Kitty draga, sačuvaj test za uspomenu! I moja je crtica blijeda, a u 14. smo tjednu. Zapravo mi se čini da je sve bljeđa i bljeđa, ali je zato trbuh sve veći i veći:)
A sad čekamo betu!!! Sretno i čestitam!!!!
Printable View
hej cure, želim sreću svim čekalicama, a osim toga moram napomenuti da Vam se (iskreno se nadam) sutra pridružujem u čekanju. Sutra mi je predviđen transfer i stvarno je jaaaakkooo teško živjet u neizvjesnosti! Divim se svima Vama koje se uspijevate suzdržati od kućnih testova, stvarno neznam kako to radite, ali ja mislim da ću kao kitty napravit kućni test. Do sada ga nisam nakon nijednog transfera radila jer sam dobivala mengu 9.dnt , ali sad mislim da je vrijeme da se to konačno promijeni!!!
Za sve cure koje su u postupku i svim čekalicama šaljem puuunnooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (za mene je čekanje definitivno najgori dio postupka)!
Za sve cure koje su u postupku i svim čekalicama šaljem puuunnooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (za mene je čekanje definitivno najgori dio postupka)![/QUOTE]
potpisujem
hvala vam cure svima na podršci, stvarno se nadam da je to to!
~~~~~~~~~~~~~~~ svima da vam čekanje što prije prođe.
Maslina :bye: tvojoj bebici u trbuhu!
Morala ja ići na komisiju za bolovanje jer mi je od prošlog manjee od 30 dana i dr na komisiji još produžila bolovanje, na ukupno 3 tjedna a ja taman sutra mislila ić raditi. Sada si nekak razmišljam možda da iipak ostanem doma uživati a moram i šoping ob aviti jer nemam ni zimske šuze ni jaknu. Radim u školi i super su mi nadležni, kažu da ostanem jer zamjenu imam i nek se ne brinem. Mama me naagovara da ostanem, a i lijepo mi jje s pesom doma
Al opet meni je čak i od čekanja najgori osjećaj poslije kada se vratim na posao svjesna da sam 2 tjedna bila na bo za niš, uff kada osjećam baš veliku odgovornost prema poslu
linalena, kužim te u potpunosti, tako sam se i ja žderala poslije aih što sam ostala doma do bete, a tad sam još i putovala 55 km na posao i nazad svaki dan, tako da stvarno nije bilo za šaliti se, ali ja sam si stalno predbacivala kako sam na bolovanju a nije mi ništa i kako žene stalno ostaju T a rade i teške fizičke poslove i svašta.
nemoj se živcirati, odi ženo lijepo u šoping, uživaj u ovim sunčanim danima dok ih još ima, igraj se s pesom itd. a za tjedan dana nadam se slavimo!
menii je danaas 7dnt i stalno se pipkam dal ima temperaturu, ne znam zakaj al nekaak vjerujem da je to najbolji simpotom
i sada išla mjeriti i gle 37
možda ipak
Evo da i ovdje prijavim; moja beta 14dt 278,17.
Sretno svima!
linalena, bazalnu treba mjeriti, i to cijeli ciklus, inače nije pouzdano (evo, nek tebi bude pouzdano:-)).
:-) bravo za ježicu i malog ježića!! sretno!
ma ne mjerim ja to bazalnu neg tak samo se malo igram s toplomejrom, nije dost kaj si svako malo guram/pikam nekaj
E da, jučer se porezala ribajući zelje, i sada ta ranica svako malo krvari, smiri se pa ak se malo lupim, operem ruke ili kj god opet se otvori, a ja sada zbog heparina paranoična
ja od punkcije imam 37 sa 2 ili 3. zvala sam sestre i rekle su da je to ni sim ni tam i da moze biti od punkcije jer su mi jajnici iziritirani.
danas je 3dnt i opet isto stanje. inace i u svom normalnom ciklusu imam povisenu temperaturu prije M (tjedan prije). ima li jos netko sa slicnim iskustvom?
