Drage moje evo me napokon! Nisam imala net a tek smo jučer stigli domeka iz bolnice.
Vidim da nam butterfly još nije rodila...draga, kaj čekaš? Hehehe...
Ne stignem vas čitati trenutno ali čisto da vam poželim porod ko moj...milasova sakrij se :mrgreen:....pa ukratko (prije nego nađem vremena da stavim čitavu priču)... ipak su ono bili trudovi a ne probava :lol: (valjda sam se tješila). Oko 10.15h otišli smo u bolnicu, ispunili papirologiju i iza 10.30h bila sam u rađaoni na pregledu (pošto je "probava" radila svakih 5-10 minuta...pa da me tamo pregledaju). Bila sam otvorena 2 prsta. Smjestili su me na ctg, izvadili krv i čekali smo nalaze za cr (odluka zbog zatka, tt, težine bebe i mpo-a). Ti nikakvi trudovi trajali su do 11.14h kad mi je puknuo vodenjak i onda su krenuli na svake 3-4 minute, dosta bolni. Nakon 2-3 truda doktorica je slučajno čula da stenjem, gurnula ručicu i već je pipala guzu malca koji se tiskao van 8-). Iskreno, nisam znala da je to TO jer su me svi ignorirali kad sam rekla da su trudovi jači. Nisu očekivali takvo ekspresno otvaranje. U sekundi se okupio čitav tim, prebacili me na drugi stol i u 2-3 truda malac je bio vani, u 11.40h, 2490g i 46cm...apsolutno neizmučen i savršen. :heart: Kasnije ću vam staviti koju fotkicu. Bili smo tema tjedna :-)
I čisto za informaciju...uspjeli su mi šibnuti i malo dripa i dobili smo i nalijeganje na trbuh ...iako mi nije jasno za drip jer su ga šibnuli dok sam ja već tiskala malca.
Lovro i ja svima šaljemo puse i javit ćemo se kad stignemo!