Mozda ti je zg blize ali ako je cito bolji onda se vise isplati malo dalje otici :)
Mi smo imali sljedecu situaciju,
MM je platformas, na poslu je 35 dana pa je 35 dana doma. Bila sam u teskoj paranoji ako cu dobit stvari na vrijeme da stignemo sve obaviti kada on se vrati kuci (zakazan let za doma mu je bio 1.5.) a meni po nekoj reguli stvari trebale doc oko 13.5. Al kako su mi prosle stvari kasnije, uzasno me bilo strah da ce i ovaj put i da necemo stic. Tako ja reagiram na stres, kasne mi stvari... I u dog.sa dr.iz Cita sam uzela kutijicu kontracepcijskih tableta kako bi po prestanku dobila stvari pa da stignemo sve na vrijeme.
Dragi dosao kuci 1.5., ja dobila stvari nekoliko dana nakon toga i pocela se bockat sa Gonalom. (Gonal sam imala kod sebe jer sam ga uzela iz Cita kada smo bili kod njih u ozujku na 1.konzultacijama i dogovoru). Dakle pocela sam se bockat i javila se u Cito da sam krenula sa tim. Na 6.dan treba biti 1.folikulometrija, a nama je taj 6.dan padao na subotu 11.5.i rekao je dr da dodjem u 8h ujutro na uzv. Onda smo se uhvatili booking.com i rezervirali si smjestaj od petka 10.5. pa do 24.5. (ako se dobro sjecam datuma, znam da je bio cetvrtak zadnji dan). Racunala sam to tako da sam uzela u obzir transfer na 5.dan plus dodatni dan da bas se ne tresuckam u autu nakon transfera.
U petak nakon mog posla, dragi spremio stvari i psa i dosli su po mene na posao i krenuli smo za St. Stigli tamo oko 22h, smjestili se i isli spat i u sub ujutro smo u 8.bili na 1.uzv na kojem mi je odredjena dalja terapija, doza...sve.
U pon,13.5., nazvala sam svoju gin da mi otvori bolovanje. Stavljaju to na neku sifru "postupci vezani za potpomognutu oplodnju" ili tako nekako se zove i na temelju toga imas pravo na 14 dana bolovanja.
Transfer je eto bio na 3.dan, ponedjeljak je bio...a nama rezervacija do cetvrtka... nismo izdrzali vise pa smo u srijedu ujutro spakirali stvari i pravac rijeka :)
Bolovanje mi je isticalo a imala sam jos nekoliko dana do bete.. kucni test vec bio pozitivan ali me bilo strah vjerovati jer sam bila na boosterima. Zvala sam gin nek mi produzi bolovanje za jos tih tjedan dana i stavila je to na sifru neku komplikacije vezane za postupak potpomognute oplodnje. Za nekoliko dana vadila sam betu, a 2 dana nakon toga ponovila betu. Javila svojoj gin nalaze i prebacila mi je bolovanje na komplikacije u trudnoci. Rijeseno :)
Sori ako ima typo gresaka, tipkam preko mobitela.