Poklanjam 10komada logesta ako kome treba'???ko se prvi javi u inbox sutra šaljem...pozdrav
Printable View
Poklanjam 10komada logesta ako kome treba'???ko se prvi javi u inbox sutra šaljem...pozdrav
Poklanjam 2 kutije Duphastona.
Idu li klomići na recept ili ne? U ljekarni su mi rekli da idu,a kada je ginekologinja pokušala poslati nalog ljekarni,nije joj dopuštalo već joj ga je uredno vraćalo,paje reklada ih moram kupiti...U svakom slučaju,tražim...Bude li postupak dobitan, sve svoje proslijeđujem dalje:-)
Klomiće se može dobit samo u bolnici - bolničko liječenje. Tako je meni moj gin.rekao u sedmom mesecu.
I dao mi je privatni recept da ih kupim u Trstu. Cijena - 5 eura.
Kod nas u apoteci ih je trebalo čekat cca 10 dana i koštali bi 150 kn.
Cure i dalje trazzim duphastone.
Poklanja 10 logesta trab ko???????
Cure, imam kutijicu Decortina 5 (2/2014), dakle 20 tbl. + 6 tbl. iz druge. Znam da se mogu dobiti na recept, al' ako kome treba rado posaljem, ja ih ne koristim! :)
Drage moje,
ja sam nova na forumu iako vas pratim vec duze vremena. Imam veliku molbu - potrebno mi je 5 - 10 kom Femara tableta. U Sarajevu nema pomenutog lijeka vec neka zamjena.
Da li neko ima visak ovih tableta koje je spreman da pokloni? Samo da napomenem ja sam iz Sarajeva i treba mi za IVF.
Hvala!!!!!!!!!!!
Evo i ja trazim Klomifene... mpo doktor i moja ginicka rekli da ne idu ni na plavi recept, cak mi i pokazala u kompu da nema opcije na recept.. u apoteci u RI kazu da idem ili slovenija ili bosna.. pa ako ima koja dobra dusa da posalje ili mi javi gdje u sloveniji da ih nadjem i kupim na privatni recept... Hvala
pa nemogu vjerovat koliko su neupuceni... ludost je kupovat ih, kod nas kostaju oko 150 kn.... a po zakonu ih pokriva HZZO
eto meni su i mpo i doktorica ginekolog rekli da ne pokrivaju pa sad budi pametan.. kako da ja njima dokazem ako njima u kopu ne izbacuje da mogu napisati recept, ni plavi ni crveni tj onaj preko interneta :(
kod kojeg ti to mpo ideš? pa nek rucno napisu na plavi recept....
KBC Rijeka, necu sad punim imenom imenovati ali je rekao da ne ide i da vidim sa svojoj doktoricom ako moze ona... Cak ga je trazila u knjizi liste ljekova i nema ga...
ma ne znam sta bi rekla...necu vise offtopicarit, ali to je koma...neznanje...ne znam cemu bi drugom pripisala to. Sretno u potrazi!
Nasla klomice.. Hvala R.
Bilježim se za klomiće,također:-) Kada naiđu,neka me potraže:-)
Ne znam smijem li pa nek moderatori prebace info gdje bi isao vezano za Klomifen on je na osnovnoj listi ljekova od 13.11. ponovno jer pocetkom godine nije bio.. problem je sto nema zasticeno ime, nema formiranu cijenu i zato ga doktori ne mogu ispisivati.. problem je u njihovom programu i programerima koji se nisu valjda jos uskladili.. a plavi recept neki doktori fizicki vise nemaju pa ga nemaju kako ni ispisati.. Provjerena informacija u Ministarstvu zdravstva je da IDE na recept a to sto doktori ne znaju kako da ga ispisu na zalost ne mozemo promijeniti niti je nas posao.. Znaci dok se HZZO ne uskladi s ministarstvom MCS Helpdeskom i ostalim nista od lijeka kod nekih doktora..
Od 13.11. koje godine? Ja sam ga još i lane dobila na plavi recept
Evo i odgovorit cu sama sebi, dakle od 4.5. 2011. je ponovno na listi.... prije je isto bio...pa je neko vrijeme maknut...ali od 4.5. prošle godine opet je tu, hvala Bogu.
http://www.hzzo-net.hr/dload/upravno...a_lijekova.pdf
Ne mogu vjerovati....pa ja sam klomifene u lipnju 2012.dobila na recept! Ne vjerujem da se od tada sto mjenjalo...
Mjenjam dvije cetrotide za gonale!
Glede klomića, idu na plavi recept...ali vi ste te koje to morate tražiti od svojih izabranih ginekologa...jer u protivnom...hm...Npr moja je pokušala to poslati u ljekarnu elektronskim putem i nije joj prolazilo, pa je zaključila da se to onda može samo kupiti i to mi je i rekla...a kada sam joj rekla da može na plavi recept,odmah je rekla da dođem sutradan po to...
Zaključak: tražite plavi!!! recept
škicnite malo i ovdje http://www.neplodnost.com.hr/kunena/lijekovi
Bok svima! Uskoro krećem u postupak pa će mi trebati cca 25 ampula gonala, cca 12 menopura, 5 cetrotida i ovitrel. Sjećam se da sam prije kupovala cetrotid i ovitrel u Brežicama jer je bilo povoljnije. Kako se sada kreću cijene? Pogledati ću i na stranicama beta i neplodnost ali me zanima u slučaju da nešto moram kupiti u ljekarni gdje mi je povoljnije.
Gdje se može kupiti Femara u Zagrebu? Prijateljica ima recept od privatne klinike i sad bi ga htjela nabaviti.
Čini mi se da je jedna forumašica napisala da možete kupiti femaru, cetrotide i ovitrele u Apoteci Ćurković u Zagrebu. Možete kontaktirati anaitomi2, ona je tražila te lijekove u Zagrebu
Hvala, uputit ću prijateljicu
cure, ima tko par LH trakica, hitno mi trebaju! može na pp
poklanjam 5 tabletica klomifena
poklanjam kutiju utrogestana i 15 komada bromergona.
Poklanjam Centravit prenatal Dietpharm sa omega 3. Sve zajedno 60 tabl, a fali 18 pa možda nekome dobro dođe...rok 2/2013
Evo mene nakon duže pauze i odmah u potrazi za klomifenima,pa ako netko ima i voljan je pokloniti...pp
Hvala od :heart: !
poklanjam 5 decapeptyl rok 7/13
klomifen koji su i meni bili poklonjeni od jedne forumašice,hvala joj ali mi ipak ne trebaju :love2:
i vaginalete natrii tetraboratis-fali 2-3 kom....eto neka nekom donese sreću....javite mi se na pp