Biologica se izrazila" 17 zrelih jajni stanica 12 smo oplodili,a ovih 5 nisu bile dobrog kvaliteta pa nije bilo smisla da se zamrzavaju" tako da su ih odbacili nisu ni pokušali oploditi....
Printable View
Vjerojatno su bile prezrele. Rijetki su slučajevi da su baš sve jajne stanice za oplodnju. Bude tu i nezrelih i prezrelih, na žalost.
Samo polako do bete... Imaš li još što u terapijl uz utrogestane?
Samo utrogestan i čekanje,danas 2dnt ali nista ne osjetim to mi je cudno,jedino me boli desni jajnik,ali to jos od aspiracije..
Uh, 5 jajnih stanica baciti a rečeno je ranije da su bile zrele. Ne znam... Ja bih tražila na pismeno izvještaj iz labosa na kojem će stajati jasno koji su razlozi bili da na 5 zrelih jajnih stanica nije ni pokušana oplodnja već su bačene.
Jest li imali dovoljno spermija?
Sally wow! :-)
Svima ostalima sretno u iščekivanju!
Laralana hvala na javljanju,dobro sam danas 8 dnt dobro se osjecam,ali imam osjecaj da nista ni ovaj put,nikakvi simptoma nemam,ali bas nikakvih do bete jos 6 dana....kako su djecica laralana?
Zadnjih godina očito je da su klinike obavile tranziciju sa svježih jajnih stanica na smrznute jajne stanice u donacijskim programima IVF-a.
Na žalost, koliko god postupci zamrzavanja i odmrzavanja oocita tehnički i tehnološki napredovali, ostaje i dalje činjenica da je u stopa živorođenja u tim slučajevima i dalje puno niža nego sa svježim jajnim stanicama.
Ima li šanse da dobijete postupke sa svježim jajnim stanicama u makedonskim klinikama? Ima li donorica?
Inesz da se nadovezem na tvoj prethodni post! Izgleda da je to istina, mi sa 12 zaledjenih oocita od kojih se samo jedna pretvorila u blastocistu nismo nazalost dobili nista.
Hay123, žao mi je. U kojoj si sad fazi?
Inače, ovo o uspjehu s doniranim zamrznutim i svježim j s bilo je za Potpomognutu u Makedoniji.
Aha, ti pricas o doniranim stanicama. Mo nismo jos dosli do toga. Ja sam opet na pocetku ali razmisljam kamo krenut dalje na nove stimulacije, zagreb, ljubljana, maribor... puno je poliklinika... Da li postoji neka vec otvorena tema o tome za koju su se privatnu polikliniku parovi odlucili da ovdje ne idem off topic?
Danas 10 dnt pisnula test i nema nista,ni umisljene crtice,tako da sam sada sigurna da nije uspjelo nazalost...
Znam da su sanse bile male,ali uvijek postoji nada da Ce uspjeti... Nema druge nego odustati...
Zao mi je lady
Žao mi je cure.
Lady - nema odustajanja. Sad si tužna i ljuta, ali proći će te to. Odmori i u nove pobjede...
Tesko hay da suprug ide opet na Tese pa cekati nalaze jel sve u redu i opet rizik...ne znam mozda kad me prodje hehe
Lady ponovi svakako jos jedan test danas ili sutra!!!!
Laralana nazalost ponovila sam jutros,isto sve,nema druge crtice nigdje,danas je moj dan za plakanje hehe...
B]@Nemasekiracije[/B], prodaja na Rodinom forumu je zabranjena!
Obrisala sam tvoje prouke na temama koje moderiram. Molim te da više ne oglašavaš prodaju, ako ti je nešto ostalo od suplemenata - možeš pokloniti.
http://forum.roda.hr/threads/65433-O...99#post3112399
Cure, danas je 8dnt. Simptoma nikakvih. Danas sam bila kod ginekologice i rekla joj da se ništa ne događa. Kaže ona ma događa se kako ne. Kada ste vi radile test? Vraćena je blastica 5. dan. Ja sam mislila sutra ali moram na put a mislim da ni + ni - nebi preživjela pa ću pricekat subotu.
Ivana mozes sutra vec raditi testic, moze pokazati,ali ne mora značiti... Ja sam imala sve simptome i nista nije bilo,,,tako da ne mora značiti ako ne osjetis nista da je vec gotovo,,cuvam fige za plusic
Hvala ti. Mislim da ću u subotu napraviti test jer sutra moram vozit a ako napravim test, šta god on pokazao neću biti sposobna za ništa. Lady kako si ti?
Ivana- ja sam radila već 6.dt i onda se već vidjela lagana crtica. Sretno!
Uh ja sam nekako mislila da ću odmah raditi test a sada kada je došlo do toga ispada da me strah.
U svakom slučaju, javim rezultat
Znam kako ti je, no ionako ćeš o tome razmišljati čitavo vrijeme. Sretno, kad god radila test!
Ivana mogla si uraditi testic da nas ne drzis u neizvjesnosti hihihi...ja sam to sve potisnula negdje daleko,stalno razmisljam zasto je to tako sve,ali nemam odgovor nikako...ali bit Ce sve dobro,treba uzivati u zivotu
A bas razmišljam kako sam mogla da. Hahaha
Mislim da bi bilo bolje u jutro pa ću sutra. Mada imam veću količinu testica pa mogu ponavljati hahaha.
Ma da imam koji smrzlic u rezervi bilo bi lakše. Znaš kako je...
Cure evo me sa direktnim prijenosom. Napravila dva testa. Oba dva minusa ko kuca. U utorak ću izvadit betu ali mislim da je to to.
Ivana - grlim! Sto puta sam već ušla na forum da provjerim kakvo je stanje kod tebe.
Aaaaa hvala ti šta mislis. Tužna sam ali to znate sve koje ste ovo prošle. Idemo dalje. Ne znam kako ali nekako.
Da imaš pravo. Idem isplanirati neko putovanje pa ću onda dalje.
Ovo mi je bio prvi postupak i bio mi je bas tezak i psihički i fizički i govorila sam da više u drugi ne idem. A sada ipak razmišljam kako ću ići ponovo. Ovo je ko neka lagana ovisnost hahaha
Ivana zao mi je bas sam mislila da Ce to uspjeti od prve,,,glavu gore odmori se i onda u nove pobjede...
Evo moje bete 14.3
Jao! Biokemijska trudnoća? Hoćeš li ponavljati betu?