najezila sam seee od dragosti!od srca najiskrenije molim da bude jedna uredna i dosadna trudnoca pusaaa :)
Printable View
Tikica 78 čestitam na + :klap:
Tikice78 čestitam na +...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-D
tikice kaj sam ti rekla!? Čestitam draga!!!!!:-D
Tikica78 cestitam od :heart: i zelim ti da svaku stepenicu ove trudnoce prodes glatko i bez napora!
Tikica da i ovdje poskocim
tikica78, čestitam i nazdravljam! :pivo:
i ostalim trudnjačama sretan nastavak!
Tikice...čestitke od :heart: Baš mi je drago zbog tebe! :) Želim ti puuuuno sreće do kraja :-)
tikice :klap:, nek beta u utorak potvrdi!
ja danas popiškila već četvrti plusić ali još nekako ne vjerujem, užasno me strah kad se sjetim prošlog puta :scared:
tikice78, čestitam od :heart: ~~~~~~~~~~~~~da beta potvrdi što je testić rekao :)
kitty, čuvam fige do neba da beta bude velikaaaa :*
tikice čestitam i ja sam danas popiškila još jedan test kupila clearblue i odmah mi pokazao +...radujem se i kao da sam u sedmom nebu ali još čekam potvrdu svoje ginekologice, a do tada ću se ponašati kao trudnica i uživati....:sing::alexis:
mislim na vas sve i posipam vas trudničkom prašinom :dancingfever:
tikice,bravo!! čestitam na plusiću :-D :-D
Kako je predivno vidjeti da se forum doslovno trese od pluseva, duplih crtica, pozitivnih beta!!!
Kako vas je puno, da ne nabrajam svaku posebno šaljem jedne kolektivne :sing: :klap::tele:i puuuuuuuuuuuuuuuuuuno :pivo:
Č e s t i t k e !!!
Ja valjda od uzbudenja nisam stisnula salji poruku :) draga tikice, skacem!!!bravoooo :) cestitam!!!!
cestitam svima na plusevima.....
meni danas bio ET....:) vracen mi je 8-stanicni embrij..oplođen metodom ICSI.....betu cekam tek 27.6 ali prije bete cu definitivno pišnut kakav test....:) sretno nam svima....
donatela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mostarka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Jao tikice78 čestitam!!! Prekrasno! ~~~~~~~~~ za betu u utorak i da bude školski do kraja!
Ja sutra štoperica, u subotu, nadam se FET. Držite fige za moje eskimiće :)
cestitam svima na pozitivnim testovima! bas se pozitiva siri, tako trebamo nastaviti i dalje.
tikice78 da ti bude uzivancija sljedecih 9 mjeseci :-D
tikki :fige::fige:
tikice, malianđeo :-D:-D:-D:-D:-D
Tikice...čestitke! :klap::klap:
Ma kao što sam rekla nije sve gotovo, od :heart: ti želim da beta bude troznamenkasta.....
čestitke svima na plusićima, sad još samo da beta bude velika :)
Čestitke vima na plusićima i da bete budu najmanje troznamenkaste!!!
Donatela sretno, sretno!!!!
Svim curama čestitke i od mene i da do kraja prođe sve kako treba,tužnicama veliki zagrljaj!!!
Mi smo trebali u sekundarni u 5 mj,ali zbog privatnih problema odustali i nadamo se plodnoj jeseni,za sada planiramo 9 mj ali ništa još potvrđeno!!!
Kako je lijepo čitati tako pozitivne vijesti...daje nadu!!!!
Tikica čestitam i skačem :-D
Za lijepu betu u utorak...
tikica78, čestitam!!!:-D
tikki, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~ do neba da upali sa smrzlićima!!!:fige::fige:
Tikice i Maco čestitam!
Tikice78 da i ovdje zavibriram za ogromnu betu~~~~~~~~~~~~~~:-D
Tikki za smrzliće~~~~~~~~~~~~~~~~
tikica78 Čestitam!!!
Grlim sve tuznice
Čestitam svim sretnicama
I prijavak da je naša beta cetveroznamenksta :) dr. A je skoro poginuo pod mojim naletom sreće. adam se da nisam jedina koja ga je išla grliti :D
čestitam, čestitam svima od :heart:
i :-D od sreće!!!puno je lijepih vijesti! predivno!!!!!
ja čekam transfer u srijedu...moj sekundarni je došao do oplodnje tako da je i to već velika i sretna vijest...
za dalje samo puno puno sreće, a bit će šta mora biti! :heart: jedno malo srce!! :-)
svim hrabricama i čekalicama puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sreće!!
svim tužnicama :love2: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje!!!
pozdravi!!
neumorna :love: sjajno!