Marta26, mislim da ti je to oke. Meni je bio puno,puno viši i ostala sam u tom ciklusu trudna! Samo kad dodješ doktoru to mu napomeni. ;)
Printable View
Marta26, mislim da ti je to oke. Meni je bio puno,puno viši i ostala sam u tom ciklusu trudna! Samo kad dodješ doktoru to mu napomeni. ;)
marta26 Ja sam ti primala gonale 7 dana po dvije ampule a dobili smo 8 j.s. i primila sam 9 decapeptylaCitiraj:
marta26 prvotno napisa
vanalina Nakon punkcije ja sam pitala šta sad oni po novom zakonu rade s tim j.s. Dr mi je rekla da izaberu 3 najkvalitetnije j.s. koje oplode a ostale nažalost bace. U mom slučaju su se oplodile sve tri i sve tri su bile kvalitetne a na transferu su me pitali da li se slažem da mi vrate dvije, tako je i bilo, e sad šta se desilo s onom jednom bolje da neznam, a vjerojatno je završila u smeću. A šta se tiće zamrzavanja j.s. rekla mi je poslje nove godine jer oni još onda u 10 mj. nisu niti imali taj "zamrzivač", mada kad sam bila na uzv bio je neki aparat nasred ambulante i čula sam sestre kako komentiraju da je taj aparat napokon stigao. e sad o kojem se aparatu radi stvarno neznam.
Sve u svemu svima vama želim hapy end!!!!! :*
Evo i mene. Transferom vracene dvije prekrasne blastice. Doktorica mi je dala da ih pogledam na mikroskop, dvije male mrvice.
Sad nastavljam sa utrogestanom 3 * 2, andol i sutra jedna injekcija Decapeptyla.
H2O dr B je bio danas u bolnici meni je radio transfer i odmah poslije žurio na operaciju.
:D :D :D
Sad polako i pametno!
Da sad sve laganini i samo pozitiva.
28. 12. beta (nadam se do neba)
Jao kakav ulazak u Novu godinu!!!!!
Kao novi početak.
hvala tinaka :* ajme koliko ce biti trudnica sa sv duha!!! koliko ih vec i ima, divota
Moja je beta danas 476 :D :D :D ne mogu doći sebi
Zvala sam danas dr.,on trenutno nije bio tu,javila se s.P.Naravno čestitala i rekla da idem na ultrazvuk 3 tjedna nakon transfera.Znači još tjedan dana,ako ja ne odem i prije ...
"tina" :D :D :D :D :D mazi svoje mrvice,čekamo s tobom 28.12.
aaaaajme, pa kaj su oni normalni, kako imaju takvu uspjesnost :lol: sad ce sve nahrupiti kada vide ovo, pa ce biti vuk vrhovec broj dva :mrgreen:
Da nasi doktori rasturaju! Najbolji su!
:D :D :D :D :D :DCitiraj:
tina prvotno napisa
H2O,krasna beta bravo :D tina čuvaj svoje mrve... :* bome su naši dr.zakon... :love:
Jel neko zna dal je dr.B danas u ambulanti?!
danas je, ja cula sedstru u utorak kak narucuje curke i rekla da ce biti danas dr B! iako je mozda prekasno stigla info
još 11 dana... :raspa:
sta, do bete?? drzim fige za najljepsi pocetak Nove godine!!
hvala draga... :* krivi sam napisala, još 10 dana... :mrgreen:
kiara držim fige za malog ili malu ciljanu!!!!! :D :D :D :D
:( počeli prvi simptomi da će menga stići... :( prištići... :(
Bolje joj je da ne dođe :x
Držim fige da to nisu TI prištići! :heart:
ej nemoj tako.....nema crnih misli.....i ja sam dobila prištice dva, ali ne zelim tako razmisljati.... :* ...ja brojim ko i ti....jos 8 dana i radim test.... :love: :love: :love:Citiraj:
kiara79 prvotno napisa
ja bih trebala 28.12....al ne znam :/
cure jel netko zna kako rade oni na SD sad za blagdane, točnije poslije Nove godine?
znam da našeg doca nema od 30.12. a ne znam do kad.. :) kad ti krećeš ponovno?
