Pozdrav cure,
da li je netko imao implatacijsko 9dt dvije blastociste? jutros lagano smeđarim..
Printable View
Pozdrav cure,
da li je netko imao implatacijsko 9dt dvije blastociste? jutros lagano smeđarim..
Pozdrav cure
jutros 9dnt test negativan
Mislim da je to ipak malo prerano..
Lina2,sigurna sam da je implantacijsko jer ne vjerujem da bi menga došla pod Estrofemom..
Mogla bi nabacit neki testić
Nekako se nadam, jer do sada nisam nikad prokapala pod lijekovima.
Mislim da ću pustiti još koji dan, jedino ako ne prestane onda bi mogla pišnut u nedjelju.
Kako si ti?
Držim fige:)
A ja...joj ...jako promjenjivo,od optimizma do plača...
Simptomi nula bodova,a kod tebe?
Kod mene isto ništa od simtoma, osim podrigivanje na bilo što (ako je to simptom)hehe..
A što se tiče psihe, s njome sam veća odavno na vi...
Drži mi se.. Još malo.. Trudna si dok se ne dokaže suprotno..
ej cure, evo i ja isto čekam betu
danas mi je 8 dn poslije transfera i od jučer me boli trbuh kao da cu dobiti mengu
dali je to normalno?
uz to imam bolne cicke, napuhnuta sam i također podrigivanje !!
Meni je danas 7dnt, betu idem vaditi u pon - mislim da tada mora pokazati pravo stanje jer će to biti 10.dnt blastice...uglavnom jako teško podnosim ovo vrijeme iščekivanja, mislim da niti u jednom postupku do sada nisma bila ovako nervozna/živčana...simptoma nikakvih osim onih koji se redovito vežu uz utrogestane...ali ni kada sam ostala trudna nisma imala nikakvih simpotma, pa eto nadam se...
malenna88-napravi još jedan test na 12 dnt, ovo je možda ipak prerano s obzirom da su ti vraćali 2.dan 4-stanični...
Uradit cu test opet u pon. kad bude 12dnt.
Grudi me uzasno bole, bradavice kao antene cak se primjete i ispod grudnjaka, akni imam kao da imam 13 god. cas mi je vruce cas hladno, a nerovoza na maximum za sitnicu se posvadjam a isto tako za sve placem. Sta sve ovi hormoni rade tjelu! A iscekivanje mi je najgore u citavom postupku
maca2 sretno da beta bude ogromna
O, bože, malenna, ja u dobitnom ciklusu nisam imala niti jedan jedini simptom.
A gutala 7 tableta dnevno.
Svatko drugačije reagira.
Držim fige!
Prvo za zuzy :heart:
Cure moje pozdrav svima.
Nije me bilo dugo, jednostavno se ne stignem javiti niti pisati. Ponekad zavirim procitati....
Pa nadam se da me se netko sjeca sa odbrojavanja :)
Mi smo dobro i lijepo napredujemo....pozdravljam puno svoje terminuse lady i ledemo......cure ako sad ovo citate ljubim vas puno ;)
Svim cekalicama kojecega saljem puno vibrica i sretno cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
malenna88 ja sam na 10dnt imala blijedu crticu na test a 11 dnt je bila ozbilja i jako vidljiva crtica. Vracena 2 dvodnevna (4stanicni i 5 stanicni).
12 dan vadila betu koja je bila 139 :) :)
Sretno :*
I da ovo jos napisem da ju vise nisam ponavljala...iz klinike nisu trazili i tako sam i napravila. Oni su cak bili misljenja zbog bete da su se oba primila....sto ja nisam niti u jednom trenutku pomislila.
Tocno tri tjedna od transfera sam isla na uz koji je potvrdio zm i gv.....tjedan kasnije je srceko vec kucalo :) :)
Znam, ali necu ;)
Ne zelim si pokvariti vikend i druzenje s djetetom koje nisam vidjela tjedan dana mozebitnim minusom. A znam vec iz iskustva da usprkos minusu na testu svejedno vadim i betu - tako da ubijem i posljednju nadu. Zato sam odlucila ovaj put samo betu vadim - jos 2 dana zivci na hozntregere :D
Cure, puno sreće ~~~~~
A za sve nove cure, mali podsjetnik na nedavno tiskanu Rodinu brošuru "Neplodost". Na ovom linku dostupna je u pdf obliku:
http://www.roda.hr/uploads/dokumenti..._2015_web2.pdf
Malenna88, Maca2, sretno sa testovima i betom, nadam se da će vas obradovati :)
Išla sam vaditi krv za betu...sad čekam i ludim...oko 14 h kažu da će biti gotovo, šalju na mail.
Hvala vam svima na podršci, vibrama i lijepim željama - ovo zaista nitko osim vas ne može razumjeti...
Znam, samo polako, probaj se nečim zabaviti.
I meni je to vrijeme nenormalno sporo prolazilo.
Znam da sam uglavnom visila na mailu, pretpostavljam da ćeš i ti tako.
Držim fige!
Stigao negativan nalaz bete :( :( :(
Nemam snage radit test kad znam da je negativan. Jutros smedjkasto i bljeda krv na dnevnom :( :( :(
Maca2 zao mi je :(
maca2, malena88 žao mi je!
malenna88 - nažalost to je tako...treba sada biti hrabar i realan te nakon par dana sagledati situaciju i odlučiti što i kako dalje!
Drži se i hrabro naprijed - sreća prati hrabre :love2:
maca2 u petak moram uradit test i javit u bolnicu da je negativan i odma trazit recepte da mi posalju da idem u oktobru na postupak. Nezelim da cekam
Cure sa negativom nalaz zao mi je i znam kako vam je.ja isto rasmislijam kad da ponovo krenem jos imam 2 blastice.ali strah je velki jer svaki put sam inala et blast pa opet nist
A drage moje...što reći, dok imate snage/volje/novca (umetni po želji) idite dalje i borite se...kada osjetite da je dosta i da je vrijeme za neke druge stvari znajte da ste dale sve od sebe!
Ja sam u, ajmo reći, boljoj poziciji nego većina vas jer imam dijete, ali ipak ne mogu reći da me ove 2 negativne bete u zadnjih 6 mj. nisu pogodile jednako teško kao i one prije 6 i više godina :(
Imam pravo na još 2 pokušaja preko HZZO, bila sam jako zadovoljna klinikom/liječnikom u ovom zadnjem postupku pa ću se sigurno držati njih ako se odlučim opet ići...
maco,malenna,žao mi je jako cure...:ghug:
LaraLana,pusa velika tebi i tvojoj buhtlici!
Maca,malenna jako ki je zao! :( Cure drzite se !!
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Maca i Malenna, žao mi je cure, držite se
maca žao mi je jako, baš sam se nadala lijepim vijestima.. :love2:
malenna, možda da ti ipak testić napraviš?
Maca i Malenna, žao mi je. Nemojte odustati
Maca, zao mi je
Maca2 i Malenna88 bas mi je zao... Ali glavu gore i bit ce...
Evo ja u petak na fet, ako bude sve ok, ako ne opet stimulirani.. Nadam se najboljemu!
vatra :fige:
vatra - sretno!
Vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
Maca i Malenna88 :love2:
vatra sretno
:fige: