Amelie žao mi je...drži se.
Linalena, matahari, ranga :love2:
Mb i sve ostale čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
I još posebno ~~~~~~~ za rikikiki i njene dve žilave mrvice
Printable View
Amelie žao mi je...drži se.
Linalena, matahari, ranga :love2:
Mb i sve ostale čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
I još posebno ~~~~~~~ za rikikiki i njene dve žilave mrvice
Amelie bas sam neki dan mislila na tebe i sad ovakve vijesti ajme jako mi je zao drzi se mila...:cry::cry::cry::cry::cry:
Ameli baš mi je žao :love2:
Ameli draga........ najgore moguće....nije fer, uzasno mi je zao
Ameli, baš nemaš sreće, jako mi je žao :-( :-(
Ajoj Ameli, jako mi je žao... ~~~~~~~~~~~~~~~~ za snagu ~~~~~~~~~~~~~~~~
evo da se i ovdje javim....malo pozitivnih vijesti....za sve ostale čekalice....beta 126,2 danas mi 10dnt....drž te se,cure!!!
i naravno,još pozitivnih vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mislim na vas....
mala bu spasila si dan!
čestitam i neka dalje sve bude školski!
Mala bu čestitam, konačno dobre vijesti danas. Kad opet vadiš betu??
mala bu ČESTITAM :-D :-D :-D
mala bu, iskrene cestitke!!! :klap:
Dragim tuznicama veliki zagrljaj utjehe :love2:
madonna ČESTITAM OD :heart: :klap: Uživaj u svakom trenutku!
Želim ti mirnu trudnoću i sve školski!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D
Mala bu, stvarno si uljepšala ovaj dan, čestitam:klap:
mala bu:dancingfever:"malecka "...da ti ovdje poskočim i čestitam:sing:
evo malo i za pon~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:shykiss:
tikice69 :-(
matahari :-(
linalena pa zar i ti hebemu :-(
ameli strasno, bas mi je zao :cry:
mala bu cestitam !!!......ostalim cekalicama bete punoooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
Ameli jako mi je žao :love2:
Mala bu čestitam :heart:
Čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i svima :-*
curke moje,puuuuno vam HVALA od<3....posebno mojoj dragoj KIKLI-da mi se što prije pridružiš,naravno i SVE ostale čekalice....evo vam još malo pozitive~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-D:-D
gabi25,ti čekaš pon?
ja ću u pon ponovo vaditi,da provjerimo jel se pravilno dupla i da li je sve ok...valjda bude:-)...
mala bu čestitam :-D
Ameli baš mi je jako žao :cry:
Ameli jako mi je žao :love2: nemam riječi :-(
Danas sam malo lijena pa rado potpisujem!!Citiraj:
tikice69 :-(
matahari :-(
linalena pa zar i ti hebemu :-(
ameli strasno, bas mi je zao :cry:
mala bu cestitam !!!......ostalim cekalicama bete punoooo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
..e pa vrijeme je da i ja skuham jednu :coffee: , inače nisam baš ranoranioc .. lijepu vam snježnu nedjelju želim, da ju ništa ne pokvari, a čekalicama nek što brže prođe !
Linalena, Ameli jako i je zao:-(:love2:
jutro cure, coolerice, hvala za kaficu
novim trudnicama čestitke od srca (imamo ih dvije od jučer, čini mi se!?).
Ostalim curama za sutrašnje pozitivne bete, za bete koje se lijepo duplaju, za prvi uzv i za sve ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moram ispravit moju betu od nekidan,bila je tocno 198,10. sad sam tek vidjela svoje papire jer sam isla opet na punkciju te tekucine iz trbuha koji nikakko da splasne,izvadili su mi skoro 3 L opet:-o
Popunjavam statistiku na Upitniku i imam 2 problema: ja ne znam koliko sam imala folikula - što upisati
imama 9 zamrznutih js a traži da je broj između 0 i 2 ????
Ivanova :klap: ali i :love2: da se hiper smanji
ja moram nažalost prijaviti M, do vađenja bete nažalost nismo po prvi put uspjeli ni doći
ovaj puta nismo uspjeli ali neki drugi puta se nadamo sigurno braci ili seki
svim novim trudnicama čestike, čekalicama bete i prvim uzv puno ~~~~~~~~~~
ivanova, ~~~~~~~~~ da dalje bude sve u redu (3 litara?? pa to je stvarno puno, samo hrabro!)
2 hope, žao mi je, baš mi se činilo da je krenulo Mb čekalicama, ali evo odmah za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima ~~~~~~~~~~od nas.
evo i meni danas 16 dan od transvera ! betu jos nisam radila ,sem sto mi test 14 dan bio neg.jeli to neki znak ili zbog utrogestana i estrofema nisam jos dobillaa
Seka, utrugoestani će ti vrlo vjerojatno odgoditi M ako nisi trudna, a na 16. dan nakon transfera mislim da bi test trebao biti pozitivan, tim više ako nisi primala nikakve inekcije nakon transfera. Ali kako je beta jedini pouzdani test, svakako je sutra izvadi.
Zadnji utrić bio u petak ujutro, još nije krenula, ma ni iscjedak, al me rastura trbuh jako. Danas radila, peglala, kuhala, svašta ali neće pa neće.
Ta te nece preskocit, ne boj, se, doc ce ona ...
ja sam test radila 14 dan i bio neg. a betu mogu raditi tek u cetvrtak ,tad sam narucena kod dr. jer nisam u svojoj zemlji pa nemam drugu mogucnost.
znam da je beta najbolji pokazatelj ,ali sta cu kad smo otputovali ankon transvera u njemacku .
sad cu koristiti terapiju do cetvrtka ,pa kud puklo da puknu
nikakve nisam primala inekcije