Ja uvijek poslije transfera imam tak malo povišenu temperaturu koja nestane ako nema niš, u biokemijskoj je osstala
Cure, meni danas tek 2DNT, ali čini mi se da već osjećam lagane menstualne grčeve :-(...Vještica treba doći za tjedan dana najkasnije, uh :-(..a možda i umišljam, više nisam pametna....
Ja menstrualne grceve osjecam od ET i nikako nisu stali, prvi par dana sam ih vise osjecala, a sada par puta u toku dana, i popraceni su nekim zatezanjem i probadanjem koje mi i ne slici na menstrualne grceve, a pogotovo ako se naglo ustanem ili legnem na bok. Ja moram dobiti isti dan kad mi je i beta, iako prvi put od utrogestana dosla mi je tek par dana nakon sta sam ih prestala uzimati.
Pozdrav cure! nova sam ovdje,ali vas čitam već dugo. Ne znam sto misliti:danas mi je 15dnt beta 37,87. ?? Molim komentar...
ježić bravvooo i sretnooo
Ja bi trebala dobiti u srijedu da nije postupka, a i to je po mom inače ciklusu a ovo je zapravo prvi ciklus poslije stimulacije. I prvi puta je taj ciklus bio sprčkan. Beta tek u ponedjeljak. Dva puta dobila nakon 4 dana od prekida utrića a zadnji put dobila odmah sljedeći dan sa spotingom prije jedno 3 dana
I zato i sada stalno pogledavam u gać umjesto da se opustim
I da, ostajem na bo
Kitty... cestitam na plusicu!! i vjerujem da su to bebice :)
i ja non stop pogledavam u gace :( pogotovo sto i od utrica osjetim da malo curim pa onda stalno virkam da ne krvarim :(
meni je beta u petak, a da nije bilo postupka sutra tj. danas bi trebala dobiti, pa ako ne bude nista ujutro vjerujem da cu napraviti test. to je onda 13dnt pa se nadam da ce nesto pokazati...
ja sam bila na bo prva dva tjedna od punkcije, ali sam jucer pocela raditi jer mi je dosadilo biti doma :)
ali ti uzivaj... ako se ne varam susjede smo (ja sam u Zaprudju) i imas peseka pa uzivaj jos malo na nasipu u ovim suncanim danima :)
sretno svima...
Draga vanesa84 ja jos nikada nisam vidjela betu na nalazu pa nisam neki strucnjak. doduse obicno je beta veca 15dnt, ipak ne zelim te obeshrabrivati jer citala sam zaista da je bilo svakakvih slucajeva koje su zavrsile lijepim bebicama.
jeli ti bio transfer 3. ili 5. dan?
uglavnom javi svome doktoru pa ce ti on reci sto i kako dalje. pretpostavljam da ce ti reci da ponovis za dva dana.
u medjuvremenu, pogledaj ovdje referentne vrijednosti bete ovisno o starosti embria. i sretno:zaljubljen: do neba.
vanesa84, beta iskreno je mala, ali najbitnijeje da se pravilno dupla. Mislim da su za to najbolji primjeri naša ginger i inesz ginger ima dvije prekrasne curice, a inesz je već prilično okrugla ) :-)
Vanesa najvaznije je da se beta pravilno dupla.Beta jeste niska,ali mozda je bila kasna implantacija pa se kasno pocela luciti.U svakom slucaju nastavi sa utricima a to ce ti i dr. reci i ponovi betu za 2 dana u istom labu.Sretno draga:)
Drage, ja više nemam snage od čekanja...
Danas 7dnt (3d 2x 8-staničnog) i još uvijek me bole jajnici od punkcije a od 1dnt kao da ću dobit svaki čas i ne prestaje. 1dnt sam zvala kliniku i rekli su da popijem nešto protiv bolova i normabel, uzela sam samo normabel ali taj osječaj da ću dobit ne prestaje ni nakon 7 dana. Da li ima uopče nade za mene da se više nadam da će na kraju biti sve ok. Neugodno mi je zvat opet na kliniku kad su mi rekli da jajnici mogu bolit nakon transfera. Inače imam bolne i ovulacije i pred m. Jel imao tko takvih problema a da je ipak dobro završilo?
