:-D Odlično!
Printable View
Stigla je malena Evelin u 3h ujutro, teska 3200g i dugacka 48cm... :-)
Trudovi su krenuli jako nakon 1h i iz potpuno zatvorene sam se otvorila skroz do 3h...
Nisu mi stigli dati nista ni za bolove... :-)
Malo sam popucala ali vec se krecem normalno koda nista nije bilo... :)
Čestitam lidać!!! :-D :klap:
Za takav porod bi potpisala odmah!
Dobro nam došla Evelin. :heart: Predivno ime! :zaljubljen:
bome bih i ja za tvoj porod potpisala! :mrgreen:
cestitke i puse tebi i bebici <3
Sent from my A0001 using Tapatalk
Cestitam lidac! Potajno se nadam takvom porodu.
Ribica, ti si nam iduća na redu, jel?
Curke hvala na ljepim cestitkama ;-)
Lidac cestitam
čestitke mamicama!!! bravo na hrabrosti!!!
Čestitam lidač!:-D
Dovro došla Evelin :zaljubljen: zbilja i lijepo ime i čist ok porod..:rock:
Lidac cestitam tebi i malenoj!! Svaka cast na brzini.. nadam se da cu i ja sad skoro za vama i tim tempom :)
Kaae, ma ne opterecuju me te mjere. Super mi je kak je prije dva tjedna prvi put tak zaostajao i to je bila najslabija mjera, a sad je odjednom to najbolja mjera. Ali me zato brine taj ctg i jedva cekam sljedeci tjedan da ga ponovimo i vidimo kak bu onda.
Cestitam, lidac!
Cestitke Lidac :*
Čestitam
Veliki pozdrav cure.nekako me sugo nije bilo.ne stignem pisati.
Nadam se da ste sve ok.pusa
I naravno cestitke novim mamama :)
Čestitke Lidać na malenoj princezici Evelin ^^
Curee pomoc bradavice me rasturaju kolko bole dok mali ciki :-(
Neka kremica dobra ili nesto
Čestitke lidać!
Micamaca cula sam da pomaze krema purelan i komprese multi mam. Iskusnije ce ti nesto vise reci. Mene to tek ceka.
Nekak..dok mi misli odu na porod,dojenje i sve ono što dolazi nakon..maknem ih ubrzo,trudim se ne misliti na to još,stignem:roll:
Sad se fokusiram samo na našeg mišeka u buši,da dobro napreduje..al ono,nekak bude. Jest da me strah i pitam se kako budem ja/mi sve tu skupa..no nekak budemo. :drama:
Micamaca imas u dm-u te kreme za bradavice dosta jeftino, a isti sastav ko one skupe i isto se ne moraju brisati prije dojenja. U pravilu su one vise ako dodje do pucanja bradavice. Znam da su nama na tecaju dojenja rekli da ako boli da je vjerojatno beba kriva hvatala bradavicu, krivi polozaj i sl. Pitaj sestre da ti pomognu da vide da li je ok polozaj ili kao sto zuzy kaze imas rodin sos telefon iliti jocker zovi :)
Nadam se da sam ja sljedeca, termin za 6 dana, ali tko zna!!!!
Hvalaaa cure punoo
ako je krivi položaj nema kreme koja će pomoć,imaš na FB SOS Rodinu grupu,moš i tamo postat sliku npr pa da ti savjetnice odmah kažu da li ti je OK hvat!
a može bit i da je samo stvar navike, ja nisam imala ragade,položaj ispravan pa bi zvijezde brojala prvih mjesec dana...
pomagala bi mi kockica leda da malo utrnem bradavicu pa da manje osjećam bol (koja bi prošla nakon prvih minut-dva podoja)
X
S tim da se ja uopće ne moram truditi ne misliti na ono poslije poroda jer je ovih trenutnih briga previše pa me potpuno zaokupljaju. :scared:
Vidjet ću nakon konzilija kad se konačno dogovore hoće li čekati termin ili će ga vaditi ranije, da li će mi misli otići na strahove 'kako ćemo'.
Za sad nemam ni gazu u kući a kamoli nešto drugo spremno jer je zec debelo u šumi.
