Polaganje ispita,zna li netko?
Da skratim.Idem u opcu gimnaziju(1. razred) i iduce godine se planiram premijestiti u strukovnu školu.Ja sam se iz te škole na početku godine ispisala zbog određenih razloga pa se sad,tj. iduce godine planiram tamo vratiti.Dakle ja se vracam u strukovnu skolu iz koje sam se vec jednom ispisala(to je vazno zbog nekih slijedecih pitanja).Ja bi se prebacila u 2. a ne u 1. razred pa bi išla sa bivšim razredom i ne bi trebala ponavljati godinu,tj. prvi razred.U školi su mi rekli da trebam polagati 4 predmeta(uglavom struke).Jedan od 4 predmeta koje trebam polagati je i daktilografija(brzo tipknje) pa me zanima kako se to polaže s obzirom na to da tu skoro pa da i nema teorije?Ako se netko našao u sličnoj situaciji ili ima iskustva s polaganjem predmetnih ispita zanima me kako se to polaže?Usmeno,pismeno?Treba li se to položiti do početka nastavne godine ili do kada je rok?I ako ima još kandidata(a ima),imaju li oni neku prednost s obzirom na to da sam se ja iz te škole već jednom ispisala?Škola prima još samo jednog učenika prema upisnoj kvoti razreda.Hvala unaprijed na odgovorima.L.p!