Evo za kraj tjedna imam i ja jednu lijepu vijest....moj eskimić se hrabro držao i sad je sa mnom na čuvanju....beta 27.10....
Printable View
Evo za kraj tjedna imam i ja jednu lijepu vijest....moj eskimić se hrabro držao i sad je sa mnom na čuvanju....beta 27.10....
Chiara super za malog smrzlica, sada neka ostane u bushi do ljeta:)
Miga čestitam, drago mi je da si uspjela! Neka bude i dalje sve kak se šika
Miga čestitam!
Mury sretno na transferu i da mrvica/e odluče ostati kod mame :)
Chiara držim fige eskimiću!
Ježić puno puno ~~~~~~~ za tebe :)
Linalena, hvala za listicu :naklon: i sretno :)
Miga cestitke na beti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje:klap:
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za uspjesan i dobitni transfer:klap:
Linalena bravo za listu:klap:
Svim cekalicama saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i puuuuno puno trudnicke prasine:yes:
Cure, prijavljujem danas transfer dvije blastice :zaljubljen: :zaljubljen: iz sek. IVF-a.
Beta 28.10.2011.
Sretno svima i veliko hvala na podršci!!!
linalena svaka ti čast za listu, stvarno si si dala truda :-)
i svima sretno, da se što prije prebacimo na trudnički podforum
Cure hvala na pohvalama, sada skupljam ispravke i dodatke pa ću u pon ponoviti
Mury bravo za blastice i to dvije, :-D:-D
Chiara i za tvoga kako kažeš eskimića :-D
Meni danas 5dnt, dosada me malo prali valunzi ono vrućine ali danas niš, dole pritisak na momente, grudi niš apsolutno niš. U ponedjeljak idem raditi joj kak mi se neda.
Na IVF i bolovanje sam pisala već kako s obzirom da unutar mjesec dana imam 2 bolovanja iste dijagnoze (jedan dan je sporan) moram u ponedjeljak na komisiju, kak mi je to glupo.....
Svima velika pusa i puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima sretno!!!
Mury, drzim najvece pozitivne fige ikad!!!
Miga čestitam!
Chiara, linalena, ježić i svima koje cekaju + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury zajedno cemo cekati betu :-)
Ja sam jucer na cuvanje dobila tri mrve :-)
Miga čestitam, nek se beta uredno dupla iz dana u dan:-)
vedre jako mi je žao:-(, super je da imaš plan za dalje i želim ti od srca da se tvoj slijedeći plan ostvari ¨¨¨¨
chiara super za eskimića pobjednika, nek se lijepo ugnijezdi¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
linalena, ježić ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨da su se mrve već smjestile:-)
morskavila super za 3 mrvice, nek te ne napuste narednih 8,5 mj.:-)
Mojoj dragoj Mury šaljem poseban zagrljaj (cure nadam se da mi ne zamijerate:-)) i nek se dvije mrvice čvrsto uhvate za svoju mamicu¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Za sve one koje sam izostavila (ne namjerno), šaljem mnoštvo¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za uspijeh!
Oh, sad ste me rasplakale, koliko podrške i ljepih želja :heart:
morskavila~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da skupa dočekamo ljepe bete i skupa završimo i u rodilištu :mrgreen:
linalena, ježić, hakya,chiara, i ostalim čekalicama ako sma koga zaboravila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nastavite ljepi listopadski vlakić trudnica!
I svima ostalim mnoštvo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što im treba!!!
Mury mislim na tebe i držim fige do neba za 2 lijepe blastice- čudesan rezultat iz odmrznutih js~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
chiara, linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a posebne vibrice za ježić, očekujemo sutra veeeeeliku betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury, čestitam na blasticama! Zaista super rezultat za odmrznute stanice!
chiara, i tebi isto sretno!
Nek vam čekanje bete protekne u miru i nek se vaši mali eskimi dobro ugriju kod mamica, kao što je bio slučaj i kod mige24!
Ja sam izgurala čekanje, sutra ćemo znati na čem smo! Hvala svima na podršci!
Ježić za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ježić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra!
Jezic, vibram za sutra, sretno i sve nas razveseli!
Ježić...~~~~~~~~~~~~~~ za betu sutra...
Mury :klap: za blastice, vibram iz :heart: da je čudotvorac ovaj put smiksao manje tvrdoglave bebice, koje će se odmah uhvatiti za svoju mamicu!
ježić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!
ježić, sretno sutra~~~~~~~~~~~~~
mury,super za blastice i sad za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ježić za sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jezic~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrasnju betu:yes:
jezic puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu sutra
Za velike bete sutra drage naše ivanicaa, lastin rep, ježić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i sigurno će sutra biti i punkcija pa nek budu plodonosne i bezbolne
a transferi da budu u taman najbolje vrijeme i na najboljem mjestu
sve buduće mamice i tateki velika pusa
Ježić puno pozitivne vibre:-D:-D:-D za veliku betu sutra:heart:
Ježić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra i da bude pozitivna beta....
ježić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeliku betu sutra.
ježić mnoštvo pozitivnih¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ za sutrašnju betu, daj nas šokiraj brojkom:-) sretno!
Ježić sretno sutra......kako je brzo prošlo ovo vrijeme do bete...nadam se najboljem
ježić~~~~~~~~~~~~~~
Ježić puno puno ~~~~~~~~~~~~ za danas za betu da padnemo u nesvjest :)
Lastin rep i ivanicaa također puno puno pozitivnih vibrica za najljepši mogući ishod!
Sretno svima ostalima koje su na punkcijama/transferima/folikulometrijama!