Riri :-D:-D:-D
Printable View
Riri :-D:-D:-D
Iva :)
Viki nadam se da će sve biti okej i da nećeš morati to raditi. :)
Ja sam baš bila prošli tjedan i sve ove vrijednosti su u intervalima koje oni gledaju. Tako da nije potrebna niti dijeta niti ništa drugo. Baš sam čitala kakve žene znaju imati vrijednosti visoke, ovo je sve super. Ma taj malac će biti najzdravije dijete ikad, vidjet ćeš:-)
@Nemasekiracije, prodaja na Rodinom forumu je zabranjena!
Ako ti je nešto ostalo od terepije/suplemenata - možeš pokloniti.
http://forum.roda.hr/threads/65433-O...99#post3112399
da srednja je skroz na granici i znam da su strogi po tom pitanju pa zato mislim da me nebi na dijetu stavili
Papa stigao super nalaz....
1.8 u 15.30 narucena sam na sono uzv hsg.... jedva cekam to...
Ali bojim se kakav bude nalaz i boli naravno...
Ali opet dok razmislim da sam prosla punkciju JS i porod i izljecila sve ZUBE sta inace kod mene ZUBAR DR.nismo bas prijatelji... pa valjda budem i to prezivela
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Brzo ce to doci ljube. Sretno!
Jutro cure!
Ljube, super vijesti. :)
Ja sjela na kavu, čekam rezultate bete. Dosađujem se. :lool:
Ljube super,ali ne mora biti da boli,svatko ima drugaciji prag boli,sogorica je rekla da ju nista nije boljelo...riki :heart:
Beta 406. Zašto se nije poduplala?
Čekam ginekologa, zadržao se s nekim drugim pregledom. Popizdit ću dok ga dočekam.
Riri, mislim da ti je ok da se skoro dupla. Nije potrebno da bude bas tocno. Pise da se beta dupla svaka 2-3 dana. Glavno da ne pada ili da se u 2 dana povecala od 230 do npr.samo 300. To bi bilo vec cudno i razlog za brigu. Ovo tvoje je super.
Riri, to ti je ok. 236 pa 406 je skoro pa duplo. Nikad ti nece biti tocno duplo.
:heart:
Lista za 31.07.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~31.dc-test pozitivan!!!
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~23.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~20.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~9.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~7.dc
justme409~~~~~~~~~~~~4.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~4.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~3.dc
Obavljeno, kaže da je to dobro i da se dupla svakih 48-72 sata. Malo sam se bezveze uspaničarila. :oops:
Ajmeeee Ririiiiiiiiii :-D: heart: CESTITAAAAAM!!!
Ljube, sretno sutra. Ne brini oko boli, gadno je ali traje stvarno kratko i cim je pregled gotov odma sve prestane. To je mozda minuta boli i neugode, da se izdrzati. Mene je splasilo sve sto sam procitala, a uzalud. Drzi se.
Buncek jel se pokriva? :mrgreen:
Viki, drzim fige da budu oke nalazi da se ne moras pikati.
Cure, nadam se da ste dobro sve :heart:
Ja sam slabo aktivna jer sam na godisnjem i odlucila sam ovaj ciklus nista ne pratiti. Nisam ni lh piskila ni nista. Pokrivali smo svaki dan od cca 6dc pa tamo negdje do 14dc (meni su O oko 11-12). Ne znam ni koji sam dc, izbjegavam pogledati ovu listu haha. Skroz smo opusteni, uzivam kaj ne moram na posao i kaj sam doma s muzem i zivotinjama. Pa cemo vidjeti
Ljube, isla sam na uzv hsg i nije me stvarno nimalo boljelo (doduse rekli su da popijem neki painkiller prije. Ne sjecam se koji). Osjetila lagani pritisak i to je to.
Hvala cure!!!![emoji847][emoji847][emoji847]
Trajalo 10-15 min. Sve prohodno I sve se vidi na monitoru tako da odmah znas koje je stanje.
Ljube ajmo pozitivno!!!! Bit ce sve ok i dobar nalaz!! Uz tebe smo!
Ljube, samo ono što sam pisala već, nikakvih velikih simptoma još. Malo sam postala baba, idem rano spavati, a prije sam bila prava noćna ptica. :lool:
I samo pozitivno i hrabro, sve će biti u redu. :)
Jagodicee :heart:
Jagodicebobice, slabo kao i uvijek. :-)
Sretno danas Ljube. Riri, babe nejdu rano spat vec bebe hihihi trudnoca te pomladila ;-)
:heart:
Lista za 01.08.2019.
(Ne) čekalice
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~32.dc-test pozitivan!!!
Odbrojavalice
anđeo26012013~~~~~~~~~24.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~21.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~10.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~8.dc
justme409~~~~~~~~~~~~5.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~5.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~4.dc
Cure, pomoc trebam... pa ja jos tu i tam imam blago smedi iscjedak , znam da je 8dc ali kakva bila M jako jako obilna nije ni cudo...
Ali zabrinjava me to , dal to bude ometalo hsg ili????
Ljube, ne vjerujem da moze ometati. Narocito ako ne krvaris nego je samo smedji iscjedak. Eventualno im spomeni, ali ne vidim razlog da bi smetalo. Meni nisu obilne M ali 7-8dc uredno imam jos smedji iscjedak, tako da po meni te to ne treba brinuti.
Kad si narucena? Sori ako si napisala nikak da nadem...