bubička a kaj ti to je? Ja ne kužim kaj je to...
ivy boje za kadu, zvuči super!
Printable View
bubička a kaj ti to je? Ja ne kužim kaj je to...
ivy boje za kadu, zvuči super!
To su lampice za bor, na baterije, a ja ću si s njima napraviti aranžmane po stolovima.... u 11.mj. sam si kupila dio, ali nisam znala koliko će mi točno trebati i sad mi usfalilo 10kom, a nema ih :(
mislim da od idućeg puta i ja odlazim do toysa...
nego da ne idemo previše off... jel se vama čini povoljna hello kitty roza končana haljinica za curku od godinu dana za 7,5 ojra; plišana trenirka s kapuljačom isto za 1 god. za 9€ - meni to sve djeluje full povoljno
Ja ti cijene u H&M-u uspoređujem s cijenama u TL-u. Tu su negdje. A kad usporedimo kvalitetu, bokje da ne uspoređujemo jelte....
Milsim da to nije preskupo.
šta mislite jel kasno za sniženje ići 10.1? trebala bi tada do Budimpešte pa... ;)
Meni se to cini povoljno...Citiraj:
bubička prvotno napisa
Ps-mislim da nije. Ja sam prosle godine bila oko 17.1. i jos uvijek je bilo OK, ali nisam bila u Budimpesti nego isto u Grazu...Citiraj:
donna prvotno napisa
Danas sam bila u H&M-u i sniženje je već počelo (u Beču).
Pretpostavljam da je tako i u Grazu. :)
dobila sam obavijest da je u svim H&M-ovima rasprodaja počela... držim fige onima koje su danas otišle da vam ne bude prevelika gužvara.. i da vam vrijeme ne stvori neprilike
Mi trebali danas u Udine u Ikeu i Citta di Fiera, ali odustali zbog vremena
:(
čekam vijesti kak je bilo u subotu
Ide li tko 7 ili 8.1.?
Evo mene...
U subotu je bilo lijepo, samo je falilo vremena.
U H&M-u je sniženje, ali ima još dio robe koji nije snižen. Neke stvari pikiram već neko vrijeme a nikako da ih snize. Hehe.
Ali unatoč tome, zadovoljna sam.
Kupila sam uglavnom djeci stvari koje su snižene, tu i tam koju stvar po redovnoj cijeni, ali i ta redovna cijena nije pretjerana.
I sebi sam kupila prsluk i šos. Bar nekaj.
Bitno da je kava tu i da smo sada opskrbljeni sljedeća 4 mjeseca.
Što se Ikee tiče, to sam doslovno preletila i kupila par stvarčica.
A što se igračaka tiče, Samo sam jednu kupila i to neku Baby Alive, ali ne onu koja piša na tutu, nego neku mrvicu manju, koja ima pelenu i ima toplomjer i neku žlicu s hranom i čini mi se da piški. Za 9,99 eur. Nisam mogla vjerovati...
Uglavnom, zadovoljna sam.
Jedino što je ipak malo premalo vremena za običi sve to.
ma u H&M-u nikad nije sve sniženo tak da mislim da je sad stvarno najbolji period za shopping tamo...
drago mi je da si zadovoljna...
koliko ta lutka košta kod nas?
Nisam takvu niti vidjela kod nas...Citiraj:
bubička prvotno napisa
A ona baby alive malo veća kaj ide na tutu je 500kn bila.
Inače, moram primjetiti da su u Mulleru, bar se meni tako čini, igračke bile jeftinije i čak možda bolji izbor...
S ovim bi se slozila. Bila sam danas u Klagenfurtu (nazalost samo na 10 min), no ono sto sam vidjela je da je vecina stvari snizena i da jos uvijek ima svih velicina (sto je bitno)...Citiraj:
bubička prvotno napisa
Baš mi fali odlazak u Graz i šoping u h&m-u :( .
Al nemam snage za vozikanja okolo naokolo i izbjegavanja vinjeta a nedam im te pare ....
