Mare, tnx ... :kiss:
Shanti & Zvrkica ... i ja se nadam skorom viđenju na kavici, a često, često mislim na vas :love2: :zaljubljen:
Mimek , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Koke, kokice .... svima :love2:
Printable View
Mare, tnx ... :kiss:
Shanti & Zvrkica ... i ja se nadam skorom viđenju na kavici, a često, često mislim na vas :love2: :zaljubljen:
Mimek , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Koke, kokice .... svima :love2:
Tikice, ne odustaj zbog sustava... ja sam jednostavno ufurana u film da je to nešto sporadično što se događa dok smo zaokupljeni drugim stvarima... a onda opet, veća je šansa da smo pa makar u prirodnjaku nego u "home uradcima" u kojima je uvijek bila velika nula, iako je kod mene navodno "sve pet", a spermiogram MM "i nije tako loš". Jel možeš bar do tada vrtiti prirodnjake ili nešto laganije?
Svima ~~~~~~~~~~~~ od nas.
Tikica69, ja sam vec tako izvisila u 07/07 jer mi je ciklus padao kad su oni vec bili na go a nisu me htjeli primiti u 6.mj jer sam zakazana za 7. pa su me prebacili na 9. Medutim u 9.mj na uzv cista pa 2mj. cekanja da prode, pa prekid postupka 8.dc zbog druge ciste pa cekanje 3mj da produ Bozic i NG i tako je izmedu moja 2 IVF-a prosla godina i 5mj. Na kraju svega opet sipak.
Tikica :heart:, mene su "ganjali" godinu i pol dana samo zbog j.....g HSG-a. Nisam mogla u postupak dok ne odradim taj HSG. Pa kako imam rane ovulacije, dužu M, pa HSG treba napraviti prije ovulacije, pa u bolnici non stop pokvarena aparatura, pa ja na kraju odem privatno u IVF u Zg, pa na kraju završim u "Citu" u St. Ode vrime samo tako........A tek pretrage..... one su trajale dvije godine i dan danas ne znaju šta je....... :lol:
Ma, samo sam htjela reći koliko živaca treba za sve ovo.......:-x
tikica_69, pokušaj sada privatno negdje jedan prirodnjak, tu lijekova nema, a postupak je upola jeftiniji ako dođe do transfera.
Meni stigla M, 19-ti d.c. :-x
Možda bi mogla u Vg raditi prirodnjake do nove stimulacije? To je sada moja strategija...
i prirodnjaci su nešto, meni eto nakon svega i svačega klomifesnki bio bingo i to u poodmakloj dobi, ako u VG primaju u prirodnjake svaki mjesec to je super, tako sam i ja hodočastila na VV između stimulacija
evo ja već obavila UZV i sad guštam u kavici.
Danas folikul 14 (10dc) ali ovaj put na drugoj,lijevoj strani koju dr prošli put nije ni zapisivao, a ovaj od 12 stoji na mjestu. A točno sam ujutro osjetila i neku tupastu bol na toj lijevoj strani.
Vidjet ćemo u ponedjeljak nastavak.
Svima ~~~~~~~~ od nas, gibamo na ovo lijepo vrijeme van.
oho andream pa to bi mogla biti i dva folikulića...super...
i mi odosmo na Jarun čim se probudimo
svima mah mah
Odlično andream!
Svima :kiss:
Drage moje, neko vrijeme sam izbivala, djelomično opravdano, tiki-a ;-), i dok ne iščitam što se sa svakom od vas zbivalo u međuvremenu, svima jedan veliki :-* i :love2:.
vikki :heart:
Vikki, lijepo da si opet s nama, baš sam mislila na tebe.
Danas je u Vg bila jedna ženica u najboljim godinama, rekla bih za naš klub, i došla dogovoriti prvi UZV, s pozitivnom betom. I to u prirodnjaku. Baš mi je to "dalo krila", osjećala sam se jednako dobro kao i ona...
Moj folikul danas na 15-ici na 12dc, ova dva dana malčice je usporio rast, pa ga sutra opet gledamo.
Svima ~~~~~~~~~ od nas.
Andream, mimoišle smo se. Odnosno, kad sam ja došla ti si s Rikikiki pričala, kasnije mi je ona rekla da si to bila ti :-)
Lijepo napreduje tvoj folikul, 15mm na 12.dc u prirodnjaku mi se čini baš ok.
Ja bila na prvoj folikulometriji, 8.dc imam folikule 9, 12, 13. Stvarno ništa spektakularno... nastavljam s 3 menopura. Endo je 7, i preksutra sam opet na uzv.
Vikki, ipak je ljepše kad si tu :heart:
Mimek, nadam se da si još 2 u 1 :-)
Mare, Taca, Gričanka, Tiki... :zaljubljen:
Tikica, odi na prirodnjak dok čekaš! :love2:
Aurora, možda se vidimo i prekosutra (ako me doktor poželi vidjeti još na folikulometriji u srijedu :-) )
Za osmi dan ciklusa rekla bih sasvim solidno, puno bolje nego što su bili moji jadničci :-)
andream, AuroraBlu ~~~~~~~ za vase folikule!
vikki :heart:
Ja sam od danas punopravna clanica kluba 39+! Nadam se da me primate, nastojat cu se svako toliko javiti...:mrgreen:
A evo, i koristim priliku da vas zakasljucam trudnickim vibrama!
