Kod 3dnevnih beta se vadi 11dnt, tako da će se vidjeti. Kad ti je 11dnt?
Ja sam u Petrovoj oba puta rekla da mi pošalju dobar nalaz i bete su mi bile dobre. :mrgreen:
Printable View
Kod 3dnevnih beta se vadi 11dnt, tako da će se vidjeti. Kad ti je 11dnt?
Ja sam u Petrovoj oba puta rekla da mi pošalju dobar nalaz i bete su mi bile dobre. :mrgreen:
11dnt mi je u petak.
Ajme ludaaaa sam vec polako od simptoma/ne simptoma....
Cestititam na dobrim betama... :)
Evo i mene cure,danas primjetila smedji iscjedak na dn.ulosku i naravno panika,bila na utz i sve u redu,kucaju nam dva srca!!!!!
Nina prekrasno, cestitam! :heart: :heart:
Nina čestitam :heart::heart:
Hvala vam cure,i vama zelim sve naj naj :heart::heart::heart::heart:
Nina cestitam.
Betocekalice kako ste danas?
Cestitke novim trudnicama.
Nina puno srece I za dalje...
Nina super, cestitam x 2, :-D
:kbell:Ajmee tek cu sad poludit. Jutros sam napravila test onaj kineski s interneta. Imam ih doma nekoliko pa sam napravila i nakon 10 tak min se vidila druga crtica ali najblide boje ja mislim sta moze postojat. Danas mi je 9dnt.
Znate li koliko mogu uopce ti testovi bit pouzdani?!
U petak idem vadit betu. :kbell:
manola u zadnje vrijeme cure dosta javljaju sjene na tim testovima, a negativne bete, a s druge strane, ista takva sjena bude i na troznamenkastu betu. na tvom mjestu, ako si nestrpljiva, skoknula bih do ljekarne po gravignost (kosta 20ak kn) i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusic!
Nina 83 ,:zaljubljen::zaljubljen: Čestitam!
da vam se i ja pridružim..
Jučer mi je vraćena jedna blastocista, 3x3 blastice smo zamrzli. Dr se bojao vratiti više od jedne jer imam blagi OHSS.
E sad, imam pitanje, nigdje ne mogu naći odgovor: zna li netko koliko je mogućnost trudnoće pod OHSS-om? Meni je rečeno da je blastocista odlična, ali ono, odlična, da su joj šanse 50%, ali zbog OHSS postoji mogućnost da ipak ne bude ništa i da oni prije vjeruju da ću trudna ostati kad se sve smiri i kad vratimo ove što su kod njih na čuvanju.....
žužy, jesi opet danas vadila betu?
kriistiina, ne znam odgovor na tvoje pitanje ali držim fige da se unatoč svemu ta jedna mala hrabrica uhvati :fige:
manola jesi ponavljala test...ja isto 9dnt simptomi nula bodova-ništa...i da juče radila test(nisam mogla više izdržat) i naravno minus...nekako mislim da ni ovaj put ništa jednostavno se tako osjećam
Joj ne usudim se sad ponavljat nije mi prvi jutarnji. Kupila sam normalan test pa cu ujutro. Ja vise ne znam ni kako sam ni kako se osjecam :-)
Hoces ic vadit betu? Ja planiram u petak bez obzira na test.
ja tek u ponedeljak trebam vadit betu ali u petak planiram još jedan testić......:fige: za test ujutro
Joj hvalaaaa i tebi sretno. Ako ne sad bit ce valjda jednom...:)
Po pravilu bi trebala i ja u ponedjeljak ali mislim da necu izdrzat.
neznam što da ti kažem nada zadnja umire...ja isto nemogu izdržat do bete pa zato napravim koji testić bude mi teško ali se tako nekako pripremim na negativnu betu-to je moj način...u svakom slučaju :fige: pa nek nas iznenadi beta
Ja nit ne vadim betu, samo test. Kad kaze da nihe uspjelo, ne laze. Ne treba mi nalaz na kojem pise - e,fakat nis od toga.
I meni je beta u ponedjeljak znaci skupa cekamo.
Danas jaki menstrualni bolovi 27 dc. Koma sam.
Marinab1304 kazu da je to dobro..
Ja isto tako. Svaki put uredno dobijem menz. 15 dana nakon punkcije, ko švicarski sat. A napravim i test ili dva prije m, tako da menga i negativni testovi su mi dovoljan znak da nije uspilo. Samo sam jednom vadila betu (nakon jednog fet-a) i taj dan kad sam je izvadila sam i dobila m.
Dva puta sam 8dnt prokrvarila, al predzadnji put je 8dnt i par dana bila samo nekakva sluz, ja se bila ponadala da je implantac. jer je bilo rano za mengu, a vraćeni treći dan, kad ono šipak, šokiralo me psihički totalno. A prava m je onda došla 15-ti dan od punkcije. I nikad mi zbog utrića nije kasnila.
Ja betu vadim jer moram javit mpo dr. ,a moram i svojoj dr.odnijet nalaz da mi zaključi bolovanje...šta vi niste trebale javit vrijednost bete u mpo doktoru?
Ja ne, zbog ovog svega što sam prije napisala. A ja ne bi bila na bolovanju svih 15 dana nakon transfera, već nekih 4-5 dana (uključujući vikend) pa bi kombinirala što se posla tiče, nekad GO, nekad bolovanje.
Al znam da se na VV treba javit beta.
Al vama cure manola, mona22, marinab1304 i ostale betočekalice želim lijepu pozitivnu betu i dalje lijepo duplanje :fige:
hvala draga :-*
Hvala...:*
Hvala
Ma vec sam se pripremila psihicki na neuspijeh. I muza isto.
Citam da ima zena koje su imale tako menstrualne bolove i ostale trudne.
Ja sam 3 i 4 dnt osjetila uzasne grceve koji nisu kao M pa se nadam da je implant.
Ali ovo danas mirise na M vidjet cemo sutra sta nosi novi dan.
jutro...evo kod mene10dnt i dalje ništa novog ....marinab1304 i manola ako radite test :fige: da ugledate plusić
Ne znam nisam odlucila jos za test. Moram svakako vaditi betu jer javljam dr.
Danas ujutro nema M bolova.
Bole ledja.
Bradavice na dodir.......
...... A kud su nestale sise danas?
Dobro jutro....ja prijavljujem negativni test 10dnt. Odjel humane u kbc Split zatvara od 1.11 i otvara iza nove godine..
Recite mi ako netko zna koliko kosta prirodni ivf u cita? Isla bi jer sam sad iz stimuliranog pa da to iskoristim....ne znam sta da radim?!
draga moja baš mi je žao :-( .....hoćeš li vadit betu jer ipak je ona stvarni pokazatelj a do tak nada uvijek postoji :-*
Manola zao mi je :(
Mislim da bi se pokazala druga crtica 10dnt...
vidit cu do ponedjeljka ako ne dodu stvari otici cu izvadit betu.
Sretno i hvala vam...
Cito ima cjenik na webu. Ali imas tanku crticu. Tak je meni bilo, nisam bila sigurna je li to crtica il mi se cini. Stalno sam gledala test i nisam znala dal da se veselim. Beta bila 130.