Camel ima npr. sniženje 40%, MM si je kupio odlične cipele tamo.
Imaju i super ženske mokasine, ja bih si ih rado kupila (ali je recesija pa neću).
Printable View
Camel ima npr. sniženje 40%, MM si je kupio odlične cipele tamo.
Imaju i super ženske mokasine, ja bih si ih rado kupila (ali je recesija pa neću).
Ono što je mene zanimalo, ništa nije bilo na sniženju :D Dječja robica u C&A-srednja žalost, dječja obuća u Deichmannu i općenito- još veća žalost. Negdje sam pročitala da se "opća sniženja u CC1" pa sam pretpostavila da ću naći i barem nešta od onoga što mene zanima, a ono ćorak :)
Jel zna netko hoće li biti u Cicibanu i Bambiju popust na ljetnu obuću uskoro? Trebaju nam sandalice.
Mislim da ću otvorit topic o sniženjima za Splitsku regiju. O vašim cijenama i ponudi čini mi se da ovdje možemo samo sanjati.
Promašila sam sniženje u Turbo limachu na Split 3, tj. došla sam zadnji dan, dosta je bilo prodano. Kupila jesam par stavri od Bearfoota, ali je Tom Tailor znatno kvalitetniji i često meni ljepši, od te marke nije bilo ni traga. A ja baš volim kvalitetne stvari peri-deri jer zapravo ne volim kupovat. Volim kupit, imat doma i gotovo. Važno mi je kad imam želju prošetat, il na igru il se finjak sredit da imam 1-2 kombinacije. Ako odjeća nije super kvalitetna, nakon pola godine ne mogu na to računat pa opet trebam nadokupovavat a to mi je tlaka
pitanje za Split - kakva vam je marka Reporter? - pitam ako ima tko iskustva
Zagreb je nema, čini se po logu, vješalicama i fontu da je kopija Tom Tailora - cjene puno niže, sve izgleda OK! puno ljepih haljinica, tunikica i muških sportivo majica i 'gaća' :)
inače prošli vikend u Splitu ne znam jel bilo sniženje ali u calzedoniju se nije moglo ući!
a i Zara je počela sa sniženjima! :)
Makita mislim da ti se to samo čini, ja ponekad imam osjećaj ko da ja ili nikad nemam sreće pa ne naletim ili zakasnim...
Tak jako povoljnih stvari nema puno i često se rasprodaju prije nego uoće uspiješ doć do infa.
kiss
ajd da se tu ubacim da ne otvaram novi topic, jel ima negdje sniženih badića ženskih i dječjih, i koja je cijena otprilike, sutra moram u shopping, a s N i trbuhom bi bila najsretnija da znam gdje da idem i da obavim to što prije ;-) hvala
Super, jurim u Prečko. Hvala ti.
Kad će u Solinu u Mercatoru sniženja?
Javljam da je Ciciban snizio cijene, čini mi se oko 30%, ima sandalica po 190-250, krpenih tenisica po 50 kn (u Jurišićevoj, ZG), sandala za plažu po 15 kn.
anima ja sam kupila prosli tjedan u M&S jednodjelni badic djeci 50% snizen, za velike nisam gledala
U Marks i Spenceru su badići jako sniženi, čini mi se 50%, ali nema baš izbora, barem u King Crossu.
U onom sportskom dućanu u KC isto ima dosta sniženih badića, po 30% i 50% - to su uglavnom sportski badići, za plivanje - ali dosta ih je i nesniženo (ja sam kupila takav nažalost).
Jučer sam malo škicnula a sad krećem u potragu, nisam ni ja vidjela nikakva veeeelika sniženja, ako kaj dobroga ugledam/kupim javim
popust u Birkenstocku u Vlaškoj!
kupila jučer natikače za 260kn!
Ima li zatvorenih natikača, onih kao klompe?
ima, ali su skuplje!
ja imam jedne takve i jaaaaako mi se znoji noga u njima! :/
:( onda ništa
Je li bio netko u toj noćnoj kupnji?
i mene je začudio taj popust jer ga nikada prije nisam vidjela. i baš sam trknula do dućana- normalna cijena otvorenih natikača je 260 kn,.
bucka, koliko su bile prije sniženja?
Jedino meni poznati sniženje Birkenstokica je spominjala apri a dogadja se na mjestu gdje obje idemo na zimovanje- samo niti tamo nisam uspjela naletiti na njega
moje nisu snižene (bile i ostale oko 260kn), ali ti neki drugi modeli jesu!
NanoiBeba, jesi vidjela te natpise iznad polica o sniženju?
sad ste me skroz zmotale!
nisam. i zato sam, se i čudila jer svakodnevno onuda prolazim i nikada nemaju sniženja. Baš nikada. Jako volim Birkenstokice i ponosna sam vlasnica dva par, i rado bih kupila još jedna, pa me zato i cijela ova priča iznenadila, pa sam sada otišla provjeriti kako ne bih pisala napamet
sad se malo već brinem za svoje psihičko zdravlje, pa ću poslije posla otići opet tamo (ako stignem)!:roll:
Sad ste me toliko zbunile da odmah poslije posla jurim tamo...
Inače sam zadnje dvoje kupila na toj polici sa zadnjim brojevima i odlučila da su baš te one koje želim :mrgreen:
ma daj- glavno da si postala vlasnica novih natikača
sad sam zvala!!:oops:
kaže teta da imaju još popust na neke zadnje brojeve ili modele koje se više ne proizvode i kojih se žele riješiti!
ali popust u dućanu ipak postoji!!!!
sad mi je lakše!!:mrgreen:
Ma to ti je jedna bezveze polica sa pa bezveznih modela u ponekim brojevima. A i sniženje uopće nije spomena vrijedno (tipa sa 300 na 280 kn)
MTČ popust 50%
Inda_os... koji MTČ, gdje?
u nami zagreb na trgu..prvi kat,odjel dječje robe imaju snižene bodiće s kratkim rukavima i bez rukava (cijena od 15-18kn) te hlačice kratke za isto 15kn. Svih veličina.
kod nas je 30 do 50%