E, još , vezice u sto boja imaju i čistači cipela koji se obično stacioniraju prema početku Jurišićeve (od Trga) i na Glavnom kolodvoru na stajalištu tramvaja
Printable View
E, još , vezice u sto boja imaju i čistači cipela koji se obično stacioniraju prema početku Jurišićeve (od Trga) i na Glavnom kolodvoru na stajalištu tramvaja
A gdje ima šatora za igru, treba mi za curicu. Pregledala sam Arena centar - nula bodova!
Kasnim s odgovorom... ali postoji silikonski nevidljivi grudnjak za haljine s golim ledjima - ja sam kupila za svoju haljinu za vjencanje u Lisci jedan takav... nije bio ni narocito skup... ali kako sam ga nosila samo jednom u zivotu naravno da sam prakticno zaboravila da ga imam...
ja sam gledala u trgovini te 2 haljine, jedna ima otvorena leđa, a i naramenice bi se vidjele, nisam ju htjela kupiti dok ne nađem odgovarajući grudnjak, na kraju sam kupila tu drugu haljinu na koju ide normalan grudnjak bez naramenice, jer mi se ovo činilo prekompliciranim, ali dobro je znati, ako mi zatreba, a s obzirom da je dosta svadbi na vidiku, moglo bi :)
gdje kupiti tamno plave bicke za cure 12 godina?
gdje kod nas u HR (po mogućnosti Zg i bliža okolica) kupiti ovakve tenisice?
http://www.oglasnik.hr/photos/16/55/...j8j-787183.jpg
u addidasu nema, borovo ih više ne proizvodi a mm ne želi ni jedne druge osim tih....
ima na placu svakakvih loših kopija ali to je jako loša kvaliteta i ne sliče baš originalu
i da, moraju biti platnene...
Teica, isprazni poštu! :-)
Jesam :) !
evo opet mene s grudnjakom
gdje kupiti grudnjak bez naramenica da dobro drži i da je povoljan?
nisam kupila tu otvorenih leđa jer nisam znala hoću li naći odgovarajući grudnjak i hoće li mi biti preskup ako ga nađem, pa sam uzela drugu haljinu zatvorenih leđa, ali otvorenih ramena, samo sad mi treba dobar grudnjak bez naramenica i da nije skup po mogućnosti
nemam baš vremana tražiti po dućanima pa ako netko zna..
gdje kupiti bazu za autosjedalicu graco junior 0-13 kg
Ja sam kupila meni savršen. Marka je Pierre Cardin, lijepo stoji kad skineš naramenice, ili sa njima. Odličan kroj, odličan materijal, cijena 165,00, lijepa čipka. Kupljen je za vrlo svečanu haljinu. Kupila sam u Elexiji.
Skinny :)
dječjih šatora ima u novom katalogu Kauflanda, ima Disney princeze i Cars, mislim da su oko 100 kn
mi imamo iglu iz Ikee i super je, velik je pa nam ne stane u sobu, ali sad kad dođe lijepo vrijeme, podižemo ga vani
gdje kupiti elgantniju ogrlicu nekog neobičnog dizajna, može i neki od hrvatskih dizajnera, ali da je cijena prihvatljiva :)
gdje pogledati tako nešto u ZG?
Tražim Elexiu u ZG i nema ili ne znam naći. Ima u Puli, Rijeci, Osijeku. Ja sam kupila u Tower centru. No, sigurno ima veša Pierre Cardin i u drugim dućanima.
Jeste mozda negdje vidjele dokoljenke, ali tanke, ne pamucne, za curicu 4 godine?
ani4, zar nema u Jadran čarapama i sličnim dućanima?
ima li kod kineza velikih grudnjaka što idu oko vrata?
gdje ima ljubičastih ili crvenih mrežastih čarapa (za velike, ne dječje)
naravno da mi je hitno
gdje ima za kupiti igra Juha puna muha,
osim u one2play u Avenu Mallu ili Gardenu?
Jel zna netko jel još radi onaj njihov dućan u Radićevoj?
o2p ima navodno u cvjetnom, a imaš i onaj veliki u tkalčićevoj.
dio njihovih igračaka drže ikonzum i interšpar
gdj ima čisto bijelih polo majica kratkih rukava za dječake, veličina 10? još da nisujako skupe , i naravno, hitno je
tnx cure, a jeste li sigurne da je otvoren taj o2p
na Cvjetnom?
Nisam ga našla na njihovim stranicama pa zato pitam