Curke kaj ste bile nedavno, jel ista ponuda u dućanima kao i na shoponline-u?
ta što piški je 500 kn..btw bezveze kupili i igrala se 2 dana i sad sjedi u sobi :mrgreen:Citiraj:
ana.m prvotno napisa
E pa draga moja, liječo drugi put sa mnom na bus!Citiraj:
iki prvotno napisa
Na proljeće... :mrgreen:
iki, u dućanima je veća ponuda (osim ak nije rasprodano ;) )
isusek, 500kn za lutku :shock: kam su otišle te cijene igračaka :/
Jel zna netko jel radi H&M u Sloveniji na Badnjak??? i do koliko? hvala
Bili jučer u Mariboru,,,i od dva H&M-a ja našla 3 stvari :(
Jednostavno nije bilo brojeva koji su meni trebali...Ni na sniženju,ni po redovnim cijenama...Jednostavno nismo imali sreće.A tak sam si svašta vodjela na on line shopu...
meni se to u Grazu nije nikad dogodilo... baš šteta što si imala takav peh
Da ni meni, kupim prvo par komada, kao ne treba mi više, a onda na kraju još 10. :roll: .Citiraj:
bubička prvotno napisa
I uvijek ima još bar 10 koje bih uzela ali to bu STVAAAAAAArno bilo too much!
Ma ja koliko god love da ponesem, potrošim, dio u ikei, dio u H&M-u, a u drugim dućanima možda koju sitnicu...
uglavnom, nikad mi nije dosta para, a ne idem bez 300-400 eura :oops:
ali, uštedim stvarno puno, pogotovo na odjeći koju kupujem za poklone limačima
Da,baš peh.Imala još hrpu stvari koje su me curke zamolile da im donesem,ali...ništa.Citiraj:
bubička prvotno napisa
Rekla sam sljedeći puta-definitivno Graz.
I meni se Maribor zamjerio, što nikako ne mogu reći za Graz, tako da od sada zamenarujem Sloveniju i produzujem za Austriju! Sigurno je sigurno! :)
šoping obavljen 8)
cijene po 3, 5, 9 i 15 eura
to su naravno crvene, istaknute
bila sam u 2 (u Beču)
nisam našla sve isto
imala sam štoriju sa njima...
u jednom pukla veza pa uzimali samo keš
u drugom kupila oštećeni unterveš pa sam drugi dan reklamirala
naravno da su mi zamijenili, ali je trajaloooooo
prvi dan zbog mwst jer sam bila pred zatvaranje
uz to kriva kartica pa sve prvo storno, onda ispočetka
drugi dan zamjena
pa obračun razlike
zatim kriva cijena - pokušala je obračunati l trapke po 19 umjesto 15
....
čini mi se da je ekipa u grazu više navikla na auslendere
:mrgreen:
Radi li West 31.12.? :mrgreen:
http://www.centerwest.at/
na staru godinu radi od 9-14 sati, a interspar od 7.30-15 sati
Ja sam bila jucer u Citta di Fiera u Udinama - pretresla H&M, Zaru, Oviesse, Okaidi...uzas - ponuda nikakva, na snizenju samo neko smece. Jedino sto sam kupila su dvije dolcevitke od pamuka za mladju, svaka za 5.95 €. Nista, ali nista nisam nasla za sebe, a guzva tolika da mi je malo falilo do serijskog ubojice.
U kojem h&m-u je najveći izbor u Austriji?
pa nije baš da sam obišla cijelu austriju, al od najbližih glasam za west center u grazuCitiraj:
bubica27 prvotno napisa
I ja taj najviše voli. Ali me ugodno iznenadio onaj u Celju, a to je fakat najbliže Zagrebu i ne trebaš vinjetu
U Grazu u centru je dobar izbor i u Westu. U Klagenfurtu u gradu i u Villachu u Atriu.Citiraj:
ivy prvotno napisa
Za dalje ne znam :)
Imam dileme da li u Seiersberg ili West jer imam ograničeno vrijeme ;)
što se tiče h&m-a zapravo ti je svejedno seiersberg ili west, sam što u samom shopping centru u seiersbergu imaš više drugih dućana, ako ti je to bitno.Citiraj:
bubica27 prvotno napisa
Meni je nekad bolji onaj u Westu,a nekad u Seiersbergu...ovisi kak se potrefi raspoloživost robe... sad zadnji puta sam za sebe kupila hrpu odjeće na sniženju u Westu, a za bebače u Seiersbergu
Ja idem u West jer mi je Ikea tamo, a i Toys.
Pa onda ako ostane vremena stanemo u Seiersberg. :) zbog C&A.
identično. zato obično ovaj boravak u seiersbergu liči na pomahnitalo trčanje dok još nešto radi :oops:Citiraj:
Adrijana prvotno napisa
ovo s pomahnitalim trčanjem u Seiersbergu podsjeća na mene :lol: