citam na jednom forumu da su cure zvale u HZZO i da ovaj tjedan ništa od bolovanja...:-o pa jesu li oni normalni. nadam se da je netko pogriješio.:twisted:
Printable View
citam na jednom forumu da su cure zvale u HZZO i da ovaj tjedan ništa od bolovanja...:-o pa jesu li oni normalni. nadam se da je netko pogriješio.:twisted:
andreja nadams e iskerno da se netko jako zabunio....
Ajme andreja sad me umalo infarkt strefio.......a jooooooj......i ja se nadam da se je netko jako, jako zabunio i ....( ma nemre to biti)
e curke i ja se čisto nadam da to nije istina... jel kome možda sjelo?
Erste nije :-(
e sad sam opet listala druge forumei neka ženica zvala glavnu koja šalje te novce i najvjerojatnije će biti danas,samo čekaju da im ministarstvo doznači novčeke.:klap:
kod mene je i dalje crveno stanje....(zagrebačka banka)
A jadna nam majka zemlja, kad smo spali da cekam ko ozeblo sunce...
strava, baš si to dobro rekla rtg.....joooooj, a mi jučer baš kupili presvlačilicu za malu šmizlu......( pa ti ne kupuj na kreditne kartice)
iskreno se nadam da su se šalili kako ništa ovaj tjedan! opet ću dobiti opomenu za kredit, uputiti ću banku da se obrati na hzzo...
konačno,
sjelo u pbz:-D
zaba još ništa..
ali mi je odmah lakše da s nekome sjele komplikacije....sada znam da nečemo čekati do idučeg tjedna...
komplikacije sjele i u Zagrebačkoj banci!!!
Super, znači ima nade <3
Jupiiiiiiiiiiiiiiiii sjelo u erste!!!!!
Cure a jel zna tko jel bio dječji doplatak. Ne znam jel nije bio ili meni nisu riješili zahtjev.
roko mama dječij je sutra
Jel vam sjeo dd?
RBA nista :/
U Splitskoj sam jučer gledala (i 5 dana prije toga) i nema ništa. Situacija katastrofa, čekam tu lovu ko ozebli sunce a oni nikako
Jel ikome sjeo djecji?
Je, upravo sam ga digla!!
Meni nece ni sjesti, iako sam predala u roku moj zahtjev nije obradjen, sada su tek obradili zahtjeve koji su predani u 1. mjesecu i odmah na pocetku drugog.
Krasno, bas krasno :evil:
Kako je to moguće? Nevjerojatno mi je u kakvoj državi živimo i da se ovakve stvari dešavaju
Drage moje, molim vas za nekoliko informacija...
Naime, radim 6 mj. i od pon. idem na bolovanje. Dali netko zna kakva su moja prava na bolovanju i kasnije na porodiljnom. Do sada sam imala dva spontana i zaista moram na čuvanje trudnoće. Problem je što mi ugovor ističe 31.10. a termin mi je 26.11. Šta poslje isteka ugovora? Produžit mi ga neće sigurno... Hvala vam unaprijed na bilo kakvom savjetu! Pozdrav!
Nicol ja sam bila u slicnoj situaciji ugovor mi isticao i nisam imala godinu dana radnog staza bez prekida ...
na cuvanju su mi isplacivali prosjek placa na pordoiljnom sam pala na 1600 i nekaj sitno kuna...kad mi firma nije produzila ugovor otisla sam na hzzo da otvorim porodiljnji i tih 6 mjeseci ti ulazi u staz a poslje set mjeseci ides na burzu ak ne nadjes posao.....bar je tako...
Imali tko kakvih saznanja o naknadi, jel ide danas?
kaj već danas? ja bi bila sretna da sjedne do kraja tjedna a ne da moram čekati idući.
nigdje ništa ne piše, ni za diječji ništa.I ja se nadam da bi možda bila danas
a di vi to gledate kad bi trebala biti (osim na svom računu) :mrgreen:, jel' ima neki link ? Da li na stranicama HZZO-a ?
jer ima ko kakvih novosti o porodiljnom?
ja sad gledala u RBA i još ništa,prošli mjesec je bilo 19tog...
na drugom forumu,pišu da če danas biti porodiljni :)
sjela porodiljna u pbz-u
RBA sjelo.
A kada ide isplata one jednokratne naknade od HZZOa? Predali smo zahtjev prošli mjesec.
u zabi meni još ništa