ja i mm nismo k sebi mogli doc kako se ona derala kroz vrata od ordinacije. A onda kad sam usla unutra onda je popljuvala sve sta mi je moja dr (dr.T.S.Š.) rekla vezano za nase lijecenje. Toliko mi se zamjerila sa tim ponasanjem i tako pljuvanjem po vlastitoj kolegici...plus price iz 1.ruke koje su kod nje dozivjele neke od cura loje sam tamo upoznala u cekaonici. Ma bas ruzno...