zna li netko možda kada će sjesti naknada za njegu djeteta?u 3.mj je bila 17og,prošli mj. 19og pa se nekako nadam da bi ovaj nekako u sredini :roll:
Printable View
zna li netko možda kada će sjesti naknada za njegu djeteta?u 3.mj je bila 17og,prošli mj. 19og pa se nekako nadam da bi ovaj nekako u sredini :roll:
naime, porodiljni za prvih 6 mjeseci mi je bio do 10.04, i sad sam dobila novce za tih 10 dana. a za produženje za drugih 6 mjeseci još ništa.Predala sam na vrijeme , i dobila rješenje ali novaca još nema.Jel to sjeda u 2 dijela , da li netko zna.I da li za drugih 6 mjeseci sjeda kasnije nego za prvih 6
Zaba sjelo :)
prija za drugih 6 mjeseci također još nije dobila novce , ona je u pbz-u.Da li je netko u sličnoj situaciji? HVALA
čudno u zabi još ništa,bar na mom računu
jesu li kome sjele komplikacije?
Erste, još ništa. Nego, malo OT, jel nekome sjeo povrat poreza?
Meni je sjeo povrat, još u 4. mjesecu, a mom suprugu nije niti obrađen, a predali zajedno......
Meni i mužu je povrat jučer sjeo na račun.
mislim da budu komplikacije sutra,jer čitam po drugim forumima da ih jepuno tek danas dobilo porodiljne naknade...
mislim...:nope:
nama porodiljna još nije sjela u PBZ-u...a što se povrata poreza tiče, ja sam dobila prije 10 dana (prijavljena sam u Vukovaru)
ja bila u banci (ZABA) i još porodiljni nije sjelo, pa jel moguće da nekima je, a nekima nije
niky88 jel tebi sjeo porodiljni ili što drugo?
što se tiče povrata poreza MM dobio prije 2 tjedna
Povrat poreza ide od travnja do kraja rujna, čisto da si znate računati koji niste primili.
ni meni nije sjelo na ZABI
čini se da za drugih 6 mjeseci kasni
evo upravo vidjela da je sjelo na ZABI
Ne, ja ga uredno dobijem svake godine u prosincu.
Mislim na povrat poreza.
i...jel su kome sjele komplikacije? ja bi u shoping za bebu...:cekam:
Za sad još ništa:evil:......al meni ak sjeda, sjeda poslije 14h u erste pa još provjerim tad......u nadi je spas....:roll:
ni u RBA još ništa od komplikacija - upravo provjerila...
valjda bude danas ili sutra
Danas mi je sjela naknada za opremu novor. (2300 kn) - predali smo papire prošli mjesec.
Znam da ima druga tema o tome, no pitam tu:
Kako sjeda naknada od grada (Zgb)? Za to još nismo predali papire.
Zadnji put je bilo 3000kn odjednom, sad mi je nešto ostalo u sjećanju da se višekratno isplaćuje (drugo dijete).
pliz ako nekome sjednu komplikacije u Zagrebačkoj da javi, tnx
icyoh - isplata ide kroz 3 godine! dakle predaš sada, brzo ti stigne rješenje i kroz 1mj prva rata (tih 2000kn ili koliko već) pa onda za godinu dana opet i za dvije opet
za 3. dijete, isplate 11000 jednokratno
btw, komplikacije u rba - ni danas još ništa!
i...? jel kome su kome sjele komplikacije?
Zaba još ništa.....
ali meni kad sjedaju komplikacije uvijek mi sjedne poslije 12h...
Ma i dalje ništa...:evil:.
Meni isto nisu sjele komplikacije!
Vidim da nisam jedina, a već sam se prepala da ni neću dobiti! Od .1.4. sam na bolovanju pa mi budu ovo prve komplikacije u ovoj T od strane Hzzo-a......
Prijateljica je prekjučer dobila naknadu za porodiljni (ima bebu od 3mj...)
Ništa još od komplikacija na PBZ-u sad sam provjerila
ima li tko kakvih novosti??
jel možda netko zvao hzzo?
ni na zabi ništa.
živciraju me!! dolazi vikend i ponedjeljak je već 24. opet ću dobiti opomenu za kredit...
ni meni u zabi još nisu sjele komplikacije :-x
Doplatak je sjeo u Zabi.
:evil: Eh, čakamo...