Nade ima uvijek, kad su prisutni bolovi i kad ih nema! Tako da strpljivo čekaš betu. Ako ti je bol nepodnošljiva, naravno idi do klinike na savjet a i da te vide. Sretno!
p.s. meni to miriši na dobro...;)
samo ću malo ćirnit i svima zavibrat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i reći by-by tim crnim mislima , sad se moraju redati poziitivne bete 8-)
Oh crvenkapice moja, teško je misliti da će biti ikada dobro nakon svega,ali ajde, nisam ni blizu još potonula kao prošli put :-), nada je još tu, i sutra idem na posao, da se manje zamaram glupim (ne)simptomima...
Snekica, hvala i ja se nadam da će biti sve u redu ali baš se nikako ne mogu opustit...
hvala cure! vidjet ćemo sutra kakva je beta #2
Cure, došla sam vas malo podržati! Slažem se s linelanom; bye bye crnim mislima!
Vanesa, koji dan je bio transfer? Koliko su ti vratili? Obavezno ponovi betu sutra!
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Može li mi tko reći jesu li bolovi u leđima i donjem dijelu trbuha normalni ako je ET bio prije 12 dana, betu vadim u nedjelju. Trbuh jako napuhnut.
Sretno svima!!!!:-D
Evo da i ovdje javim: moja beta 13dnt 238,40 :)
puno srece svima, a pogotovo cekalicama bete
ovo je super, pa napokon je krenulo sa lijepim vijestima.........svim trudnicama veeelike čestitke na uspjehu i neka tako ostane do dalnjega jer ima nas koji se želimo pridružiti
i slazem se sa jezic i linalena da treba reci papa crnim mislima.
Cak ste jucer i mene uspjele zbedirati jer nisam imala nikakve simptome, a eto ipak je za sad sve dobro, a nadam se da ce tako i ostati!
samo ostanite pozitivne... zelim vam svima da uspijete sto prije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Malena19 cestitam:klap: od:heart:
Meni danas 11 dnt. i dalje me bole jajnici i osjecam zatezanje i grceve, pa ponovno bolovi nalik menstrualnim, neznam ni ja vise sta da mislim, i cesto mi se ide na wc zbog pritiska na mjehur, a uopce ne pijem toliko tekucine.Dea84 i ja od et. osjecam te bolove svakodnevno i uopce ne prestaju. Jos 2 dana pa cemo doznati na cemu smo, a panika me hvata, od jucer ogromni grop u zelucu. Ovo cekanje do bete me ubija.
hvala cure!!!
ja sam bolove imala prvih par dana jer je bila HS, ali onda se to smirilo i zadnjih tjedan dana nista, a eto velika beta.
jedna od cura koja je bila sa mnom na punkciji i transferu je stalno imala bolove i stalno je imala osjecaj da ce svaki cas procuriti i danas mi javi da je popiskila plus :) nisam nista htjela spominjati za nju jer jos nije vadila betu, ali sam sad namjerno napisala da vidite da je to kod svakog razlicito i da nista ne znaci niti kad ima niti kad nema boli/simptoma. Sve smo mi razlicite i kod svakog je situacija nakon postupka razlicita.
A da ovo cekanje bete ubija to da.... i ja sam izludila... ali sam si na pocetku zacrtala da necu nista raditi do 12dnt i tako sam lakse izdrzala... ali zato odmah 13-ti dan pisanje :)
sretno... i zelim ti veliku betu :)
malena19, čestitam!
Meni danas 4DNT, i jutros u zoru bolovi po dnu trbuha, ovo mi ne miriše na dobro, kad god imam te bolove baš po dnu trbuha, nema T :-(
Hakya, da izdržimo do bete~~~~~~~~~~~~
Makar si ja razmišljam na napravim test u subotu 11dnt?
Mislim tek toliko da znam imam li se nadati