Jupi!!! bili čestitam!! Super je čitati lijepe vijesti!! školski do kraja želim!!
Printable View
Jupi!!! bili čestitam!! Super je čitati lijepe vijesti!! školski do kraja želim!!
Daklem... bila danas pa evo info za buduće početnice:
- trebaju vam dvije uputnice (za vas i muža)
- faksirati uputnice na 48 11 703
- nazvati sutradan 23 76 390 i tražiti termin
- prvo se ide psihologu na Rebro (nije više sve na Šalati) na ugodan razgovor
- doktorica ispiše nalaz, vratite kartone na šalter i idete dalje
- sljedeća stanica Šalata (zgrada preko puta Medicinskog fakulteta)
- tamo tražite pravnicu Horvat (ili koga vam već kažu)
- pravnica ispiše potvrdu, nasmije se s vama kako je to zapravo besmisleno (te potvrde)
- i gotovo....
Mi smo riješili sve nalaze koje su nas tražili i sljedeću srijedu trebamo u Petrovu, ali mislim da će nam
odgoditi postupak jer neki doktori u Vinogradskoj nisu zaslužili da se tako zovu i nisam dobila sve nalaze koje su
u Vinogradskoj naknadno tražili.. Hladno mi je doktorica rekla da nesmijem na postupak dok ne provjeri nešto i
da će ona to po hitnom postupku i onda ništa. Onda ja dva tjedna nju tražim, zovem i ona ništa, a kad sam ju
napokon dobila - ona se mene ne sjeća....
Neznam jednostavno što reći dr u Petrovoj, zabrljala sam...
Prava ovcice, nisi ti nista zabrljala, ak je netko zabrljao onda je to doktorica koja nije odradila svoj posao, koju si nazivala i trazila 2 tjedna i na kraju te se ne sjeca... Sve tako lijepo objasni i kad dodjes u Petrovu, nemoj si nista predbacivati...
ovčico,
što ti nedostaje ili da te pitam što imas?
ja sam svoje papire predala prije 2 tjedna, u postupku sam, znam gdje ih predaješ i mozda ti mogu pomoći.
Čovjek bi rekao da su 4 mjeseca i više neg dovoljna za skupiti sve nalaze, ali kad
vas u 2 mj naruče za 5... e tu počinju problemi.
Trebala sam nešto napraviti, istući ju, u najmanju ruku :)
Sve ću ja objasniti, ali neće me niti doktor pustiti u postupak dok nju ne riješim.
Imao netko sličnih iskustava, hoće me odgoditi za par tjedana dok ne dobijem
nalaze ili to ide automatski na duze vrijeme?
Zbunjujes me..
Znaci, ti ides u Petrovu, imas sve nalaze koji trebaju s popisa?
Kakve veze ima Vinogradska?
Kakv nalaz ti nedostaje?
Bili Čestitam ti od srca....Samo hrabro dalje...Moja mama je trojka pa postoji mogućnosti i kod mene da budu blizanci....Sretnooooo
Ja sam danas zvala Salatu za psihologa i pravnika, nije vise onaj broj s papira iz Petrove nego automat izvergla novi broj. Tamo vele da faksiras uputnicu za psihologa, za pravnika ne treba (moze biti jedna s oba imena tj. zajednicka) i onda sljedeci dan zvrcnes da ti daju termin...vec mi se sad cini komplicirano a tek kad krenemo k jednom na Rebro pa k drugom na Salatu...ajoj! Nego curke, gdje ste vi radile one cervikalne briseve, jel to kod vaseg ginica ili treba u Petrovu? Moj ginic je neki smotan tip, kaj god ga pitam - nema pojima...
Mi obavili u obiteljskom centru,bez uputnice i čekanja!
Ja sam isto, u jednom jutru bez uputnice obavila u obiteljskom u Preobrazenskoj.
Parkirali u garazi Cvjetnoga i za 45min pili kavu, s dobivenim papirima na suncu.
Papire predala , u postupku sam i sve ok.
Tako da ukoliko imate sumnje da vam papiri nece iz obiteljskog biti prihvaceni, nema straha, nisam ni prva, a ni zadnja, kao sto vidite po curama.
Imam sve nalaze koje je dr iz Petrove tražio, ali ne napomenuh da imam čvorove u štitnjači i to svake godine
kontroliram - pregled, UZV i hormoni (koji mi btw trebaju i za Petrovu) i sve dosad bilo sve ok. Međutim, sad sam
dopala u ruke nekoj novoj doktorici koja sumnja na nešto i fino me uplašila kako ja ne smijem u postupak dok ona
to ne provijeri, kako nesmijem ostati trudna, ona će to po hitnom postupku riješiti... to je bilo 24.04.
Otada ja nemogu doći do nje... dobila ju jednom da bi mi bezobrazno odbrusila da tko sam ja da ju vijam po bolnici...
Nemogu vam objasniti koliko mi je muka od doktora i svega što mi se događa.
Možda je i bolje da mi dr u Petrovoj odgodi postupak jer sam pod tolikim stresom da to možda nebi bilo niti zdravo..
Draga ovcica, bas imas peh s tom doktoricom...al nemoj klonuti duhom, sve im lijepo objasni u Petrovoj, bude ti doktor najbolje rekao kako dalje... I nemoj se zivcirati, sve se dogadja s razlogom, tako ja sebi uvijek kazem pa mi bude lakse :)
A sto ti je na kraju rekla ta doktorica, kad ce biti gotovi ti dodatni nalazi?
Mm u petak poslalo mail u Obiteljski centar jer sam ih ja zvala 3 dana za redom uzaludno ali od odgovora na mail ni traga ni glasa. Melem, kako ste dosli do njih i koliko ste cekali da vas naruce?
Što mi je rekla, heh... kad sam ju dobila nakon dva i pol tjedna rekla je da se ona ne sjeća mojih nalaza, nek
ja to ponovo dostavim glavnoj sestri da će ponovo pogledati. I jesam. Prekjučer. I otada opet nemogu
doći ni do doktorice ni do sestre. Tako da ništa neznam, ni kad ću na pretrage, ni kad će biti nalazi...
a voljela bih znati barem datum da znam reći dr u Petrovoj, da možemo okvirno dogovoriti novi datum, ali eto..
O, Bože..ti doktori isto...šta sad to znači prava ovčica, da ti postupak u 6 mj.propada?!
Pa vjerojatno jer ovdje još nisam ni došla do doktorice, a kamoli dobila datum da
odradim pretrage, samim tim nebo zna kad će biti nalazi.
Strah me samo da nas ne odgode na nekoliko mjeseci. :(
Sve ću znati u srijedu.
Prava ovčica, a nikako te pretrage ne možeš negdje drugdje obaviti? da ti ne odgode postupak...privatno ili nešto ne znam....
jja danas nisam išla vaditi betu ponovo, u noći me primio strašan proljev i nisam se do nedugo maknula s wc-a, idem sutra ujutra pa makar na sve 4.nadam se samo da je sad sve ok...
bili,ja baš razmišljam o tvojoj beti danas...
bit će ok,ne boj se...i sutra očekujem lijepo duplanje...
I to sam provjerila.... te pretrage bi me došle minimalno 1.600 kn, ali ako ne uspijem ništa riješiti do srijede,
nazvat ću tu privatnu kliniku i dogovoriti datume. Nema druge. Ali barem ću znati reći dr u Petrovoj s kojim datumima
možemo očekivati nalaze.
Bolje platit 1600 kn nego da ti.odgode postupak za ko zna koliko mjeseci...uf,uvijek se nesto zakomplicira
Strašno, veliki je to iznos u svakom slučaju..ne mogu vjerovati koja vještica... sljedeći put kad ju vidiš ima da joj jednu priljepiš i od mene ...nervoza i strah nepotrebno sad kad bi trebala biti opuštena...ne mogu vjerovati kako se igraju našim živcima, ko da nemamo dosta briga i problema ovako i onako i onda očekuješ barem od doktora razumijevanje i potporu i onda se nađe neka takva pa da ti dodatno zakomplicira život.
Ovčice, moja prijateljica je prije 10-tak dana operirala štitnjaču u Zagrebu, kod doktora koji ima privatno a i radi u bolnici nisam sigurna kojoj i bila je oduševljena njime kontaktirala ga je sama jer je bila razočarana dijagnozom i pristupom doktora u bolnici u gradu u kojem živi, pa ako želiš mogu tražiti kontakt da se obratiš možda njemu za savjet ili pomoć.
Bili, jel je to zelucek proradio od nervoze iscekivanja... :) biti ce sve ok, sutra cekamo tvoju betu da nam svima uljepsas dan... Ja uspjela dobiti Obiteljski centar Bogu hvala, narucili nas na Borovje 13. 6. u 9h i u 10 h kod psihologa a onda kod pravnika. Nisam znala da to idemo "jedan po jedan", sad se mm i ja moramo dogovoriti tko ulazi prvi :) Imali su i ranije termin al mislim si - mi imamo vremena da 9. mjeseca a mozda ima netko kom se vise zuri...
Ovcice, napljusketaj doktoricu i u moje ime :)
mozda bi trebala kontaktirati doktora kao sto ti bili preporucuje, uvijek je dobro cuti i drugo misljenje, mozda te moze uputiti i negdje da ne dajes tolike novce a da nalazi budu sto prije jer ovu zlocestocu od doktoricu i nalaze mozes tako cekati do imendana...
U potpunosti te razumijem.
Pokusaj se postaviti ovako, nesto sto te prepalo rekao ti doktor , koji se poslije tako pononio.
Prekrizi i nastavi.
Kontroliras svake godine, sto je u redu.
Ja sam ovako napravila:
Skupila sve papire i predala u Petrovu,a prije toga u poliklinici Leptir kod prof. A.Skare napravila sve potrebno sa uvz.
Obavezno svom doku kazes za stitnjacu.
Inace za prijavu u postupak trebaju ti samo navedeni papiri.
Predaj ih i tako dobivas kosuljicu, hormoni svi ostali ce ti ici u hodu u postupak.
Znaci prijavis se, da udjes.Ja sam bila pisana u veljaci,a sada idem, nisam izgubila mjesto.
Bitno je da udjes.
Kod koga si u Petrovoj?
Ma ne znam inače imam problema s želucem, pa moram paziti što jedem a ja se dan ranije natorbala"po trudnički" hahahhahah :-) + nervoza vjerojatno = dobitna kombinacija, evo došla sam sad s pikanja pa ću javiti današnji iznos betice. Malo sam zbunjena jedan po jedan??????? mi nismo tako u Vž-u, sve smo zajedno obavili i super je bilo.
Je, kaze gdja sto narucuje, jedno od nas u 9, drugi u 10 a poslije na ulaz br. 13 iza zgrade kod pravnika. A bumo vidjeli, veli mm da smo mi valjda "slucaj za promatranje"... :)
bili, samo ti papaj i javi nam cim saznas betu da se skupa veselimo...
Bili... bila bih ti jako zahvalna za kontakt doktora. Ova izgleda ne mari nimalo...
Cure hvala na podršci, nadam se samo da ću doći do nje tj. dobiti priliku da joj kažem što je ide,
ali imam i previše iskustva s doktorima i znam da u tim situacijama uvijek pognem glavu jer to je
osoba kojoj ćeš sutra opet dopasti u ruke, a ne želiš da te dr krivo gleda, a ti bolestan ležiš.
Da, i tako oni dobivaju status malih Bogova na zemlji... strašno.
Doktorica sumnja na paratireoidnu žlijezdu i u tom slučaju stvarno nesmijem ostati trudna tako da
vjerujem da me dr u Petrovoj neće pustiti u postupak dok god to ne riješim. Iako je moj liječnik opće
prakse rekao (kad sam otišla po uputnice) da ja njemu uopće ne izgledam kao da imam problema s
žlijezdom, da bih imala simptome i da bi se vidjelo na mom izgledu, ali eto...
Zapravo jedva čekam srijedu da vidim što će i dr reći jer ovo neznanje me kida...
i da, dr Radaković.
Evo javljam betu 1559,43 :-) Naravno da se u petrovoj nitko ne javlja :-))))) Idem po broj i ime doktora Ovčice pa javim.
bili čestitke od srca, baš si mi uljepšala dan.:love2:
Bili draga,beta ti je prekrasna!!!
Jedva cekam prvi UZV da vidimo da li au dvije bebice...
Prava ovcica,drzim palceve da je ipak sve ok i da ces u postupak..kod istog smo MPO doktora..sretno!!
Bili draga,beta ti je prekrasna!!!
Jedva cekam prvi UZV da vidimo da li au dvije bebice...
Prava ovcica,drzim palceve da je ipak sve ok i da ces u postupak..kod istog smo MPO doktora..sretno!!
Ovčica poslala sam ti sve u inbox, dobila sam petrovu - u ponedjeljak još jedno vađenje krvi i 21.05. ultrazvuk :-))))
Bili, prekrasno! :-D
Tikki
kako je, sto ima kod tebe?
Bili, bravo! Jupiiii! Sve si nas razveselila!!! Pusa!