Beta 236. Trebam doći opet za dva dana da vidimo jel se dupla. I uzv ću vjerojatno raditi u ponedjeljak.
Ja sam mislila da beta treba biti veća, ali kaže doktor da je to veće od prosjeka za ovo razdoblje. :)
Ajmoo Buncek, sretno! :-D
Printable View
Beta 236. Trebam doći opet za dva dana da vidimo jel se dupla. I uzv ću vjerojatno raditi u ponedjeljak.
Ja sam mislila da beta treba biti veća, ali kaže doktor da je to veće od prosjeka za ovo razdoblje. :)
Ajmoo Buncek, sretno! :-D
Riri pa znas da je to junačka beta... Drzim fige!!!!
Andydea, tri mjeseca. Imala sam biokemijsku na proljeće, ali tad nismo pokušavali. Onda smo se jaaako pazili dok nam ne prođu svatovi i onda počeli.
Mene je isto boluckalo sve, kao da trebam dobiti. I još me bolucka.
Justme, hvala :kiss:
Riri, super ti je beta. Bas lijepo. Pretpostavljam da gin ne ocekuje vec u pon srceko vidjeti ili?
Bas gledam dal ima podatak s otprilike kolikom betom se vido srce i nasla sam:
" Porast HCG-a i razine progesterona s visokom sigurnošću govore za urednu kliničku trudnoću. Ona se dokazuje kad se ultrazvukom prikaže gestacijska vrećica u maternici, najranije 31-og dana ciklusa. Tada je razina HCG-a viša od 1000-1500 IU/L. Na kraju 6. tjedna trudnoće (u drugom tjednu izostanka menstruacije), razina β HCG je iznad 6000 IU/L, na UZV se vidi par mm veliki embrij i mogu se vidjeti otkucaji srca."
Hvala! :kiss:
Nemam pojma haha. Rekao je da dođem da vidimo jel se nešto vidi. Možda želi vidjeti gestacijsku vrećicu?
Ma da, svejedno. Eto uzivaj u svojoj srecici! A valjda cemo ti se i mi ostale pridruziti u uzivanju. Mozda ne ovaj mjesec, ali nadam se ove ili iduce godine (bar za sebe). :-) Kod mene nije neka priša.
Ajme nisam par dana gledala i dođem kad ono plusići <3 <3 <3
Riri, sretno ti do kraja! Neka sve bude dosadno i po udžbeniku i da uživaš u svakom trenu:*
Mislim da neki ginekolozi pozovu tako rano da vide jel sve ok, jel se vidi šta bi trebalo za taj tjedan (gestacijska i odjek ploda) i da je sve tamo gdje treba biti.
A srce je nama zakucalo u 6tjednu, ali nekad bude i tek u 7. ili 8. tjednu.
Mi smo novo odbrojavanje otvarale kad su nam sva srčeka počela kucati. Tako nam je netko bio tada napisao da se tad otvara, ali ti vidi kako tebi odgovara. Bitno da se otvara novo odbrojavanje! (p.s. ajde neka bude pravilo da svako drugo bude dvostruko ili trostruko, može? :p )
Hvala cure! :kiss:
Ma otvorit ću i ja onda kad čujemo srce. :) I slažem se sa idejom haha. :mrgreen:
Ema, pa da, kao da je vazno hoce li riri cekati jos nekog... svejedno samo da bude pluseva i beba i da bude sve ok.
bravo riri :-D :-D :-D
Ema, nisam se dobro izrazila. Hehe. Mislila sam u stilu: pa i nije vazno da li ce cekati ako neka od nas i zatrudni u iduca 2-3 tjedna - najmanje ce biti bitno dal ce odbrojavanje biti zajednicko ili ne. Nek Riri otvori temu, a slijedeca cura ce vec otvoriti svoju kad bude spremna, bilo to za 2 tjedna ili 2 mjeseca... Samo da bude sve dobro, nije kao da tu pisemo zbog otvaranja odbrojavanja s nasim nadimcima. :-) Bar ja ne! Hehehe
Bilo bi najbolje da sve zatrudnimo u iducih mjesec dana i gotovo odbrojavanje :-)
:heart::angel::heart::ghug:
Riri, kako se osjećaš? Piši nam malo da se prisjetimo prvih simptoma :)
Koji ti je danas dpo?
Trebam nove grudnjake. :lol: Sve mi kipi, valjda velika navala hormona? I boli.
Tlak mi je konstantno nizak, stalno mi je pritisak u glavi. I u jajnicima još uvijek neki pritisak. I stalno sam žedna, ne znam jel to simptom trudnoće ili nečega drugog. :lool:
Danas 15. dpo
Ajme Ljube pa pala bih u nesvijest od šoka da mi to kaže na pregledu. :lol:
Da, nigdje ne piše. :lool:
Kako si ti Ema? Viki, Chicha? Pišite i vi što vam se događa, pripremajte nas haha. :-D
Čestitam Riki92,želim ti urednu i dosadnu trudnoču...a otvori brojanje kada ti želiš,ja sam 32dc kad sam tek test radila
Pa riri i meni malo mirise ta beta na 2, ili malo raniju o
Sto god od toga dvoje dobro je hahahahaha
Koliko se sjecam i ja sam bila zedna prije testa koji dan. Ali ja sam u to vrijeme postavljala laminat pa sam tome pripisivala. Mozda je i to rani znak. Hahahahah sad sljedeci mj gledaju svi tko je zedan malo vise hahahahaha
Hahaha, ja sam non stop zedna i non stop piskim. Samo kaj je test na trudnocu negativan :-)
:heart:
Lista za 30.07.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~31.dc-test pozitivan!!!
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~22.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~19.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~8.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~6.dc
justme409~~~~~~~~~~~~3.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~3.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~2.dc
jucer stigla M... tko je šiša!
cure,ja sam sinoc bila na najlipsem mjestu na svijetu-na koncertu za naseg Olivera Dragojevica (Trag u beskraju) e to ste trebale vidjet. toliko ljudi u svom malom mjestu nisam ja mislim nikad vidila. tako super atmosfera! iz svakog kafica,restorana,trgovine,kuce...sa svakog zvucnika izlazile su samo njegove pjesme. gdje god prodes cujes njega. nesto neopisivo! jedva cekam sljedecu godinu da se ovo ponovi. Bio je SVE!!! :heart:
cure kod mene ogtt nije bas bajan :-/ nikad mira. 4,5/9,7/6,3
Andydea baš lijepo :heart:
Viki :love2: I što sad ide? To se prati, liječi ili?
Sto je tocno ogtt?