Draga si, i svojom pozitivom si to izazvala u nama! :ghug:
Printable View
Draga si, i svojom pozitivom si to izazvala u nama! :ghug:
:ghug::zaljubljen: Hvala vam na svemu. Divne ste. Tu sam i dalje za vas :*
Anka držim :fige: za super s gram :bouncing:
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 11.4.2016. :joggler:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:pivo::mama:
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~64.dc
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc ll
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 40.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~28.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~ 25.dc
Odbrojavalice: :gumi:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~19.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~ 15.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Samo cu reci :*
Ives:-D:ghug::tele: nastavljamooooooooo :))))))))
Jao, kako te lijepo opet ovdje vidjeti... Dusa nasa :-* :-*
Meni je tužno da na temi rade razdor pojedinci koji ni ne sudjeluju. Da, ovo je tema o pokušajima i pogreškama, o dizanju nogu u zrak, guranju jastuka pod trbuh, piškenju lh trakica (koje znanstveno ne dokazuju ovulaciju, btw)...ali isto tako je tema na kojoj djevojke dođu istresti svoje frustracije, ispričati vic, podijeliti informaciju da su čitale da ćuća poprimi sedesfastu (ili kako već) boju ako smo trudne, da su kućni ljubimci dorodošli članovi u fazi "rađenja" djeteta...bla bla bla. Razumjela bih da je išta zasmetalo aktivnoj članici topika i vjerujem da bi same to riješile bez puno frke i buke jer znamo da smo u ovoj borbi sve ponekad preosjetljive...ali ovako, ne razumijem.
I vjerujem da je svakoj novoj trudilici puno lakše se i uključiti i opustiti kad se ne tipka samo znanstveno i zdravorazumski, pa ovim putem apeliram moderatorice da stvarno prema ovom topiku budu blagonaklone jer puno je tu tuge, frustracija i patnje samo po sebi da bi nam se zabranio chat ton. Do zaćeča i zdrave rođene bebe dug je put. Meni je drago da na tom putu imam ovaj topik. Mjesto gdje ću uvijek dobiti savjet, virtualno zagrljaj i utjehu.
Ives :*
Tanita prekrasno napisano!!! <3
Ja danas osjetim cudno peckanje u donjem dijelu trbuha... nikad nisam peckanje osjetila! Onak u intervalima zapecka.?!! Bas me cudi to.
I danas mi je cijeli dan muka, iako to pripisujem nekim drugim stvarima, ne zelim se prejako nadati... :)
Nadam se da će ovo ostati daleko iza nas, a mi idemo dalje...
i nek se ljuti tko god hoće. Nikoga ne diramo, gledamo svoja posla, imamo svoje brige koje nas svakodnevno more,
i lakše je kada podijelimo jedne s drugima. Nismo nikada nikom branile da nam se pridruži, veselimo se svakoj novoj dobronamjernoj trudilici
koja nam se želi pridružiti. Curke moje, vi ste sve rekle, ja zbilja više nema što dodati.. bitno je da mi imamo jedna drugu ovdje,
a onda je sve puno lakše.
Nivesa, ja sam skužila da nekako baš sad imam više volje, sad kad znam da
nema šanse da se išta uhvati...
šta ti je obrnuta psihologija :roll:
__________________________________________________ _________________________________________
Narancice, koliko god mi to ne želimo, mislim da je jače od nas, meni ovo zvuči pravo obećavajuće. :trep:
Romeo naša jako mi je drago vidjeti te ovdje među nama. :love:
Anka Jesu stigli nalazi?
Jagodice, di si nam nestala?
Mami2 draga..Hvala na kavici, ja sam se poslužila ;)
Nekak nema volje ....bas to tempiranje i sve...
Nivesa, vjerujem ti! I sama polako ulazim u tu fazu.
A opet ne podnosim niti osjećaj da ništa ne poduzimam. Samo zato i grebem dalje.
Koji je sad potez kod tebe? Si bila kod dr?
Meni ovulacija bila subota/nedjelja all pokrivali smo već od četvrtka, pa nek se nađe :)
Sad čekam 22. pa ćemo vidjet jesmo li bili sretne ruke ovaj cciklus (sa je ujedno i godina dana od kad smo krenuli, pa bi mogao neki plusić za godišnjicu :)))
Neka nam se Ives vratila, cijeli dan me nekako to brinulo, vidiš ti sta je virtualna ljubav :)
Jos nista od moje M, bolje da me makneš sa liste dok ne dobijem jer mi je muka od ove brojke... Koliko izgubljenog vremena... Ne mogu prestati razmišljati o tome!!
Cheerilee
ajde nek se našlo!! :lool: od viška glava ne boli. Odbrojavamo onda do 22, nek bude pravi suprajs!!!! :klap:
MonaLi prave ste mi, ma neću ja nikuda od vas, :love2: jagodici dugujem kapicu, a narancica mora piškit test :ghug:
imoram još s vama doćekati vaše i svoje pozitivne testiće. :)
Koliko je sada prošlo od uzimanja duphastona?
Nivesa znam kako ti je,kod mene isto stanje, ne da mi se vise. MonaLi ako se ne varam, vec je 5-6 dana od zadnjeg D? Kako meni to dobro zvuci, podsjeca me na moj ciklus kad sam ostala T. Mali milijun negativnih testova, pregled kod gina, da mi na kraju D,i M ne dolazi. Drzim fige da i tebi tako bude, sa happy endom :)
Ives nisam...ni to.mi se neda...jednostavno sam dosla u fazu da trazim sve nesto pozitivno u tome sto nemam djece i neda mi se.
Nista mi se neda.. ni ic dr ni pokrivat kad ne znam kaj da pokrivam jer jedan mj dobijem na 30 dc a sljedeci na 58 dc.
I eto najblaze receno je neda mi se.
Jos se silim na sve to skupa ali...
Mislim da polako odustajem
Xavii meni ti.je znala doci i 10 dana nakon zadnjeg Duphastona...
Nivesa znam sve o toj fazi..
Držala me dobrih par god... jedva sam se najerala da se opet pokrenem. Samo zato ne odustajem. Jer znam ako sad stanem..nema nazad. Ali nema ništa loše ni u toj odluci, samo kad tad opet dodjemo na pokušaje.
Meni je gin još davno rekao da menga mora doći unutar deset dana od uzimanja zadjeg duphastona. Meni je uvijek došla treči dan
Ja svoju očekujem sutra ili prekosutra...
MonaLi, maknut ću te sutra s liste ako tako želiš.
Pa mi ti javiš kad m dodje.. :*
Meni je isto uvijek 3.dan, samo zadnji ciklus 5. Zato mi je ovo zvucalo obecavajuce, ugl nadam se da ce se uskoro nesto pokrenuti, ili M ili T.
cure moje...svasta se izdogadjalo dok me nije bilo
uvijek je bilo i bit ce prepirki, svadja ili nadglasavanja
ja sam tu vec gotovo 10 godina i uvijek je tako bilo, zato i nisam bas pisala, jer ne volim svadju ili krive poglede, ove virtulane
ovo je sve internet, ne treba previse uzimat sve ovo srcu
idemo dalje i gotovo
mi smo pokrili ove dane, ali nekakao bas i nisam nesto u tome, previse mi se toga skupilo, pa jednostavno ne stignem razmisljati o danima ciklusa
vec 25dc...ajme prosli ciklus sam dobila m na 25dc
kaj se tice pasa i trudnoca...ja sam prije prvog sina kupila psa i za mjesec dana ostala trudna
i sada opet kupili psa i ostala trudna u roku par mjeseci
kaze muz da ce mi sad kupiti slona-mozda bude curica
tako da vjerujem da ima nesto u tome...covjek se posveti tom novom clanu obitelji, ne misli toliko o trudnoci i bas onda te iznenadi
Cekala sam da se malo slegnu osjecaji. Nalazi nevaljaju,jos gori su nego na prvom nalazu.
Anka :ghug:
Kakav je nalaz?
A gdje je kava?
Na nalazima iz os nepise dole dijagnoza ali vidim po rez da nije dobro. Ima 68% nepokretnih, a 74% ima patoloski oblik glave. Evo ja kuham podnevnu kavicu pridruzite se!