MallaPlava, pa ti brojiš jaaako sitno. :mama:
micamaca nadam se da si našla riješenje problema!
a meni baš suprotno.
ja sam sad u dojenju, tetrama, coverima, gdje ću prematalicu, koje ću uloške.
kao da je sve s trudnoćom već nekako gotovo. ni o porodu više ne razmišljam.
kao da gledam kolač u pećnici koji je poluispečen i sigurna sam da će dobro ispasti samo čekam da se uhvati korica na biskvitu.
a usporedbe :facepalm::mrgreen:
micamaco, zovi sve koga stigneš, sestre, sos telefon. nadam se da će popustiti bol.
Jel ti se možda jede kolač? Meni sad nakon ove usporedbe da. ;)
Hahaha melange, a dobra usporedba.:lool:
Bacim i ja oko na sve to..surfam,gledam..kad baš nemogu hodati okolo po dučanima.
Dobili smo nekaj robice i kupili kolica,jer sam naletjela na baš ono kaj sam htjela.
I sad sve dalje čeka. Al treba to pomalo riješavati,nebi da mi dođe sve najednom.
Samo ono,stignem. :alexis:
Hvala cure...
Eto od mog "dogovorenog"carskog rodila sam potpuno prirodno uz nikakve ljekove...
Mislim da je mozda stres kada su me primili u bolnicu a onda mi receno da tako dugo ostajem napravilo svoje...heheh...
Nisu mi niti vodenjak probusili jer mi je u tim zadnjim trudovima puknuo sam... :-)
Cikamo lijepo...nocas se malo bunila i plakala ...jucer je cijeli dan prilicno puno bljuckala pa je pala na kilazo malo vise od ocekivanog...
U 17h ce ju ponovno vagnuti ali mislim da ce biti u redu jer je danas bas lijepo cikila...
Ako kilazica bude u redu sutra cemo moci vec domeka... :-)
Micamaca, pusti kreme, nista ti nece pomoci sad u samom pocetku - kreme ne lijece pogresan hvat bradavice, eventualno mogu samo zamaskirati i sakriti problem s kojim cete se onda patiti mjesecima. Morate rijesiti problem pogresnog hvata bradavice, sto je svakako prilicno lako rijesiti uz tocne informacije. Nazovi Rodin SOS, s obzirom da ces tako dobiti pomoc odmah na licu mjesta, umjesto da se dopisujes s nekim na Facebooku ili tu preko foruma (obje varijante su super, ali telefon je ponekad stvarno najbolji).
Radno vrijeme telefona: radnim danom (i praznicima koji padaju na radni dan) od 15 do 20h, vikendom (i praznicima koji padaju na vikend) od 10 do 20h. Brojevi: 01 61 77 520 i 091 22 77 220.
Mene bole bradavice samo dok vas citam :) nisam imala pojma da to moze bit tak scary!
Ja vam nemam bas previse pojma o bebama i porodu, a od meni bliskih frendica i obitelji jos nitko nije dobio malu bebu pa sam u totalnom mraku :/
Forum je za menee totalni izvor ;)
Mene tako boli lijeva dojka,par dana vec... :cry:
Ali iznutra. Mislila sam da je mlijecac ali ped kaze mi je dijete prestaro da bih imala mlijecac
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Kakve veze ima koliko je staro dijete :?:
Mlijecac uzrokuje candida koja nema bas nikakve veze sa dobi djeteta
Daj pitaj savjetnice
Inace, mene bole iznutra za vrijeme ovulacije pa vidi da ti nije povezano sa fazom ciklusa
Gdje da ih pitam ? Malo me prolazi danas. Ali imala a bas ovulaciju. Veri gud point đinđer !
Tamo na problemima o dojenju, nadji neku temu o sooru
Meni je trebalo nekoliko mjeseci da skuzim ovo za ovulaciju, vec sam mislila ici doktoru
Mah prije 4 dana mi je bila ovulacija.
Ovo me boli nekih tjedan dana
Mene boli koji dan prije i koji dan poslije
Ne mora biti da je i tebi od toga
Zato pitaj savjetnice
lidać i micamaca čestitam cure!
Micamaca i Lidać, čestitam od srca :-D :-D!!!!