Mislim da mi je jedna curka rekla da poslije 06.01. počinju delati opet!!!!
kiara miciko, nemaju ti prištići nikakve veze, eto je trudna pa se jave tu i tamo.....samo polako :* držim vam figice da sve bude kao iz bajke, jedne lijepe......
sad čekam mengu, pa ćemo vidjet, ali mislim da bi 6.01 . bilo kasno.
ajooooj curke...tak me danas počelo boluckati ko da ću dobiti M,a još je tak rano za to... :/ nemam pojma kaj je sad to... ili ću dobiti ili se nešto ugnježđuje :mrgreen: ne znam opisat to je onak neka tupa bol ne traje ni predugo ni prekratko,pa stane pa opet... :?
hmmm,a možda sam se prehladila... :/
kiara ja sam 4-5 dana nakon transfera dobila dva prištića i počeo me boliti stomak kao pred mengu.Jedan dan i stalo.Bubrezi su me bolili jako,bolilo dva dana,mislila sam da sam se prehladila i stalo je samo.
Sedmi dan opet menstrualni bolovi tako jaki da sam mislila da menga dolazi i odlučila 8.dpt raditi test.Danas 15.dpt još imam lagane bolove,možda više pritisak dole,ali beta je rekla svoje
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od srca ti želim jednu lijepu troznamenkastu brojku,kao svim curkama ovdje :*
Nema gubljenja nade do kraja! :D :D :D :D
Citiraj:
tina prvotno napisa
Pozdrav svima-da se i ja malo javim....
AIH NAPRAVLJEN 07.12.-dobila utriće 2X2 kroz 14 dana.Inače imala sam desno dva folikula 17-18mm a endometrij je bio 7-8.
Kontrola za tri tjedna.
Danas je 13 dan nakon aih.Svih ovih dana me bole grudi,čak me sad zna boljeti i u predjelu bubrega s jedne i druge strane,zna mi se spavati i danas mi je jako loše-mučno mi je...ne znam da li je to sve od utića(vaginalno)...Utriće stavljam do ponedjeljka i nisu mi rekli da vadim betu nego samo da dođem na kontrolu za tri tjedna a to je pon.28.12.
Već sam luda jer ne znam da li je uspjelo a ove mučnine me ubijaju.
Da li ima netko sličnih iskustava.
Da li da za par dana radim kučni test na trudnoću ili da čekam pregled 28.12.2009.
Hvala svima.
korny, divim ti se, ja bih vec radila test, ali ipak jos bolje, vadi sutra betu, trebala bi vec biti visoka ak se mrvak ulovio
ja bi napravila sutra test , pa onda betu ....14 dan mislim da je to ok....i ja cu tako...divim ti se da mozes cekat 28.12.......
a sta mene zanima ako bi npr.sutra radila test pokaze + mozes li odmah otic dr.i dali on vidi ista na ultrazvuku vec nakon 14-15 dana?? eto ja laik pitam?...posto bi ja odmah na pregled da potvrdim jel sve ok i da nije nedaj boze vanmatericna t.
ak bude plus, najbolje ga nazovi i pitaj, mislim da bu te narucil u 5 tj trudnoce, za nekih dva tj. al nisam ziher, na zalost nisam jos dosla do toga :/
Korny 77, možeš sutra napraviti test ili vaditi betu.
Ako si trudna znat će se....
Gle cure dobiju mengu i ako koriste utriće. A koji je tebi danas dan ciklusa?
Sve mi to nekak miriši na T!
Odi kod primarnog ginekologa i traži uputnicu za betu, moraš napraviti , pogotovo ako imaš simptome kao što su mučnina, jer utrić vaginalno ne bi trebao imati nikakve nuspojave. Daj napravi sutra test. Ja bi da sam na tvom mjestu.
Korny sretno neka test pokaze veliki +
Korky77 ja bi sutra otišla izvaditi betu to je najsigurnije! :D :D :D
joj cure sjajne ste...Citiraj:
vinalina prvotno napisa
Ja sam trebala mengu dobiti u subotu 19.12.znači prije dva dana...
Još danas stavljam utiće a sutra ću svakako test...pa se javim.
Sinoć sam umirala koliko mi je zlo bilo.Cijeli dan ništa a onda navečer koma....i tako već par dana....Ako sve bude u redu za božić će moj mužić dobiti veliki plusić....
Hvala Vam svima....Pusa
:*
joooooj korny a zakaj danas ne napraviš test??? Ufuf, ja bi ga već pet puta napravila......svaka čast na strpljenju