Ives - danas mi je ja mislim 7 dan nakon zadnje D... a inače mi je uvijek M došla isto treći kao i tebi...zato me zbunjuje i živcira čekanje...
xavii - sumnjam da je trudnoća, više se ni ne sjećam kad sam se zadnji put sexala :D
Pozdrav svima.. malo kasnim na kavu, al' ručak sigurno neću fulat :trci:
Vubs,to je živa istina, ima nešto u tome. Naravno ako je sve u redu i ako nema nikakvih prepreka! A kod vas nema, šta onda čekate sa novim pesom? :mrgreen:
Anka, :love2: Žao mi je baš zbog lošeg nalaza, koji vam je dalje korak? kad nosiš nalaz dr?
MonaLi, hm.. ako ti ne dodje do isteka 10-tog dana javi se svom ginu. Možda ne bi bilo loše
iskontrolirati prolaktin. Nadam se da ćeš uskoro dobiti m, jao :nope: baš te mući ovaj ciklus.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 12.4.2016. :joggler:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :-D:pivo::mama:
Ninci ~~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc ll
Ives000 ~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~29.dc
xavii~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
vjerujem u bolje sutra ~~~~ 26.dc
Odbrojavalice: :gumi:
mami2~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
zola ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~20.dc
jagodicabobica ~~~~~~~~~ 16.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Limeta ~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
28.4 smo dobili termin kod urologa mora dragi doci sa svim nalazima. Pa ce nam reci valjda sta dalje jer ja neznam sta bi sada pio je svu silu vitamina, sve sto se preporucalo i nije pomoglo.
Pozdrav cure!
Anka nadam se da ce vam urolog pomoci...ja sam totalno razocarana jer urolog kod kojeg je moj mm isao samo rekao da treba operisati varikokelu i to je to...imao puno Le u uzorku i za to nista...ni tabletice mu nije propisao...
Curke...jel neka ima iskustva sa ovim - menga mi je trajala jedva 4 dana..dvostruko slabija nego inace, krace trajala i bez ugrusaka..naravno odmah odem na internet i citam o mogucim trudnocama uz mengu :lool: naravno drugih simptoma nemam, psim sto mi je jucer u voznji bila uzasna muka :?:
Limeta, baš me čudi da mu je samo preporučio operaciju. Jel vas barem uputio nekud ?
Ja sam imala jednom takav ciklus ali nije bio vezan uz trudnoću, nego uz poremećaj hormona. (znam imati jednom godišnje takav ciklus)
joj da bar bude nešto povezano uz trudnoću.. ova mukica me odmah podsjetila na mene i kako sam onaj ciklus s klomifenima,
isto tako na autocesti u vožnji osjetila mučninu da sam glavu gurnila kroz prozor jer sam mislila da će biti grdo...
10 dana kasnije sam popišala pozitivu :)
Ives bas nista mu vise urolog nije rekao... mah svakako kad se odlucimo za inseminaciju radice opet pretrage...
Hahah i ja sam isto svakih kilometar puta otvarala prozor a bas mi bilo nezgodno jer sam isla na teren sa kolegom (da ne pomisli da sam trudna) cak mi se gadile cigarete poslije toga...danas opet uzivam u njima :lol:
Anka, bitno je da znate na cemu ste... sad polako kod urologa, i nadam se da ce vam pomoci!!! :fige:
Limeta ajme drzim fige da je to sto mislis :-D
Kod mene sve nesto cudno dolje, imam osjecaj kao da cu svaki tren dobiti M. Testic je negativan, mucnina i dalje postojana... :-( eto, od muke sam cijelo jutro ribala kuhinju. Sad mi je barem sve cisto i dezinficirano hahaha :lool:
Limeta pisni kolegu pa vidi dal ce poplaviti! :lool:
Anka znam da te to bedira, ali takve stvari se daju poboljsati a bolje i to nego da radite na bebi a ne znate zasto nejde.
Ja sam malo odmarala na slobodni dan pa sam samo dosla skicnut dal se Ivesica vratila i promijeniti potpis!
Btw Ives ja nemam kolegu nego kolegicu jel mogu ja nju popisat? :lool:
Cure ja sam odlucila da necu vise gledati plodne i neplodne dane nego se jednostavno keksat svaki drugi dan i to je to. Sad ak vam to nije previse probajte tak.
Pozdravlja vas Jagodica!
Narancice, možda je još rano za testić ;)
Ja opet ništ ne radim dok ne popiškim - (samo lagane posliće) ... jer ne smijem se saginjati, moram mirovati da se
bolje primi itd :lol: a čim popiškim minus ubijem se od posla, što mi dode kao dobra radna terapija ¨!!!! :roll: