Već sam priredila test, vjerojatno budem u pon, nadam se da to nije pre rano.
Tinca18, držim fige.
Printable View
Već sam priredila test, vjerojatno budem u pon, nadam se da to nije pre rano.
Tinca18, držim fige.
hvala MariNala, nadam se da nam bude pozitivno.
Betu vadiš tek 8.7? meni su rekli da mogu već 5.7.
@Vaki, cuvam se i pazim, ali dragi prvo pokupio pa me ipak uspio zarazit par dana kasnije i to ti je to. :( No kužim da sam osjetljivija u trudnoći...baš je drugo stanje. Izdržat cemo beban i ja. :)
@LaLuna, divna beta, bravooo i čestitam!
@MariNala, Tinca18, želim vam plusice i lijepe bete!
@Ladida, neka bude najsretniji transfer! Puno sreće!
@Ladida, neka bude najsretniji transfer! Puno sreće![/QUOTE]
Hvala, Antigravity :-)
Ti i tvoj bebač ste uistinu jaki. Nadam se da će i moja mrvica sutra tako: primit se jako i ne napuštati me :-(
HAY123, di si mi ti? Ima li te u čekaoni :-)
Zaoravo mi na papiru piše 6.7., ali je to subota, pa su mi rekli da je možda pametnije da vadim u pon, nego dan ranije.
Da budem iskrena, cijeli postupak mi nije toliko teško pao koliko sad ovo iščekivanje i neizvjesnost.
Svima nam želim sreću.
Totalno razumijem to iščekivanje, neizvjesnost... Ali brzo prođe to vrijeme do prve bete, vidjet ćeš.
Mogu reći da sam se počela učiti strpljenju provodeći vrijeme na humanoj, prije i za vrijeme trudnoće. Otkad sam trudna su najveće gužve ikad jer imaju jednog liječnika manje... Znači, prije me izluđivalo to čekanje reda i često kašnjenje na posao, otkazivanje postupaka svaki mjesec zbog nekog problema, a zatim su krenuli napokon postupci... Pa iščekivanje plusića, a onda svake bete, svakog nalaza i ultrazvuka. Mislim da to više nikad ne prestaje, uvijek nešto čekaš i strepiš. :) Inače sam bila vrlo nestrpljiva osoba, ali vidim po sebi da se ipak popravljam po tom pitanju. :)
@Ladida, javi kako je bilo i kako se osjećaš. Navijamo za tebe i mrvicu! :)
Hvala, Antigravity još jednom :-)
Evo me, ležim s mrvicom i dragim. Od 2 oplođene, ipak smo 1 vratili iako je jedan dio mene toliko htio obje pa da se bar jedna primi, ali nekako je prevagnuo savjet dr. Da sam još mlada i da je prvi stimulirani. Vidim da je embriologica više bila za 2, pošto sam izgleda low responder... Ali na pregledu prije tranfera ipak se ustanovilo da su mi jajnici puni folikula i da, ako ne dođe do trudnoće, ćemo morat počet ranije s lijekovima (ako sam dobro shvatila ;-)) 2. Stanicu ostavili smo da se razvija do 5.dana pa će mi znati reći nešto više u utorak. Inače, vraćen je 8stanični embrio, a ovaj s 9 čekamo :-)
Pozdrav svima :-*
Ladida, super za danasnji transfer! Opusti se i grij mrvicu, mada se neces morat previse trudit jer je ionako vruce! Hehehehehe
Bila i ja danas na folikulometriji kaos koliko ljudi je cekalo.... punkcije, transferi nisam dugo vidjela toliku guzvu
Ladida - čuvaj mrvicu! :uteg:
Hay - sretno!
Ja sam pak bila mišljenja da je sad manja gužva jer su polako pripreme za godišnji...
Hay - mene su otpilili... Moram čekati 9. mjesec! Ah, to čekanje. Tu se stvarno naučimo strpljivosti.
Sarah777
Nema Dr. Manestra, osim kad povremeno dođe na ispomoć. Prešao je u Medico. Dakle, Dr. Šepić je na velike solo, pošto profesoricu viđam jaaako rijetko. I tu i tamo vidim kojeg stažista, dvoje me i pregledalo...
Opa! Mislim da mu je to genijalan potez jer mibse cini da ga je kbc ri samo sputavala.