Enya ...SRETAN ROĐENDAN :kiss: ... naravno, dobrodošla u klub!
( ... i već u startu si podigla pozitivnu statistiku kluba :klap)
AuroraBlue , Andream ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule :love2:
Mimek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :kiss:
Vikki ... :love2:
Mare, Taca, Tiki, Glacova, Sretna, Shanti, Mojca, kokice ... svima veeeliki :love2:
Andream, AuroraB za vaše folikuliće ~~~~~~~~~~~~~~~!
Enya dobro došla i sretan rođendan :klap:! (nisam više najmlađa :nono:)
Enya, sretan rođendan!!!! :-D
Sara, u kojoj si ti fazi? vidim da je postupak u tijeku..
Enya ... sretan ročkas!!! :-D
Andream, AuroraBlu .. vibrrrr :love2:
Tri vinogradske akcije i jedna riječka-naprid naši:-D
draga enya sretan rođendan:gumi::joggler::sing::sing::sing: draga trudna punopravna članice
Enya, sretan ti rođendan :sing:
Tikice, bila si... :heart::naklon:
Evo i ja ovdje za tikicu:naklon:
Još jednom i ovdje za Tikicu :naklon:
Jutro curke drage, evo nakon kraćeg izbivanja s najdražeg foruma, javljam da smo dovršili "ono nešto veliko" čime smo se zadnjih godinu i pol intenzivno bavili... Misija je uspješno završena u petak, kućica na Žumberku je sad naša i odahnuli smo. Zvuči kao da je ovo totalno off topic, ali meni, odnosno oboma, donosi toliku količinu pozitive da će definitivo djelovati na sve hormone koji potpomažu oplodnju, tako da i nije skroz off topic. :) Sve vas pozivam da svratite ako vam je do divljine, plavog neba, čistog zraka, mirisa trave... :)
Osim toga, javljam da sam odlučila otići u Cito na konzultacije... sutra u 11.30 kod dr. Š. Uf... Sad sam se naručila i već me počelo šarafiti po trbuhu...
mojca prekrasno, a tvoj poziv ću rado iskoristiti u proljeće kad tamno na Žumberku sve zazeleni i procvijeta
cure jel' se itko čuo s Mimek? koga je ono zadužila za komunikaciju
andream jel rastu?
sara38 sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sretna, no sikiriki, Mimek je pod kontrolom:-), Mojca, ja već vidim hrpu nas na Žumberku na proljeće, svak donese po nešto i tulum:-)
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu JS! :heart:
andream, nije dobro da probada, tako je i meni pobjego pred punkciju, al nadam se skupa s tobom...
Mojca, dr. Š. je super..ima vremena za razgovor, pazljivo sluša i ja sam prezadovoljna bila. Vjeruj CITU jer u posljednje vriijeme imaju super rezultate...ja ovaj mjesec odustala jer mi svekrva dobila gangrenu pa ne znamo sto ce biti:-(
Tikice, ti si zakon!!! :klap::naklon: i za sve što si rekla, i za izgled!
Mojca, odlične vijesti :-D Na proljeće smo kod tebe, a jako me zanima kako će sutra proći konzultacije. Javi nam se čim budeš mogla. I ja sam kandidat za Cito...
Andream, ~~~~~~~~~ za uspješan lov!
Dolazi li netko od vas na kavu danas? Ja se piknem na poslu, pa dođem oko 6, iza 6.
jel to tikica_69 ?
bila je najbolja!
zedra:heart:, bar mi s 40 i kusur to dobro znamo:-)
AB, ja sam tamo među prvima, ko i uvijek, štreber:-)
Tikice bila si odlična!!! Kako si ga isprašila haha. Natjerala si ga da sam sebe diskreditira gomilom tako očitih laži (pogotovo on odmrzavanje-zamrzavanje)!
Andream~~~~~~~~~~~~~~~za dobar ulov folikulića :-).
Ja na žalost neću danas doći na kavicu, jer sam dobila m i užasno me boli tako da jedva čekam doći doma i ušuškati se pod dekicu. Ali to je dobar znak, jer za 8 dana idem na folikulometriju u Vili za prirodnjak :-).
Aleksandraj, hvala ti, takav doktor mi treba... ja sam već sad u panici. :)
AB, budem javila... odmah nakon konzultacija idem kod frendice na oporavak, pa ću se spojiti.
Nego, Mare, na Žumberku uz tulum možemo imati kondicione pripreme za B&B trku. :) Ma... na Žumberku možemo što hoćemo! :)
bok,
da se prijavim u klub :)
nakon 6 mjeseci "čekanja" od prosinca možemo krenuti u planiranje trudnoće. Bez obzira na godine pokušati ćemo prirodno, da li netko od vas također pokušava prirodno? Ili si nečim pojačavate mogućnosti uspjeha: vrkuta, odn. čajevi općenito, klomifeni ili ne znam čime još si povećavamo šanse? Prijateljica mi kaže da klomifen jako tanji endometrij? Hm?
hvala na odgovorima i sretno nam svima :)