:heart::heart::heart::heart::heart:
Printable View
:heart::heart::heart::heart::heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
Vibramoooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Mali misicu drzi se i budi snazan!! ❤️❤️❤️❤️
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislim na vas
:heart:
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
~~~~~~~~~~~~
mislimo na vas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mis lim na vas♡♡♡
♡~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svakog dana molim za Vas i malenog.....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
molim za Vas
:zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡♡♡♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~ :heart:
molim za Vas
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
vrlo je teško odraditi bilokakav tretman alternativne medicine kad je na intenzivnoj :unsure:
mi smo uspjeli samo na daljinu jer nitko ili ne želi doći ili ga ne bi pustili da to tamo radi
Nadam se da vam je bolje... Puse šaljemo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Saljemo hrrrrrpe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mojem mišu je danas malo bolji dan ali hrpi djece očigledno nije bio. Ušli smo unutra tek oko 15.30 jer su stalno bili prijemi, a izbačeni smo nakon 20 minuta jer su mu jednog vršnjaka morali oživljavati :-( HB, uspjeli su. Tako da smo se danas družili manje od sat i pol. Danas je dan bez tempice i dan s drugom pidžamicom :-) Odmah sam mu odjurila kupiti još dvije jer mi je narasao :-) a naročito kosica, ajme koju čupicu ima na glavi :-) Mislila sam žicati i čuvanje u krilu, ali nije bila situacija za to. Samo smo se mazili i ljubili. Bio je miran čitavo vrijeme, valjda se i na tubus priviknuo. Pričala sam s njegovom doktoricom s odjela, vjerojatno ćemo ići po kanilu, pa mooožda na odjel. Baš je pravi borac! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dalje za malog borca i vas :ghug:
Aaa ljubav naša! !!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~evo još puno puno da sve krene na bolje!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za malog borca, tebi i tvojoj obitelji :ghug:
Drzim fige
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
I jedan, ajmo reći, off... nema ni jedan jedini zub :lol: 10 mjeseci, 20 dana. Sad mogu samo reći kamo sreće da ga još i to ne muči!
Lijepo je citati da ste dobro :)
~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!
Kasne zubici kao i mariji. Kasne pod navodnicima. Mis mali ♡
Naš pravi maleni najljepši borac,kako je lijepo pročitati lijepe vijesti~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~samo da tako bude i dalje!
Ljubimo vas! :heart::ghug::-*:-*:-*
:heart: za miseka
I tebi :-*
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
Hrabrica mala :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu noć