Darija :fige: za debeli + ili || !
Printable View
Darija :fige: za debeli + ili || !
Kakvi su tamo Dr? Danas sam napravila briseve i pocela piti duphastone pa u nazvati kada dode M!
nemoj razmišljati kakav je tko već se fokusiraj na krajnji cilj.. eto, moja topla preporuka. nekog boli, nekog ne, nekom je doktor bio grub, nekom nije i tako u nedogled. po meni je bitnije gdje ćeš prije doći na red jer vrijeme proleti samo tako..
stisni zube i odradi to :taps:
Pa to je istina a htjela bi to sto prije rijesiti :)
Dobro jutro,cure drage! Ja poranih,tako da ce se kafa i ohladiti dok se sve spavalice razbude:-). Kod mene od ovulacije ni o,a nismo ni pokrili dobro,tako da sledecu M cekam potpuno smireno(i sad se bas pitam sta cu ja na odbrojavanju:-D).
Žužy - iskreno mi je žao! Uistinu se nadam da ćemo do kraja 2014. gurati kolica. Ima nas par koje smo stvarno starosjedilice i vrijeme je da se maknemo odavde na trudnički forum. Kad bacim pogled na listu, sjećam se tebe i Ljubilice da ste bili ovdje od početka kad sam se ja aktivnije uključila na Rodu. :cry:
Hello Kitty - budući da si navela da je 95% spermića deformirano smatrala sam da inseminacija nije adekvatna (jer je nužno da jedan od onih 5% oplodi JS). Ali nisam znala podatak da se i kod inseminacije probiru oni najbolji. Dakle - isprike za krivo tumačenje.
Jutro cure!
Malo navratih da vidim kako ste..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ljubičicama do neba!
Viki kad ćeš piškiti? Visoko si na listi..
Zuzy :-*
Ja sam i dalje u iscekivanju svojih ispitnih rezultata, učim punom parom svaki dan..tesko spavam, brige me more, podočnjaci do poda..zavisi kako koji dan..imam uspone i padove..Još očekujem M za 3-4 dana, a već par dana imam neke bolove u trbuhu kao da ću dobiti, pogotovo kad idem na aerobik..sumnjam da je išta, jer nismo bili aktivni ovaj mjesec..svega jednom ili dvaput kad je bilo pozeljno.
:-* svima!
Ljubičice moje, držim vam fige :heart::heart:
Samo da pozdravim sve trudilice. NIsam imala internet nekoliko dana, iskreno mi je nedostajala podrška ovog foruma.
Pozdrav svima :)
Jutroooooo!
Jutro!
Jučer bijah slikati zub jer sam to odgodila zbog "moguće trudnoće" kako piše kod njih na vratima. Otvori mi mlad, visok, zgodan dr. s rendgena i pita me jeste li trudni. Nakon mog ne, pita on jeste sigurni? Ne. 100 posto! ne, 150 posto! I počnemo se smijati! Onda sam razvezala jezik da zato nisam došla prošli tjedan slikati zub!
Kako sam se raspričala s totalnim neznancem! Jadna ja...:lol:
lista za 13.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41dc
hope_12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc +
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
cure hvala svima na figama :shykiss: M još nema :-D ali neznam, dolje imam nekakav blagi pritisak (ne bol), i cicke su mi ogromne hahaha neznam ni sama sto da mislim, o bože koliko je glup taj osjećaj iščekivanja dok nisi ni sam svjestan što zapravo očekuješ M ili + :drama: probat ću ne opterećivati se danas s time ( hahah ova mi je dobra) i eto ako ne dođe sutra ću piš piš :)
Hej curke purke!
vucica,bez obzira na slabo sprovedenu keks dijetu,ja ti ipak ~~~~~~~~~~~ za dalje u ljubičicama!
vojvodjanka,fala na kofi!A ja skuhah evo frišku,vruču,mirišljavu...
Danas nam Hope ide giniću,pa čekamo vijesti da je bebuška tam di treba biti :klap:
Srećo,a kaj se sekiraš,ak te lik nije blijedo gledal..bar ste fino pročavrljali,hahaha!Valjda niste na kraju zaboravili poslikat zub :mrgreen:
anka,kaj ne...pa baš sam neki dan rekla,ponekad imam filing da bum ostala za sjeme...i da mi je suđeno do kraja života uređivati listu i ispračivati trudnice na onaj pdf kojem sve žudimo..
Moja temp. leti dolje,sad čak osjetim i prvo pikanje dolje..cice još bole i to me čudi.
Sad baš ftruc idem slagat klipiće :kuhar:
a joj što mi učini ovaj FF!
Upišem ja danas svoju temp. i on mi pomakne O sa 11 na 18 d.c. i to crtkano a bila je lijepa puna crta na 11d.c.
A ja prije 2 dana (misleći da mi je 8dpo) izvadila progestron i estradiol i baš dobila prekrasne visoke brojkice,
a sad ispada da sam krv vadila 1dpo!
ko je tu sad lud?
Darija,s veseljem čekamo sutra :fige:
hvala puno žužy :love2:
krojachice,ma pusti ga...ne vjerujem da je ispravno označil,i rekla bi da ti je stvarna O bila 11. dc.
A i nalazi su ti bili prikladni za te dane nakon O. :yes:
krojachice mjerenja na 10 i 14dc nemas ili si ih discard-ala? po nalazima je ovulacija sigurno prosla, tako da si bez brige.
Bok cure :-) evo ja od doktora, sve je ok, bebica je na mjestu, 5tj i 5 dana...mala tockica je :) kako da otvorim novo odbrojavanje ? :-o
jejjjjj uspila sam :dancingfever:
Seeeeelimo :-D
hope_12 divnooo :zaljubljen: čestitam od srca :)))
Evo zvala sam na merkur za hsg ne primaju ako nisi njihov pacijent, a na sv. duhu ne radi rtg aparat a Vinogradska nema kontrasta :(
Viki,a Zabok?
Ajd mi odg. na novom odbrojavanju.:-)