Pa nije to je problem, trebala je bit oko 1800 nakon 4 dana, sta ne?
Printable View
Pa nije to je problem, trebala je bit oko 1800 nakon 4 dana, sta ne?
Lana držim figetine!! Crtica je lijep početak!!!
ja sam se sad sva zbunila....ocito nisam uračunljiva..de nek neko priskoči....
ja cu ~~~~~~~~
k vrapcu...da....nešto ne štima.....
pretpostavljam da za dva dana moraš ponovit?
šta kaže doktor?
Frcka dobra je beta!! Odlicna!!! Recimo da je 13 dan trebala biti 230 a 15 dan 460. Cestitam lipa moja!!!
Strasna ~~~~~~~~~~~~~~
15dnt je bila 486, danas 19dnt 1140? Pa šta nije premalo? Kako se treba duplat? Šta nije svaka dva dana x2? Prošlo je 4 dana od zadnje?
Frćka,draga držim :fige::fige: da je ipak beta ok.Kaj veli dr.?
Strašna nek se eskimići čvrsto prime :fige:
Mary :fige::fige:
Frčka vidi ovo
Vrijednost HCG-a (mIU/ml) očekivano vrijeme «dupliranja» u satima
< 1200 48-72
1200-6000 72-96
>6000 >96
Znaći ne mora se dupliranje dogoditi unutar 48 sata već i unutar 72 sata kad jednom prijeđe 1000
Frcka 25.11 ti je bila 486 jel tako?
Doubling time ti ispada 76 sati sto je za bete iznad 1000 ok. Kazu za bete ispod 1000-1200 31-72h a iznad 72-96 sati.. plus sto si imala dva embrijica pa ako je jedan mozda krenuo pa odustao moze malo pobrckat betu.. ne mora duplanje bit 48h tocno!! Meni je po toj savrsenoj racunici trebala bit preko 9000 a bila je 7252... Ne brini, bit ce to ok :heart:
i ja mislim da bi to na kraju moglo bit ok....drzim fige da tako bude..
Ajme koja igra živaca!!! Naravno da ću vadit u ponedeljak opet, uzv mi je tek 20.12., poludit ću do tad! Znala sam da kod mene mora nekako nešto...
Nisam vidjela dr., sestra je rekla ono što i vi može bit i ovo i ono, da nismo znali priješnje bete nebi sad paničarila!
Hvala Vam svima, žao mi je što sam vas uopće uznemirila!
vjerujem da je ti je grozno sad...pokušaj se bar malo smirit...a da probas nazvat doktora?
Sretno!
To je i sestra rekla da je moguće! Ma joj...
Frćka moja beta je 13 dnt bila 329 a 17 dnt 2277 po pravilnoj računici ispada da ne štima a vidi me sad svaki dan mogu rodit stoga ne brini i uživaj TRUDNA SI!!!!!!!
Frcka draga samo bez nerviranja.. ako te bas bas jako strah odi kod svoje gin na uz, vidjet ces vjerojatno g.v. i bit mrvu mirnija.. beta raste i to je dobro,da si vadila samo danasnju bila bi mirna jer je za dnt sasvim ok beta.. sav stres jako utjece na daljnji razvoj zato mazi busu, pricaj s malim borcem i samo pozitivno.. mislom na tebe i vjerujem da ce sve sve bit ok
Frćkice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba da sve bude super i da se u ponedjeljak bude i više nego lijepo poduplala!
Eh,što nas tjera vaditi te prerane bete...skratimo si čekanje,nestrpljivost prevlada,a napravimo si još veču brigu..Znam po sebi:nope:
Joj nikad mira! Pa šta nije moglo lijepo nastav:-(it kako je krenulo...
Frcka ma to je to!! Nemoj misliti negativno...
Ja sam vadila samo dvije bete i okupirla si mozak do prvog uzv, kojeg sam isto cekala 3 tjedna.. Sve ce biti super, vidjet ces..
Frćka :oklagija: dobit ćeš ako se ne smiriš tako sam i ja radila paniku zato ti govorim da se probaš opustit i poslušaj vatru to je to!
Znam kako ti je pa samo da te utješim da se i moja nije pravilno duplala (vraćene tri dvodnevne mrvice pa je dr rekao da je najvjerojatnije jedna odustala).
Moja je beta 15-i dan bila 838, a 19-og (nakon 4 dana)2601.
Ne znam, ako ti pomaže, mene je strašno utješilo:
In many early pregnancies, the hCG level will double every 31 to 72 hours. As the pregnancy progresses, hCG levels rise and the doubling time increases.
"Normal" Doubling Time
hCG levels Doubling Time
Under 1200 mIU/ml 31-72 hours
Between 1200 to 6000 mIU/ml 72-96 hours
Over 6000 mIU/ml more than 96 hours
hCG levels rise during the first 6 to 10 weeks of pregnancy then decline slowly during the second and third trimesters.
cure ~~~~~~~~~ i sretni svima!
Frcka, moguce da je jedan odustao
evo ~~~~~~~~ da sve bude ok
Šta znači krioprezervirana??
cure ~~~~~~~~~ i sretni svima! :fige::fige::fige:
daanas 6 puknkcija (dobiveno oko 3,5,5,11,7,6 (ja) js) swe tete zadovoljnje
Dok se mi odmaramaa...mislimo na tulum u labu....
evo i mene ! ništa od moga FET-a...... moje blastice nisu preživile odmrzavanje , tako da čekamo 1/14 i krećemo sa stimuliranim postupkom!!!.............. a do tada držim vam :fige: svima za sve šta vam treba!!!
Hvala bubekice, prosvjedima si me:-)
Prosvjetlila:-))
frčka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da beta raste i bude sve ok..i mene dr. izludio da se dobro ne dupla,al je na kraju ispalo da je to valjda bilo tak jer je jedna mrva odustala,evo danas smo 9+2 i nadamo se da bude i dalje sve dobro,prvi uvz je bio sa 5+5 i čuli smo već srčeko...želim ti isti scenarij samo sa manje živciranja
suzy.s.neka bude sreće sa sljedećim postupkom
frćka~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se beta podupla :fige:
suzy.s žao mi je :love2:
orhideja :fige: za dobar tulum u labu
I ja sam imala neki srednji hiper, ali prikovala sam se za krevet i lezanja 5 dana do transfera. Čak mi i doktor rekao par puta da ću u bolnicu al se nisam dala , cak sam mu rekla da cu u bolnicu nakon transfera ako treba i mjesec dana. Jer kad bi se sjetila svojih mrvica koje čekaju da dođem po njih , i jos 1 ivf to mi je nekako davalo snage da pretrpim te bolove - možda nekom ludi zvuči ali tako je bilo. Ja se nadam da će i s tobom bit sve u redu.
Moja beta danas 26...ja jos prekjucer prokrvarila onako pravo...tako da je to to od mene ovaj put...drugi tjedan idem na dogovor za dalje...moji me smrzlici cekaju
~~~~~~~~ svima za sve sto vam treba