Btw kod nas novosti,
Jucer bili na 2.uzv, sve je savrseno, bebica lijepo narasla, ima vec centimetar i pol. Srce kuca savrseno, sve mjere su kako i trebaju biti za ovaj tjedan trudnoce. Danas smo 7 +5.
Sarah baš predivno ❤️ Ja jedva čekam da me zovu za ultrazvuk... cure koje čekaju 9. mjesec, izguštajte se i iskupajte i za nas koje ne možemo ☺️
Joj to si nam dobro pozelila... nek se makar nakupaju za nas. Da...nis od mora ovo ljeto :/
Sarah i LaLuna, izdržat ćete vi bez kupanja kada imate vaše bebice u buši :zaljubljen: To je baš savjet doktora? Ja se baš pitam bi li bilo loše dok čekam test i betu, a na bo sam, malo si uljepšat vrijeme na plaži, i malo se osunčati (naravno, ne na jakom suncu). Sutra sam u KbcRi pa ću i pitati. U međuvremenu sam si naručila neke superosjetljive testove koji navodno hoće pokazati 7 dana prije očekivane m. :raspa: ovih sam dana pregledala više filmova nego u 2 mjeseca, počela sam čitati nedovršene knjige, slušam opuštajuću glazbu i spavam i plačem... Nadam se, Antigravity da će biti to to :heart:
Ladida navijam za tebe i tvoju mrvicu!!! Znamo sve, sve nam je to vec poznato razne emocije nakon transfera kroz koje prolazis su sasvim normalna stvar! Mene svaki put neka nervoza opere, kao trebala bi bit opustena a nisam pa se nerviram zasto nisam i tako u krug... heheheheh
Kako to da si vec sutra opet na Kbcu?
hay123 idemo vidjet što je s drugom stanicom :sp:
Da, preporuka dr. radi Crinonea mislim, dakle nema kupanja u moru, bazenu... citiram... ništa ne smije u rodnicu osim gela
Cekalice kako ste?
Ima kakvih simptoma ili testića?
tinca18 danas sam isla vidjeti sto je s drugom stanicom, dal' se razvila do blastice, međutim nije :-(
Nadamo se da je mrvica u meni još živa, ali nekako mi je pouzdanje palo :( Nemam nekih simptoma koje bih mogla povezati s implantacijom, osim superosjetljivih grudi, koje su takve cca još od štoperice. Kako si ti?
Joj da! I grozna mi je probava :neznam: :drek:
Ladida nemam ni ja nikakvih simptoma, osim koje si spomenula... ali evo, beta je lijepa i jedva čekam uzv. Trebam regulirat štitnjaču, pa mi je pojačana doza eutyroxa a endokrino kaže uzeti i 2 kapi joda pa me jako zanima koja su vaša iskustva? Uz prenatal, naravno...
Ladida, zao mi je zbog blastice, moras se nadati da ce mrvica u tebi rasti.
Ja nemam vise bas nekih simptoma, svi nestali osim danasnje vroglavice
LaLuna tjesim se tvojim neimanjem simptoma.
Danas mi je 8dnt 3dnevnih pa me zanima da li da radim testic ili da cekam betu u petak??
Zapravo ne pise beta u potpisu vec sam tamo na temi za statistiku pisala.
Ladida, nemoj bit jako zalosna radi embrija, jako cesto se dogodi da on ne dodje do blastice! Zapravo je veca steta sto ti nisu ubacili oba dva ali vrlo vjerojatno ovaj sto ti nisu ubacili ne bi ni dosao do blastice. Ovaj sto ga cuvas u sebi nadajmo se da je bio bolji zato su ga odlucili ubaciti, drzim fige!
Sto simptoma tice, usporena probava, osjetljive bradavice, bolne grudi ja to pripisujem progesteronu... Test mozete pisati 10dnt za 3 dnevni embrij, trebalo bi tad pokazati!
Oprosti Tinca18 :/
Nisam danas, nisam ga ni kupila jos, aaaaaaa...
Idem u ljekarnu popodne pa cu vjerojatno sutra ujutro.
Evo uradila test onaj super osjetljivi, i negativan.
Danas mi je 9dnt, mislite li da li bi mogla sutra na betu, sluzbeno bi trebala u petak, al ako je negativno, moram u pon na posao, pa bi morala znati....
Koliko dugo čekate nalaz bete nakon vađenja krvi?
Kad vadim ujutro, ako hocu nalaz na mail dođe oko 15h.