čestitke gričanka!!!
sretno venera
i svima skupa sretno u zlatnom pragu ;)
Printable View
čestitke gričanka!!!
sretno venera
i svima skupa sretno u zlatnom pragu ;)
Draga gričanka, čestitke i sretno nam svima!
Mia, i ja mislim da su oba tu!
Hvala vam drage cure na čestitkama i na veselju!
Svakoj želim 100 %-tni uspjeh u postupcima, a zaboravila sam zavibrati za Đurđu76 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i njenu betu
Svima pozzzzz & :love2:
Cure da vas pitam, mene brine jer prije nego što trebam dobiti zavisi kako koji ciklus, ali po 4,5,6,7 dana prije neg što dobim nekad i više onak imam smeđi iscjedak, pa u naletima mi toliko izleti krvi ko da sam i dobils, ali nisam. pa onda krvucka, pa mir, pa pol dana par sati pa opet i onda uvijek al uvijek 27dc dobim, dobijem grčeve, glava me boli i sam krene i lijepo ide, ali maksimalni imam tri dana, s tim da mi dva dana ide dosra, a treći skoro ma ništ , uvijek je na vrijeme, ali eto to krvarenje po dosta dana prije menge me brine, spominjala sam doktorima, ali ništa nitko,kao to tak mora il je normalno,hormoni kao ok spolni, ginekološki problemi ok, ultrazvučni, papa ok, brisevi ok, jedino imam malo problema sa štitnom, anti tpo mi je povišen, ali tsh mi je još ok. Sada idem u prag u 9 ili 10.mj, pa me to brine, a nirko ne obraća pažnju, a valjda je onda u redu ili je to tako kod mene, neznam da li koja od vas ima takvi problem, ja sam čitala i čula da ima cura koje imaju takvi problema, ali su ostajalew trudne, sada eto neznam
gricanka, zbog Vas iz kluba 39+ pratim i Prag...cestitam od :heart: na dvije bebice. Djudrdja, zamo mi je, ali treba biti uporan...hop, ja imam isto, ali ako ides sa dugim protokolom to se regulira...to je tzv. spooting prije krvarenja i imas dosta o tome na forumima..sretno svima u Pragu
Đurđa76, da li si ti išla na umjetnu sa donorskim sjemenom i koliko sam skužila išla si dvaput u novu kliniku? Tako mi je žao zbog neuspjeha, ali biti će na jesen dobitno, znači imaš još zamrznutih?
Đurđa76 :-( žao mi je ... od srca ti želim plodnu i sretnu jesen :love2:
Draga zao mi je sta nije uspjelo ja idem krajem 8 mjeseca isto na donaciju js bili smo prosli mjesec na konsultacijama.
Zanima me koliko si dobila jajni stanica i koliko ih se oplodilo mislim jesu li bili dobre kvalitete i jel sta ostalo za zamrzavanje i koji dan je bio transfer.
Nema nas bas puno na ovom forumu sta idem po donaciju js pa tako nema ni info u vezi js.